• Herobanner BG

BASKETBALL ER MERE END ’BARE EN SPORT’

Du behøver hverken være 2 meter høj eller kunne lave tricks som Harlem Globetrotters for at begynde til basketball. I Roskilde Basketball Club er der plads til alle, der har lyst til at lære at drible og dunke – og ikke mindst blive en del af et helt særligt fællesskab.

Selvom klubben har flere seniorhold, så er det de unge spillere under 18 år, som fylder blandt medlemmerne. Klubben tæller knap 240 børne- og ungdomsspillere, og de står klar til at byde dig velkommen til masser af sjov og venskaber - på og i høj grad udenfor banen.

PLADS TIL AT HAVE DET SJOVT

Selvom basketball stadig tiltrækker langt flest drengespillere, så har man i Roskilde Basketball Club været dygtige til at fange interessen hos de lokale piger - i samarbejde med Danmarks Basketball Forbund. Og det er særligt klubbens mange sociale aktiviteter, som er med til at fastholde pigerne - og drengene - på den lange bane.

Summer Camp, pizzaaften med basket i fjernsynet, klatreture og Friday Night basket er bare nogle af de populære sociale initiativer, som Roskildes basketball klub har på programmet. Til jul bliver der spillet nissebasket, og her er forældrene også inviteret en tur med på banen. Og når Danmarks Dameliga tager ’on tour’, så bliver vejen selvfølgelig også lagt forbi banerne i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, så klubbens piger kan få lov til at træne med idolerne.

I Roskilde Basketball Club fylder den gode tone lige så meget som fællesskab og sammenhold. Her hilser alle på alle, og hverken forældre eller trænere råber ad børnene, når der spilles kamp. Der skal være plads til feedback begge veje, og det skal gøres på en ordentlig måde. Derfor vil du også opleve, at der bliver heppet på begge hold, når eksempelvis U9 og U11 hold spiller kampe. Uanset den endelige score skal det nemlig være en god oplevelse at spille kamp.

Kontakt Roskilde Basketball Club

TALENTTRÆNING I DE BEDSTE RAMMER

Basketballspillerne fra Roskilde Basketball Club træner ’assists’, ’steals’ og ’blocks’ flere gange om ugen i Hal C i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Her har du – uanset om du er senior- eller ungdomsspiller – adgang til topfaciliteter både på banen og i omklædningen. Rammerne er fantastiske til hverdagstræning og ganske enkelt eminente, når tribunerne indtages af tilskuere til kamp. Som en ekstra bonus har huset deres egen café, som gør det nemt at få tanket op med mad og drikke både før og efter træning.

Roskilde Basketball Club har leveret indtil flere stjerner til det danske landshold. Og der er ambition om mange flere! Allerede nu kan du som spiller få tilbud om både ekstra såvel som individuel træning, træning med 1. holdet og landsholdssamlinger, hvor du kan træne med de allerbedste i Danmark. Over de næste tre år opbygger klubben desuden et decideret talentudviklingsprogram, så uanset om du er til basket for sjov eller du vil helt til tops, så er Roskilde Basketball Club et godt sted at starte.

Kontakt Roskilde Basketball Club