• Herobanner BG
  • Herobanner BG

HØJ ELITE HERRE - TTH HOLSTEBRO KVALIFIKATION SLUTKAMP

TIRSDAG 17. MAJ 2022, KL. 22:00-22:00

75 KR.

Online ekskl. gebyr

 

25 KR.

Online ekskl. gebyr

(Børn 3 - 12 år)

Køb billet Se stillingen

Tid

Tirsdag d. 17. maj 2022
Kl. 20:00 - 22:00

(Dørene åbner kl. 18:00)

Sted

Hal C
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Kampinfo

HØJ Elite
HTH Herreligaen - Kvalifikation slutkamp
Sæson 2021/22

DEL MED DINE VENNER

HTH HERRELIGAEN - KVALIFIKATION SLUTKAMPE: HØJ ELITE MØDER TTH HOLSTEBRO

Så er det tid til både god og flot håndbold🤾🏻‍♂️ De seje herrer fra HØJ Elite tager imod TTH Holstebro her i Roskilde Kongres- & Idrætscenter tirsdag den 17. maj kl. 20.00.

Dette er et opgør om at kunne spille i den bedste række i Danmark og derfor vil kampen uden tvivl byde på håndbold i verdensklasse. HØJ Elite og Roskilde Kongres- og Idrætscenter åbner op for en forhåbentlig både spændende og underholdende sportsoplevelse i vores store hal C, hvor der vil blive tv transmitteret af TV2 SPORT. Sæt derfor allerede nu x i kalenderen. Alle byens håndboldfans er inviterede!

VIL GERNE MED I TOPPEN

Høj Elite har et hold bestående af unge talenter og erfarne spillere, samt store profiler. De er ambitiøse og vil gerne spille med i toppen af rækken, hvilket denne kamp indikerer. Dog er de meget bevidste om de er en organisation i udvikling, men vil stadig gerne præstere optimalt hver gang og arbejder målrettet på at opnå større stabilitet. De har et særligt fokus på hjemmekampene, fordi de gerne vil give deres hjemmepublikum nogle gode oplevelser. 

Vi tør godt love at det bliver en af de rigtig spændende håndboldkampe. Du kan stadig nå at sikre dig billetter til kampen. Kom i god tid - hallen åbnes kl. 18.

FAQ Show 2 Mobile Tile 708 X 872 Px FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I