• Herobanner BG

KONFERENCELOKALE MED GODE FACILITETER OG STOR KAPACITET

FLEKSIBLE KONFERENCERUM OG -LOKALER TIL ALLE FORMER FOR ARRANGEMENTER

Leder I efter et konferencelokale med stor kapacitet til jeres mange mødedeltagere, såvel som god forplejning og mødefaciliteter, kan vi hos Roskilde Kongres- og Idrætscenter hjælpe med at skræddersy indholdet til din konference.

I finder os en kort afstand fra Roskilde Station, så mødedeltagere kan nemt og effektivt komme til og fra lokationen med offentlig transport. Derudover har vi en stor parkeringsplads med gratis parkering og uden tidsbegrænsning lige uden for døren.

Et konferencelokale hos os er altid rummeligt, og vi har lokaler til alt fra 20 mødedeltagere og op til 2.500 mødedeltagere, hvilket gør det nemt at tilpasse pladsen til jeres konference ift. format og størrelse. Vores faciliteter er utrolig tilpasningsdygtige, og I kan uden problemer forme jeres konference efter individuelle behov.

FÅ EN MINDEVÆRDIG OPLEVELSE MED PERSONLIG SERVICE

Vi sørger altid for at give den bedste personlige service, uanset formatet på jeres konference. Med egen restaurant og cafe, kan vi tilbyde lækker mad og forplejning i høj bæredygtig kvalitet - og gerne lokale råvarer inden for sæson med 30-60% økologi.

Den helt rigtige indretning og bordopstilling til jeres konferencelokale kan findes med vores hjælp. Madboder kan fx. inkluderes, så deltagerne frit kan bevæge sig rundt og nyde et udvalg af snacks og mindre anretninger uden at gå på kompromis med sulten. Restaurantens personale samt møde- og eventteamet sørger altid for de små ekstra detaljer, der gør oplevelsen særlig.

Vores restaurant

VI LEVER OP TIL DE HØJESTE STANDARDER

For os er det vigtigste jeres unikke og personlige oplevelse. Vi er derfor yderst opmærksomme på behov og ønsker for et konferencelokale, og vi skaber jeres individuelle løsning ud fra de højeste standarder.

Vi elsker at kunne give dig og alle deltagere en wow-effekt, når I træder ind i lokalerne og på den måde skabe de bedste minder for jeres deltagere. Der er også mulighed for at give konferencen et lille pift ved at inddrage sjove og fællesskabende aktiviteter, som vi selvfølgelig hjælper med at arrangere i tæt dialog med jer.

De store sportsarealer og -udstyr, som vi har til rådighed, giver jer samtidig et væld af muligheder for at sammensætte det program og den konference, som I mener, er relevant for jeres setup. Vores personale hjælper med at skabe det helt rigtige konferencelokale og opsætning til jer.

Send en forespørgsel

KONFERENCELOKALER MIDT I ROSKILDE MED ET HAV AF MULIGHEDER

Vores unikke mødefaciliteter, konferencelokaler og idrætsfaciliteter er placeret midt i Roskilde med nem adgang til andre aktiviteter i vores skønne sjællandske by.

Dine konferencedeltagere får mulighed for at boltre sig i aktiviteter før og efter konferencen, og opleve hvad Roskilde har at byde på. Henvis eventuelt dine deltagere til Visit Fjordlandet eller Roskilde Kommune, hvor de kan blive klogere på de omkringliggende seværdigheder.

Få luft under vingerne med vores møde- og eventteam, som hjælper jer med at skabe en mindeværdig konference med den helt rette forplejning, faciliteter, program og aktiviteter. Hos os finder I 750 parkeringspladser med 20 ladestandere. Parkering er gratis og uden tidsbegrænsning, så I har rig mulighed for at invitere en masse forbi til vores konferencelokaler.

Mød vores team

ALT KLAPPEDE

“Det var en fornøjelse at afholde konferencen hos jer, hvor I understøttede, at det hele gik fantastisk – og teknikken spillede bare.”

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL JERES MØDE ELLER KONFERENCE

Kan jeg leje et konferencelokale uden mødepakke?

Det er naturligvis muligt at leje et lokale uden eller med begrænset forplejning. Vi skræddersyr gerne en løsning, der passer præcist til jeres behov, uanset om I ønsker en fuld forplejningspakke eller blot basale faciliteter. Kontakt vores dedikerede møde-, konference- og eventteam for at diskutere jeres specifikke ønsker og krav.

Er videokonference en mulighed?

Med avanceret teknisk udstyr og vores egne topkvalificerede teknikere kan vi tilbyde streaming af møder, kurser og konferencer. Dette sikrer, at selv deltagere, der ikke kan være fysisk til stede, får en optimal oplevelse. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for mere information eller læs mere om online møder her.

Kan vi lave en firmaaftale?

Ønsker I at benytte Roskilde Kongres- og Idrætscenter flere gange, tilbyder vi et samarbejde i form af en firmaaftale. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for yderligere information.

Kan vi bestille via Statens Indkøbsaftale?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er godkendt som SKI-leverandør, så hvis du ønsker at bestille et møde eller konference under SKI aftalen kontakter du blot vores møde-, konference- og eventteam.

Hvad koster en mødepakke - og hvad indeholder den?

I tillæg til forplejning, indeholder vores mødepakker som standard også leje af lokale. Du kan se priser og læse mere om vores forskellige mødepakker her på hjemmesiden.

Hvad har I af fællesarealer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter råder over tæt på 1.000 m2 foyer samt flere åbne loungeområder ideelle til breakout sessions og mindre grupper. Til pauser kan gæster nyde vores hyggelige atriumgård eller slappe af på plænen foran vores hus.

Se flere spørgsmål og svar