• Herobanner BG

MØDEPAKKER TILPASSET DIG OG DINE MØDEGÆSTERS BEHOV

Der er ikke noget nyt i, at god mad bringer mennesker sammen. Det gode måltid er et samlingspunkt, og uanset om det resulterer i madro eller gode, lange snakke, er det her, vi mødes, og relationer skabes og udvikles. Netop dén tradition er grundtanken i vores mødepakker og konferencepriser, som er skabt med ønsket om bringe mennesker sammen og lade nye idéer opstå.

 

MØDEPAKKER EFTER PROGRAM OG BEHOV

Vores mødepakker varierer i pris og eksklusivitet, men ens for dem alle er, at de giver dig og dine mødegæster de bedste forudsætninger for et vellykket møde eller en succesfuld konference. Hvad enten der er tale om et kort gå-hjem-møde eller flere dages intensivt seminar, sammensætter vores restaurant den perfekte løsning til jer.

Vi sørger samtidig gerne for vegetariske og veganske menuer, og imødekommer selvfølgelig allergier, intolerance eller andre behov. Hvis en eller flere i selskabet ikke spiser svinekød, klarer vi naturligvis også det. Se vores store udvalg med sund, lækker og velsmagende forplejning herunder.

TILKØB TIL DIN MØDEPAKKE

Vil du forkæle dine mødegæster og tilkøbe lidt ekstra til dit møde? Roskilde Kongres- og Idrætscenter har en række forskellige snacks at byde på som tilkøb til alle mødepakker - både de sunde og det søde og syndige:

  • Ingefær shots DKK 25,- pr. stk.

  • Nødder og tørret frugt DKK 30,- pr. person

  • Blandet slik DKK 25,- pr. person

  • Sodavand og juice DKK 30,- pr. stk.

  • Hjemmelavet müeslibar DKK 22,- pr. stk.

  • Grøntsagsstave/snacks med dip DKK 25,- pr. person

  • Chips, nødder, mandler og saltsnacks DKK 25,- pr. person

  • Restaurantens luksus romkugler DKK 25,- pr. stk.

  • Smoothies eller portionsanrettet yoghurt med knas DKK 25,- pr. stk.

  • Croissant/wienerbrød DKK 25,- pr. stk.

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL MØDEPAKKER

Hvad indeholder vores mødepakke - og hvad koster det?

I tillæg til forplejning, indeholder vores mødepakker som standard også lokaleleje. Udover lækker forplejning og adgang til attraktive møde- og konferencelokaler inkluderer mødepakkeprisen også laser projektor og lærred (16:10 format) kuglepenne og blokke, klæbemasse og Post-it's og gratis wifi. Whiteboard og flipover med tusser der virker, stilles til rådighed efter aftale.


Du kan læse mere om vores forskellige mødepakker og se priser og indhold her på siden.

Kan jeg leje et mødelokale uden mødepakke?

Det er naturligvis muligt at leje et mødelokale uden eller med begrænset forplejning. Vi skræddersyr gerne en løsning, som passer til netop jeres behov. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam med dine ønsker. Bemærk venligst, at egen mad og drikkevarer ikke må medbringes.

Hvor kan vi spise vores frokost?

Frokostplatte eller -buffet serveres almindeligvis i vores restaurant på 1. sal, hvor I får jeres eget buffetbord. Frokosten kan også finde sted i mødelokalet eller et af vores store fællesarealer.

Må vi medbringe vores egen forplejning?

Som udgangspunkt er det Roskilde Kongres- og Idrætscenters restaurant, der leverer alt mad og drikke i huset. Vi tager selvfølgelig højde for allergener. Ved eventuelle undtagelser vil der blive opkrævet proppenge. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for yderligere information.

Mødepakker til vegetarer/veganere og andre hensyn

Vi sørger gerne for både vegetarisk og vegansk mødepakke, og vi imødekommer selvfølgelig allergier, intolerance eller andre behov. Hvis en eller flere i selskabet ikke spiser svinekød, klarer vi selvfølgelig også det.


Kontakt venligst vores møde- og eventteam med oplysninger om eventuelle allergier og andre fødevarehensyn senest 7 dage før mødet eller konferencen.

Se flere spørgsmål og svar