• Herobanner BG

HOLD JERES NÆSTE ONLINE MØDE ELLER KONFERENCE HOS OS

De digitale mødeformer er uden tvivl kommet for at blive. At holde møder eller konferencer helt eller delvist virtuelt, uafhængig af geografi og placering, sparer nemlig både tid og reducerer omkostninger.

Lad Roskilde Kongres- og Idrætscenter hjælpe med at arrangere og afvikle jeres næste store online møde, webinar eller konference og få en mødeoplevelse, der ligger langt over det I selv kan håndtere fra kontoret. Hos Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der altid en tekniker til rådighed, så jeres online konference eller møde kan afvikles helt uden teknikken driller. Vi sætter det hele op og tester udstyret inden start, så I kan være sikre på, at det hele fungerer for jer og for alle jeres deltagere.

OVERLAD TRYGT DET TEKNISKE SET-UP TIL OS

Hos os kan I afholde alt fra møder og produktlanceringer til kurser og konferencer 100 % online eller kombinere personligt og digitalt fremmøde i en hybrid konference. Vi har de bedste faciliteter, det nødvendige tekniske udstyr og de faglige kompetencer til at sikre, at jeres næste virtuelle arrangement bliver en succes.

Der er mange ting at holde styr på både før, under og efter afholdelse af et online møde eller konference. Med Roskilde Kongres- og Idrætscenter som samarbejdspartner kan I trygt overlade teknisk set-up og alt det praktiske forbundet med jeres møde til os. I kan dermed koncentrere jer fuldt ud om indholdet på mødet, så det udelukkende bliver jer og ikke teknikken, der sætter dagsordenen på dagen.

Med et online møde eller konference hos Roskilde Kongres- og Idrætscenter får I:

  • Professionel afvikling og sparring under hele forløbet

  • En skræddersyet og professionel løsning tilpasset ethvert program og behov

  • En sikker forbindelse og teknik der er gennemtestet og virker

  • Lys og visuelle opsætninger der gør dit event mere iøjnefaldende

Send forespørgsel

LAD OS OPTIMERE JERES DIGITALE OPLEVELSE

Professionel opsætning og intelligent styring af lys, lyd og billede er alfa og omega for den gode oplevelse. Med en stabil og hurtig internetforbindelse og de bedste kameraer og mikrofoner på markedet, kan vi optimere den digitale oplevelse og sikre den bedst mulige lyd og skarpere billeder på skærmen for alle deltagere – også dem der er med på distancen.

Vores streaming løsninger kan skaleres så de matcher netop jeres behov. Det kan være møder hvor der er behov for flere kameravinkler, f.eks. et bredt billede af en paneldebat kombineret med nærbillede af talerne. Eller en løsning med billede-i-billede, hvor selve præsentationen er i forgrunden og taleren er klippet ind i et område. Vi kan også tilbyde interaktion mellem de tilstedeværende og dem, der er med på distancen med mulighed for spørgsmål og kommentarer. Alt dette skaber en dynamisk oplevelse for dem, der sidder hjemme bag skærmen.

Vi har alt det nødvendige udstyr in-house, og med 13.500 m2 har vi masser af plads, så I selv med kort varsel kan konvertere fysisk planlagte møder eller konferencer til online/virtuelt eller hybrid.

Vi kan både rådgive og hjælpe med det tekniske set-up uanset om I skal:

  • Afholde møde, konference eller webinar for få eller mange deltagere

  • Optage eller live-streame lyd og video

  • Streame direkte over åbent eller lukket website eller til tjenester som Facebook og YouTube

  • Bruge et 100 % online eller hybrid konference set-up

Send forespørgsel