• Herobanner BG

BLIV EN DEL AF FÆLLESKABET

Stærkere sammen, udvikling af alle, fælles om lidenskaben. Det summerer faktisk helt præcist op, hvad Roskilde Håndbold står for.

I det daglige er det naturligvis passionen for den harpikssmurte læderbold, der er det centrale omdrejningspunkt. Men der er ingen tvivl om, at fællesskabet, kammeratskaberne og klubbens ens tilgang til alle – uanset ambitionsniveau – brænder lige så stærkt igennem.

ALLE ER ROLLEMODELLER

Når klubbens elitespillere trækker i trænertøjet og tager et træningspas med ungdomsspillerne, så handler det om at give kulturen i klubben videre. Her skal alle have mulighed for at udvikle sit talent, og alle i klubben har et ansvar for at bidrage til den udvikling.

Men det er ikke kun de dygtigste, der skal gå forrest. I Roskilde Håndbold bliver der trænet både opad, henad og nedad – helt afhængigt af din lyst og udviklingspotentiale. Og rollemodellerne møder du på alle niveauer.

Kontakt Roskilde Håndbold

DE BEDSTE RAMMER TIL TALENTERNE

Har du drømmen om at blive den næste Morten Olsen eller Kristina ’Mulle’ Kristiansen, så er drømmen til at røre ved i Roskilde Håndbold.

Klubben har et ambitiøst talentudviklingsprogram, der gennem årene har bidraget med en række profiler til både landsholdet og utallige ligaer. Både klubbens kvinder og bedste herrehold spiller i 1. division, og dem får du indimellem mulighed for at træne og sparre med.

Træning såvel som turneringskampe foregår i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, hvis topmoderne faciliteter giver de bedste rammer for sporten. Her er hele fire haller, fleksible tribuner med plads til 3.000 tilskuere og en service fra halmændene, der er udover det sædvanlige.

Samtidig får du adgang til morgentræning i RKIC flere gange om ugen, et professionelt trænerteam, taktikrum og klubbens eget styrketræningslokale. Det fås ikke meget bedre.

Se vores haloversigt

EN SPORT FOR ALLE

Med tæt på 800 medlemmer byder Roskilde Håndbold på et varieret program; fra senior-hyggebold og ungdomstræning til babyhold og Lykkekids – et særligt hold for udviklingshandicappede børn og unge.

Samtidig bliver der gjort en stor indsats for at invitere foreningsuvante og sårbare børn og unge ind i klubbens fællesskab. Og kræver det hjælp at komme til og fra træning eller anden støtte, så har klubben også en plan for det.

At gå til håndbold i Roskilde Håndbold er med andre ord meget mere end bare en sport, der giver sved på panden. Her bliver du en del af en håndbold-familie, der strækker sig langt udover sidelinjen.

Mere om Roskilde Håndbold

MØD TALENTERNE FRA ROSKILDE HÅNDBOLD PÅ HJEMMEBANE