Spørgsmål og svar
Nedenfor finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi typisk får.
Har du andre spørgsmål, så send os endelig en mail. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
FAQ

Shows og billetter

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Billetter til foredrag, koncerter og shows håndteres af vores samarbejdspartner på det konkrete event. Det er dem, du skal tage fat i med spørgsmål til mulighederne for at ændre dine billetter.

På vores hjemmeside under det konkrete show kan du se, hvem der er arrangør.

Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af aflysning – dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Har I plads til kørestolsbrugere?

Vi har altid et antal pladser reserveret til kørestolsbrugere.

Hvis arrangementet er med nummererede siddepladser, kan du typisk selv vælge en handicapplads, når du bestiller online. Ellers kan du altid tage kontakt til billetdistributøren på det konkrete arrangement og høre om mulighederne for at få en handicapvenlig plads.

Er det muligt at få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet.

Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske.

Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag.

Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er der bar?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser.

Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid.

Du kan betale kontant, med dankort og via Mobile Pay.

Møder, konferencer og messer

Hvor stort er Roskilde Kongrescenter?

Vi har i alt 13.500 m2 til rådighed, som bl.a. omfatter 4 store sale og haller, 6 mødelokaler, 2 grupperum, en restaurant og et loungeområde. Tre af vores sale har fleksible tribuner, og i den største har vi plads til op til 2.488 siddende eller 3.500 stående gæster.

Lokalerne giver stor fleksibilitet, når du skal holde alt fra mindre møder og kurser til konferencer, messer, fester og events. Vi rådgiver gerne om mulighederne og hjælper med at finde den bedste løsning til dine behov – kontakt os her.

Se detaljerede specifikationer for de enkelte mødelokaler og grupperum i vores lokaleoversigt.

Hvor mange mødelokaler / break-out rooms har I?

Vi har 6 mødelokaler og 2 grupperum, der kan bruges til møder, kurser, workshops og break-out rooms. De 6 mødelokaler kan slås sammen til 3 større lokaler efter behov.

Se detaljerede specifikationer for de enkelte mødelokaler og grupperum i vores lokaleoversigt.

Hvor mange gæster har I plads til?

Vores største sal har plads til 2.488 siddende og 3.500 stående gæster.

Hvem kan leje lokaler?

Alle kan leje lokaler og sale hos os.
Er du interesseret i at få et tilbud, så kontakt os på telefon nr. 4635 4072 eller skriv os en mail med din forespørgsel: info@rkic.dk

Er der mulighed for overnatning?

Vi har desværre ikke overnatningsmuligheder i kongrescentret. Men vi ligger tæt på flere af byens hoteller, så du kan booke værelser i nærheden.

Vi hjælper gerne med at give et overblik over byens hoteller.

Generelt

Er der mulighed for overnatning?

Vi har desværre ikke overnatningsmuligheder i kongrescentret. Men vi ligger tæt på flere af byens hoteller, så du kan booke værelser i nærheden. Vi har en aftale med Scandic Roskilde hvor du som vores gæst kan få rabat på dit ophold.

Vi hjælper gerne med at give et overblik over byens hoteller.

Hvornår har restauranten åbent?

Vores restaurant har åbent efter aftale i forbindelse med arrangementer i Roskilde Kongrescenter. Hold blandt andet øje med vores lækre showmenuer, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder dem sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler at bestille i god tid for at sikre dig en plads.

Har I ladestandere til elbiler?

Vi kan desværre ikke tilbyde ladestandere til elbiler på nuværende tidspunkt. Til gengæld er der flere ladestandere i gåafstand fra Roskilde Kongrescenter.

Find nærmeste ladestander til elbiler her.

Kan jeg hæve og veksle penge?

Vi har som udgangspunkt ikke hæveautomater i Roskilde Kongrescenter og kan desværre ikke tilbyde at veksle, da vores reception er kontantløs. Til gengæld kan du betale med dankort og/eller mobile pay til de fleste arrangementer.