• Herobanner BG

POPULÆRT STED TIL MØDER OG KONFERENCER

MODERNE OG ERFARENT MØDE- OG KONFERENCECENTER MIDT PÅ SJÆLLAND

Velkommen til et professionelt mødehus og konferencecenter centralt placeret en kort gåtur fra Roskilde Station og med gode tilkørselsmuligheder fra motorvejen. Med mere end 13.500 fleksible m2 og over 750 gratis parkeringspladser har vi både plads, faciliteter og knowhow til alt fra det lille møde til den helt store konference eller kongres.

Vores dygtige team kan planlægge efter ethvert program og behov. Samtidig kan vores fleksible møde- og konferencelokaler kombineres på et væld af måder, så du kan nemt sætte dit eget præg og skabe en helt unik oplevelse for dine kunder, gæster eller ansatte.

HOLD JERES NÆSTE MØDE I ROSKILDE

Uanset om I bare ønsker et lille mødelokale til et hurtigt gå-hjem-møde eller har brug for mødefaciliteter og rammer til den helt store kongres med over 2.000 mødegæster, har vi den perfekte løsning til jer! I Roskildes store konferencecenter tror vi nemlig på, at det er rammerne, der skal tilpasses mødet – og ikke omvendt.

Vi tager hånd om dit møde og er med dig hele vejen - fra planlægning til udførelse og alt derimellem. Med vores mange muligheder kan vi skabe præcis de rum, du drømmer om. Den samlede oplevelse krydrer vi altid med den nyeste teknik, gastronomiske oplevelser og inspirerende indretning. Vi ved nemlig, at det gode møde handler om meget mere end blot de lokaler, I befinder jer i – det er helheden og sammenhængen, der skaber den fulde oplevelse.

Hvis du ved første øjekast ikke kan finde det, du søger, så tag endelig fat i os alligevel. Vores fleksible muligheder sikrer, at vi sammen kan skabe den løsning, der passer til dig.

Mød vores team Se konference- og mødelokaler
Bedste lyd, lys og billede til mødet Stort udvalg af mødepakker i Roskilde Kongrescenter Bedste billede, lys og lyd i Roskilde Kongrescenter Stort udvalg af mødepakker i Roskilde Kongrescenter
Møder Og Konferencer Mobile Tile 708 X 872 Px Spændende mødepakke i Roskilde Kongrescenter Stort konferencelokale i Roskilde Kongrescenter Spændende mødepakke i Roskilde Kongrescenter

KAPACITET FRA 20 TIL 2.500 MØDEDELTAGERE

Med både store og mindre dagsmøder og konferencer i huset hver dag og gerne over flere dage, er der ingen tvivl om, at vores møde- og konferencefaciliteter er særligt velegnede til at udvikle de gode idéer, dele erfaringer eller lade de store tanker og visioner få luft under vingerne.

Hos Roskilde Kongres- og Idrætscenter kan vi tilbyde:

 • Unikke mødefaciliteter og store konferencelokaler

 • 750 gratis p-pladser lige udenfor døren

 • Billede, lyd og lys af højeste kvalitet

 • Udstyr til alle digitale mødeformer

 • Et bæredygtigt mindset og fokus på grøn omstilling

Kontakt os Send en forespørgsel
Lækre mødepakker, show- og selskabsmenuer Gode madoplevelser i Roskilde Kongrescenter

MØDEPAKKER INSPIRERET AF ÅRSTIDEN

Vores mødepakker støtter op om den gode dialog og bidrager til det hyggelige samvær – uanset om det er over en rygende varm kop kaffe eller lækker tapas, som sender tankerne mod varmere himmelstrøg. Hvad enten det er til et hurtigt gå-hjem-møde, et dagsmøde eller heldagsmøde, kan vi sammensætte en mødepakke, der passer til jeres behov.

Vores restaurant sørger naturligvis for, at maverne holdes mætte både før, under og som afslutning på jeres møde eller konference. Hvad enten I ønsker en dag med fuld forplejning og fest om aftenen eller blot skal have et kort møde med lidt sunde snacks og drikkevarer undervejs, så leverer vores køkkenchef, Martin, og hans team en smagfuld løsning.

Vi skammer os ikke over at sige, at vi får et kick af gode, danske råvarer. Nye ærter, sprøde asparges og solmodne, danske jordbær gør vores hjerter glade. Og det ved vi I kan smage på tallerkenen.

Vores indkøb af råvarer bliver gjort med omtanke og øje for bæredygtighed. Det fylder en spiseoplevelse i Roskilde Kongres- og Idrætscenter med masser af god samvittighed – udover den fantastiske smag, naturligvis. Pssst….fik vi sagt, at op til 60% af vores råvarer derudover er økologiske?

Vores restaurant Mødepakker

DET FULDE OVERBLIK OG STYR PÅ DETALJEN

“Vi var meget tilfredse med jeres facilitering af vores workshop og har kun ros i forhold til lokaler, mad, styring af dagen, imødekommende personale mv. En særlig tak til jeres projektleder, som havde det fulde overblik, men også styr på de små detaljer, der giver sådan en dag det sidste pift.”

BÆREDYGTIGT MØDE- OG KONFERENCECENTER

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter er bæredygtighed en hjertesag, og noget vi tager alvorligt. Store møder, konferencer og kongresser er nemlig ressourcekrævende og generer en del affald og spild. Derfor er det kun naturligt, at vi hos os arbejder dedikeret med bæredygtighed og den grønne dagsorden.

Tag os med på råd, hvis I ønsker at afvikle jeres arrangement med større fokus på bæredygtighed.

Vidste du fx, at Roskilde Kongres- og Idrætscenter:

 • er HORESTA Green Key certificeret siden 2018?

 • kan dokumentere, at 30 - 60 % af vores føde- og drikkevarer er økologiske?

 • bruger blødtvandsanlæg, hvilket halverer vores forbrug af rengøringsmidler?

 • indsamler og genanvender madaffald som en del af Daka Refood?

 • ejer en pappresser, som reducerer vores affaldsmængde og skåner miljøet?

 • har igangsat et projekt for opsamling og genbrug af regnvand?

 • har solceller på taget svarende til det årlige elforbrug i fire parcelhuse?

Vores bæredygtige indsatser
Green Key certificeret - Roskilde Kongrescenter Green Key certificeret - Roskilde Kongrescenter
Online møder og hybride konferencer Book jeres online møde i Roskilde Kongrescenter Online møde - hybrid konference Book jeres online møde i Roskilde Kongrescenter

ONLINE MØDER OG DIGITALE EVENTS

Der er ofte en del teknik at holde styr på både før, under og efter afholdelse af et online møde eller konference. 

Lad Roskilde Kongres- og Idrætscenter hjælpe med at arrangere og afvikle jeres næste store online møde, webinar eller konference og få en mødeoplevelse, der ligger langt over det I selv kan håndtere fra kontoret.

Hos os kan I afholde alt fra møder og produktlanceringer til kurser og konferencer 100 % online eller kombinere personligt og digitalt fremmøde i en hybrid konference. Vi har de bedste faciliteter, det nødvendige tekniske udstyr og de faglige kompetencer til at sikre, at jeres næste virtuelle arrangement bliver en succes.

Vi viser selvfølgelig gerne vores forskellige løsninger frem. Kontakt os for at få en rundvisning og en introduktion til de forskellige muligheder inden for lyd, lys og billede. På den måde kan vi give jer overblik over de mange digitale mødeformer, vi har at tilbyde.

Mere om online møder hos os

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL MØDER OG KONFERENCER

Hvad indeholder en mødepakke - og hvad koster det?

I tillæg til forplejning, indeholder vores mødepakker som standard også leje af lokale. Du kan læse mere om vores forskellige mødepakker og se priser og indhold her på hjemmesiden.

Kan jeg leje et mødelokale uden mødepakke?

Det er naturligvis muligt at leje et mødelokale uden eller med begrænset forplejning. Vi skræddersyr gerne en løsning, som passer til netop jeres behov. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam med dine ønsker. Bemærk venligst, at egen mad og egne drikkevarer ikke må medbringes.

Hvad har I af fællesarealer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter råder over tæt på 1.000 m2 foyer og har desuden flere åbne loungeområder med sofagrupper og arbejdsborde. Når der er brug for en pause, er der mulighed for at sidde udenfor i vores hyggelige atriumgård eller på plænen foran vores hus.

Er videokonference muligt?

Med de bedste teknikere og teknisk udstyr i huset, kan vi tilbyde streaming af både møder, kurser og konferencer, så også deltagere der ikke møder fysisk op, kan få en perfekt oplevelse. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for at høre nærmere eller læs mere om online møder her.

Kan vi bestille via Statens Indkøbsaftale?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er godkendt som SKI-leverandør, så hvis du ønsker at bestille et møde eller konference under SKI aftalen kontakter du blot vores møde-, konference- og eventteam.

Kan vi lave en firmaaftale?

Ønsker I at benytte Roskilde Kongres- og Idrætscenter flere gange, tilbyder vi et samarbejde i form af en firmaaftale. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for yderligere information.

Se flere spørgsmål og svar
Fra 20 til 2500 mødegæster i Roskilde Kongrescenter Mødelokaler til 20 til 2500 mødegæster