• Herobanner BG

GRIBENDE FOREDRAG MED ADRIAN LLOYD HUGHES

MANDAG D. 6. MARTS 2023, KL. 19:00

125 KR.

Voksne inkl. moms og ekskl. gebyr

(Unummererede siddepladser)

Køb billet

Tid

Mandag den 6. marts 2023
Kl. 19:00 - 20:30

Dørene åbner kl. 18:00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL MED DINE VENNER

ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER PRÆSENTERER:

ADRIAN LLOYD HUGHES - MORS DRENG

Da Adrian Lloyd Hughes mistede sin mor, efterlod hun et afskedsbrev til sine sønner. Indholdet af dette brev fik den kendte DR-vært til at dykke ned i familiens fortid. Historien som Adrian Lloyd Hughes får gravet frem, er både tragisk, glamourøs og til tider hjerteskærende.

I november måned 2022 udgiver journalist Adrian Hughes bogen "Mors dreng", som tager afsæt i det bitre afskedsbrev, hvor Adrians mor detaljeret fortæller om, hvor skuffet hun er over sine børn

For at forstå sin mor, går Adrian på jagt i morfarens liv. Morfaren var byggematadoren Thorvald Dreyer, og Adrians mor voksede op som millionærbarn, og er vokset op i datidens mest luksuriøse miljø. Alligevel endte hun sit liv i ensomhed – bitter og alkoholiseret. Da Adrian begynder at grave i historien, dukker historierne op – startende med en succesfuld forretningsmand, som traf nogle helt ubegribelige valg. Familiens historie rummer alt lige fra usunde familie-relationer, hemmelige adoptioner, falske graviditeter, stofmisbrug og besynderlige dødsfald.

I sommeren 2021 udkom Adrian Lloyd Hughes med podcasten "Mors afskedsbrev", som er hørt af mere end 350.000 danskere. I bogen af samme navn lægger han flere lag på historien med billeder fra familiens albums og med nye kilder, og nu følges bogen op af et foredrag, hvor Adrian Lloyd Hughes som er en underholdende og humoristisk foredragsholder, kommer med sin egen gribende fortælling.

Foto af Lars Gundersen

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I