• Herobanner BG

BOLIGDAGE I ROSKILDE 2024

LØRDAG OG SØNDAG D. 10. - 11. FEBRUAR 2024

Billetter sælges i døren

75 KR.

(Børn og unge 0-17 år er gratis)

Hent en gratis billet Bliv udstiller

Tid

Lørdag d. 10. februar 2023
Kl. 10:00 - 17:00

Søndag d. 11. februar 2023
Kl. 10:00 - 16:00

Dørene åbner kl. 10:00

Sted

Hal D
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Boligdage - Compass Fairs

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

OPLEV BOLIGDAGENE PÅ BOLIG- OG LIVSSTILSMESSE I ROSKILDE 2024

Når Bolig- og Livsstilsmessen Boligdage.dk slår dørene op for messegæsterne lørdag og søndag den 10.-11. februar 2023 er der oplevelser til både Hr. og Fru Danmark.

Boligdage kommer til Roskilde med et rigtigt godt mix af udstillere. Tre fjerdedele af udstillerne er lokale og vi gør en dyd ud af ikke at have for mange udstillere fra en bestemt branche. Det giver den bedste publikumsoplevelse.

I Boligforbedring kan man bl.a. opleve alt, hvad den gode gør-det-selv mand eller kvinde skal bruge, man kan finde professionelle håndværkere og få råd til at optimere boligen. I Interiør og Design er det boligindretning, Inspiration, hygge og god stemning, der er i højsædet. Livsstil og beauty dækker over skønheds- og wellnessprodukter samt gode messetilbud. I Mad og Delikatesser finder man alt godt til ganen i form af lækre delikatesser, god vin samt en fyldig rom.

Der er simpelthen inspiration til alle aspekter af boligen og livsstilen uanset, om man er til det indendørs eller udendørs.

Messearrangøren Compass Fairs, der står bag Boligdage.dk, har arrangeret bolig- og livsstilsmesser siden 1997 og har derfor stor erfaring i at skrue en messe sammen, så der er gode oplevelser hele dagen til både fruen, manden, praktikeren, livsnyderen og æstetikeren i husstanden.

HENT EN GRATIS BILLET ONLINE

Du kan læse mere om dette års livsstilsmesse og få fingrene i en gratis billet her: www.boligdage.dk

Udstillerne og Boligdage.dk glæder sig meget til, at byde alle hjertelig velkommen til denne fantastiske messe weekend med forkælelse, oplevelser og meget mere.

Og husk, der er 750 gratis p-pladser lige ved døren. Vi ses!

MASSER AF OPLEVELSER TIL  BOLIGDAGE 2023

De mange forskellige udstillere er klar til at inspirere både fruen og manden i huset med de seneste tendenser, produkter og services inden for kategorierne:

  • Livsstil & Beauty

  • Interiør & Design

  • Boligforbedringer

  • Mad & Drikke

Bliv udstiller
Boligmesse I Roskilde Boligmesse I Roskilde

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I