JOB HOS ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER

Søger du en arbejdsplads og et fællesskab, hvor det gode arbejdsmiljø er i fokus og hvor ikke to dage er ens? Så er Roskilde Kongres- og Idrætscenter måske stedet for dig. Vores fleksible hus danner rammer om meget forskellige aktiviteter så som messer, udstillinger, konferencer, stævner, turneringer, koncerter, foredrag og fester.

Vi søger jævnligt dygtige kolleger, der har lyst til at indgå i vores forskellige teams. Kunne du tænke dig et job i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, finder du aktuelle jobopslag herunder, når vi har ledige stillinger.

LEDIGE STILLINGER

(ingen ledige stillinger på nuværende tidspunkt)

UOPFORDRET ANSØGNING

Som en del af Roskilde Kommune følger Roskilde Kongres- & Idrætscenter en fast procedure for ansættelse af nye medarbejdere. Ifølge vores retningslinjer er vi forpligtet til at offentliggøre alle ledige stillinger, før vi kan påbegynde ansættelsesprocessen. Dette sikrer en åben og retfærdig rekrutteringsproces.

Af denne grund er det desværre ikke muligt for os at beholde din e-mail eller ansøgning. Vi opfordrer dig i stedet for til at holde øje med denne side, hvor alle ledige stillinger vil blive annonceret.