• Herobanner BG

DE PERFEKTE RAMMER FOR JERES NÆSTE MESSE ELLER UDSTILLING

Velkommen i et moderne og fleksibelt messecenter med mange spændende muligheder for både fag- og publikumsmesser. Under ét tag finder du fire store haller/multisale med over 8.000 m2 messe- og udstillingsområde, der samlet eller hver for sig kan danne ramme om alle former for forbruger- og fagmesser.  

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har både plads, faciliteter og know-how til alt fra den lille intime udstilling til det helt store arrangement med komplekse behov. Lad os hjælpe med sparring og inspiration til afholdelse, så vi i fællesskab kan skabe de perfekte rammer for jeres næste messe eller udstilling.

 

FLEKSIBELT MESSECENTER MIDT PÅ SJÆLLAND

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er det oplagte valg til din næste messe eller udstilling. Vi råder over 13.500 fleksible m2 midt på Sjælland, kun 25 minutter fra København og med nem og hurtig adgang fra både motorvej og offentlig transport.

Uanset om det drejer sig om en mindre udstilling eller den helt store messe, sørger vi for, at rammerne tilpasses jeres ønsker – og ikke omvendt. På den måde sikrer vi, at arrangementet bliver en god oplevelse – både for arrangør, udstillere og ikke mindst de mange gæster. Vi tror nemlig på, at det er helhedsindtrykket, der skaber succesoplevelsen.

Hos os får du adgang til:

  • Et attraktivt messe- og udstillingsområde med gode faciliteter

  • Gode parkeringsforhold med 750 gratis p-pladser til gæster og standejere

  • Foyerområde som ekstra dimension til jeres næste event eller messe (i alt 1.000 m2)

  • Store udendørsarealer, der nemt kan indgå som del af udstillingsområdet.

Kontakt os Send en forespørgsel

13.500 M2 TILPASSET JERES ØNSKER OG BEHOV

Alle mennesker er forskellige – og det samme gælder arrangementer. Uanset om du skal afholde fag- eller publikumsmesse, står vi klar til at hjælpe og sikre den røde tråd fra start til slut. Når først vi har afklaret jeres ønsker og behov, arbejder vi målrettet på at skabe den sammenhæng, der giver den bedste oplevelse. Det inkluderer alt fra indretning af stande og udsmykning til teknik og forplejning – og alt derimellem.

Med andre ord tager vi hånd om processen fra start til slut, så de enkelte elementer til sidst går op i en højere enhed. Vi tilbyder:

  • Fire store haller/multisale under ét tag

  • Fleksibel opsætning af stande på 8.000 m2 indendørsareal

  • Professionel opsætning og intelligent styring af lyd, lys og billede

  • Service i topklasse og et kreativt og erfarent messeteam

Se vores messehaller

MAD MED GOD SAMVITTIGHED

Maden er et vigtigt element i Roskilde Kongres- og Idrætscenter og hverken gæster, udstillere eller messearrangør behøver at gå sultne hjem fra messe. Kærligheden til de danske råvarer går igen i alle vores spændende retter og vi har både menuen og erfaringen, der skaber rammerne for den gode madoplevelse. Op til 60% af vores råvarer er økologiske og vores Green Key certificering betyder, at vi vægter bæredygtighed højt.

Alt efter jeres ønsker og behov kan vores restaurant snildt sørge for både god og solid morgenmad og frokost til udstillere. Samtidig byder vores café på flere forskellige snacks og lækre mellemmåltider – både de søde og sunde af slagsen. Her kan jeres gæster nyde en kop kaffe, spise frokost eller bare tage en velfortjent pause i løbet af dagen.

Der er også mulighed for at invitere sponsorer, samarbejdspartnere og lignende til middag i vores restaurant med plads til over 250 gæster. Vores køkken er leveringsdygtige i både klassiske retter såvel som grønne alternativer uden kød, hvis der er vegetarer eller veganere blandt gæsterne.

Mere om vores restaurant Mødepakker

GODE OG MODERNE MESSEFACILITETER

Vi har i mange år arrangeret messer i Roskilde Kongrescenter, som byder på gode og moderne messefaciliteter, central beliggenhed, gode tilkørselsforhold og en stor gratis parkeringsplads. Samtidig er det en stor fornøjelse at arbejde sammen med personalet, der altid er venlige, hurtige, servicemindede og løsningsorienterede. Jeg kan kun anbefale Roskilde Kongrescenter som partner for messer og udstillinger.

ET DYGTIGT MESSETEAM OG MASSER AF GODE LØSNINGER

Hos Roskilde Kongres- og Idrætscenter gør vi det, vi er bedst til – det giver nemlig rum til, at du kan gøre det samme. At arrangere og afholde messer og udstillinger er en naturlig del af vores hverdag, og vi har mange års erfaring med at planlægge efter ethvert program og behov. Vores dygtige team ved derfor lige præcis, hvad der skal til for at skabe den bedste messeoplevelse.

Er du selv messearrangører, og kunne du tænke dig at afholde din messe hos os, står vi klar med et team af erfarne og dygtige koordinatorer og eksekveringsfolk, som vil hjælpe både før, under og efter arrangementet. Vi sørger for, at du får en personlig rådgiver tilknyttet, så du altid har et velkendt ansigt at gå til, når spørgsmålene dukker op.

Hvis du ved første øjekast ikke kan finde det, du søger, så tag endelig fat i os alligevel. Vi er nytænkende og altid klar på en kreativ brainstorm, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dig.

Send os dine ønsker

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL UDSTILLINGER OG MESSER

Hvordan er adgangsforholdene hos jer?

Der er særdeles gode adgangsforhold for både gæster og standholdere til alle haller. Se yderligere info og plantegninger i vores messehalsoversigt.

Hvordan kan jeg hænge bannere eller andre materialer op?

I alle fire haller er der mulighed for ophængning af bannere og andre materialer i enten profilrør (Ø50 mm) eller wire fra loft. Har du særlige krav til ophængning af tungere materialer, klarer vi selvfølgelig også det.

Hvornår må materialer til min stand ankomme?

I tidsrum oplyst af messearrangør. Husk at mærke dine materialer med messenavn, standnummer og kontaktoplysninger.

Må jeg bruge lift eller truck i Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Det er Roskilde Kongres- og Idrætscenters personale, der betjener alle lifte. Al af- og pålæsning af varer med gaffeltruck foregår udendørs. Ved transport af varer og gods i hallerne bruges palleløfter. Denne assistance kan bestilles.

Hvordan er jeres belysning?

Den generelle belysning i haller og gangarealer er både kraftig og energieffektiv. Roskilde Kongres- og Idrætscenter optimerer løbende både ydelse og energiforbrug. Ønsker du større fokus på din stand eller dine produkter, tilbyder vi selvfølgelig alle former for spot- og effektbelysning.

Find flere spørgsmål og svar

fag- og publikumsmesser i vores hus