• Herobanner BG

HOLD MØDE ELLER KONFERENCE
MIDT I ROSKILDE

UNIKKE FACILITETER TIL DE STØRSTE MØDER OG KONFERENCER

Velkommen til et professionelt mødehus og konferencecenter centralt placeret midt på Sjælland, en kort gåtur fra Roskilde Station og med gode tilkørselsmuligheder fra motorvejen. Med mere end 13.500 fleksible m2 og over 750 gratis parkeringspladser har vi både plads, faciliteter og knowhow til alt fra det lille møde til den helt store konference eller kongres.

Vores dygtige team kan planlægge efter ethvert program og behov. Samtidig kan vores fleksible møde- og konferencelokaler kombineres på et væld af måder, så du kan nemt sætte dit eget præg og skabe en helt unik oplevelse for dine kunder, gæster eller kolleger.

HOLD JERES NÆSTE MØDE ELLER KONFERENCE I ROSKILDE

Uanset om I bare ønsker et lille mødelokale til et hurtigt gå-hjem-møde eller har brug for mødefaciliteter og rammer til den helt store kongres med over 2.000 mødegæster, har vi den perfekte løsning til jer! I Roskildes store konferencecenter tror vi nemlig på, at det er rammerne og faciliteterne, der skal tilpasses mødet – og ikke omvendt.

Vi tager hånd om dit møde og er med dig hele vejen - fra planlægning til udførelse og alt derimellem. Med vores mange muligheder kan vi skabe præcis de rum, du drømmer om. Den samlede oplevelse krydrer vi altid med den nyeste teknik, gastronomiske oplevelser og inspirerende indretning.

Vi ved nemlig, at det gode møde handler om meget mere end blot de lokaler, I befinder jer i – det er kombinationen af alle elementer - fra beliggenhed og teknologi til forplejning og atmosfære - der samlet set skaber den bedste møde-, kursus- eller konferenceoplevelse.

Hvis du ved første øjekast ikke kan finde det, du søger, så tag endelig fat i os alligevel. Vores fleksible møde- og konferencefaciliteter sikrer, at vi sammen kan skabe den perfekte løsning til jeres arrangement.

Mød vores team Se møde- og konferencelokaler

KAPACITET FRA 20 TIL 2.500 MØDEDELTAGERE

Med både store og mindre dagsmøder og konferencer i huset hver dag og gerne over flere dage, er der ingen tvivl om, at vores unikke møde- og konferencelokaler er særligt velegnede til at udvikle de gode idéer, dele erfaringer eller lade de store tanker og visioner få luft under vingerne.

Den gode beliggenhed midt på Sjælland gør samtidig Roskildes store møde- og konferencecenter til et oplagt sted at samle deltagere fra alle dele af landet.

Hos Roskilde Kongres- og Idrætscenter kan vi tilbyde:

 • Unikke mødefaciliteter og store konferencelokaler

 • 750 gratis p-pladser og 20 ladepunkter lige udenfor døren

 • Billede, lyd og lys af højeste kvalitet

 • Udstyr til alle digitale mødeformer

 • Et bæredygtigt mindset og fokus på grøn omstilling

Kontakt os Book et mødelokale

MØDEPAKKER INSPIRERET AF ÅRSTIDEN

Vores mødepakker støtter op om den gode dialog og bidrager til det hyggelige samvær – uanset om det er over en rygende varm kop kaffe eller lækker tapas, som sender tankerne mod varmere himmelstrøg. Hvad enten det er til et hurtigt gå-hjem-møde, et dagsmøde eller heldagsmøde, kan vi sammensætte en mødepakke, der passer til jeres behov.

Vores restaurant sørger naturligvis for, at maverne holdes mætte både før, under og som afslutning på jeres møde eller konference. Hvad enten I ønsker en dag med fuld forplejning og fest om aftenen eller blot skal have et kort møde med lidt sunde snacks og drikkevarer undervejs, så leverer vores køkkenteam en smagfuld løsning.

Vi skammer os ikke over at sige, at vi får et kick af gode, danske råvarer. Nye ærter, sprøde asparges og solmodne, danske jordbær gør vores hjerter glade. Og det ved vi I kan smage på tallerkenen.

Vores indkøb af råvarer bliver gjort med omtanke og øje for bæredygtighed. Det fylder en spiseoplevelse i Roskilde Kongres- og Idrætscenter med masser af god samvittighed – udover den fantastiske smag, naturligvis. Pssst….fik vi sagt, at op til 60% af vores råvarer derudover er økologiske?

Vores restaurant Mødepakker

DET FULDE OVERBLIK OG STYR PÅ DETALJEN

“Vi var meget tilfredse med jeres facilitering af vores workshop og har kun ros i forhold til lokaler, mad, styring af dagen, imødekommende personale mv. En særlig tak til jeres projektleder, som havde det fulde overblik, men også styr på de små detaljer, der giver sådan en dag det sidste pift.”

KOMBINER DAGENS FAGLIGE PROGRAM MED SPORT, FEST - ELLER BEGGE DELE

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er mere end et traditionelt konferencested på Sjælland. Vi tilbyder unikke helhedsoplevelser, hvor det faglige, det sportslige og det festlige går hånd i hånd. Med mere end 6.500 m2 sportsareal og masser af moderne sportsudstyr, kan I nemt kombinere det faglige program med sportslige aktiviteter. Og efter en lang dag, kan I vælge at fortsætte med en velfortjent middag og fest.

Giv medarbejderne en oplevelse, de aldrig glemmer. Hvad siger I fx til at kombinere jeres event eller medarbejderdag med en stor basket-, floorball- eller bordtennisturnering? Fra vores fleksible tribuner kan kollegerne sætte den helt rette stemning, og når vinderne er fundet, har vi naturligvis moderne bad- og omklædningsfaciliteter klar.

Vores dedikerede kokketeam står klar til at skabe en kulinarisk oplevelse, der vil glæde alle sanser. Er I et større selskab, så dækker vi op i en af vores kongressale, der kan rumme op til 2.000 spisende gæster. Her kan I få det, lige som I vil have det; festmiddag, live musik, lounge og teknisk afvikling i absolut særklasse.

Hos Roskilde Kongres- og Idrætscenter er vi stolte over at tilbyde et rum, hvor faglighed, sportslig udfoldelse og festlig fejring kan forenes til en unik helhedsoplevelse. Uanset behov, er vi klar til at hjælpe med at gøre jeres næste event eller medarbejderdag på Sjælland uforglemmelig.

Mere sport Firmafester og events

BÆREDYGTIGT MØDE- OG KONFERENCECENTER

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter er bæredygtighed en hjertesag, og noget vi tager alvorligt. Store møder, konferencer og kongresser er nemlig ressourcekrævende og generer en del affald og spild. Derfor er det kun naturligt, at vi hos os arbejder dedikeret med bæredygtighed og den grønne dagsorden.

Tag os med på råd, hvis I ønsker at afvikle jeres næste event med større fokus på bæredygtighed.

Vidste du fx, at Roskildes store konferencecenter:

 • er HORESTA Green Key certificeret siden 2018?

 • kan dokumentere, at 30 - 60 % af vores føde- og drikkevarer er økologiske?

 • bruger blødtvandsanlæg, hvilket halverer vores forbrug af rengøringsmidler?

 • indsamler og genanvender madaffald i samarbejde med Marius Pedersen A/S?

 • ejer en pappresser, som reducerer vores affaldsmængde og skåner miljøet?

 • har igangsat et projekt for opsamling og genbrug af regnvand?

 • har solceller på taget svarende til det årlige elforbrug i fire parcelhuse?

Vores bæredygtige indsatser Lej et mødelokale

ALT KLAPPEDE

“Det var en fornøjelse at afholde konferencen hos jer, hvor I understøttede, at det hele gik fantastisk – og teknikken spillede bare.”

ONLINE MØDER OG DIGITALE EVENTS

Der er ofte en del teknik at holde styr på både før, under og efter afholdelse af et online møde eller konference.

Lad Roskilde Kongres- og Idrætscenter hjælpe med at arrangere og afvikle jeres næste store online møde, webinar eller konference og få en mødeoplevelse, der ligger langt over det I selv kan håndtere fra kontoret.

Hos os kan I afholde alt fra møder og produktlanceringer til kurser og større konferencer 100 % online eller kombinere personligt og digitalt fremmøde i en hybrid konference. Vi har de bedste faciliteter, det nødvendige tekniske udstyr og de faglige kompetencer til at sikre, at jeres næste virtuelle arrangement bliver en succes.

Vi viser selvfølgelig gerne vores forskellige løsninger frem. Kontakt os for at få en rundvisning og en introduktion til de forskellige muligheder inden for lyd, lys og billede. På den måde kan vi give jer overblik over de mange digitale mødeformer, vi har at tilbyde.

Mere om online møder hos os

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL MØDER OG KONFERENCER

Hvad indeholder en mødepakke - og hvad koster det?

I tillæg til forplejning, indeholder vores mødepakker som standard også leje af lokale. Du kan læse mere om vores forskellige mødepakker og se priser og indhold her på hjemmesiden.

Kan jeg leje et mødelokale uden mødepakke?

Det er naturligvis muligt at leje et mødelokale uden eller med begrænset forplejning. Vi skræddersyr gerne en løsning, som passer til netop jeres behov. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam med dine ønsker. Bemærk venligst, at egen mad og egne drikkevarer ikke må medbringes.

Hvad har I af fællesarealer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter råder over tæt på 1.000 m2 foyer og har desuden flere åbne loungeområder med sofagrupper og arbejdsborde. Når der er brug for en pause, er der mulighed for at sidde udenfor i vores hyggelige atriumgård eller på plænen foran vores hus.

Er videokonference muligt?

Med de bedste teknikere og teknisk udstyr i huset, kan vi tilbyde streaming af både møder, kurser og konferencer, så også deltagere der ikke møder fysisk op, kan få en perfekt oplevelse. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for at høre nærmere eller læs mere om online møder her.

Kan vi bestille via Statens Indkøbsaftale?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er godkendt som SKI-leverandør, så hvis du ønsker at bestille et møde eller konference under SKI aftalen kontakter du blot vores møde-, konference- og eventteam.

Kan vi lave en firmaaftale?

Ønsker I at benytte Roskilde Kongres- og Idrætscenter flere gange, tilbyder vi et samarbejde i form af en firmaaftale. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for yderligere information.

Se flere spørgsmål og svar