• Herobanner BG

KONFERENCESTEDER I KØBENHAVN - PERFEKTE RAMMER OM DIT EVENT

GODE MULIGHEDER OG FACILITETER TIL DE STØRSTE KONFERENCER

Når det kommer til konferencesteder i København, findes der ekstra mange gode muligheder, hvis du kigger blot en smule udover byens grænser. Roskilde Kongres- og Idrætscenter er let og hurtigt at komme til fra hovedstaden og tilbyder fantastiske omgivelser og faciliteter til alle former for konferencer og events. 

Med masser af erfaring fra et væld af store events, konferencer og messer sørger vores personale for, at din konference kører som smurt. Vores rammer og faciliteter tilbyder stor fleksibilitet, og vi tilpasser gerne efter individuelle behov og ønsker. 

PÅ JAGT EFTER KONFERENCESTEDER NÆR KØBENHAVN MED PLADS TIL OP MOD 2.500 DELTAGERE?

Vores centrale beliggenhed i Roskilde gør, at det er nemt at komme til fra de fleste steder i landet – og særligt fra hovedstaden. Derfor er vi et godt bud, hvis det er konferencesteder nær København, du er på jagt efter. Vi har 750 gratis parkeringspladser uden tidsbegrænsning, hvoraf fire er til handicapparkering og 20 er til opladning af elbiler. Der er både mulighed for lynopladning og almindelig opladning.

Det er vigtigt for os at kunne imødekomme individuelle krav og ønsker, når vi huser konferencer og andre events. Det tillader vores rummelige kongrescenter os heldigvis.

Vores areal, som har en samlet størrelse på 13.500 m2, kan huse både mindre møder og store konferencer med op til 2.500 mødegæster. Alle vores konferencelokaler er udstyret med avanceret teknisk udstyr, og vi stiller gerne whiteboards, navneskilte, AV-udstyr, mikrofon, scene og lignende til rådighed på forespørgsel.

Uanset event står vores dygtige kokketeam klar til at sørge for fuld forplejning og byder på næringsrige, velsmagende madoplevelser med øje for bæredygtighed og økologi.

Mere om vores restaurant

LAD ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER DANNE RAMMEN OM DIN KONFERENCE

Når du afholder dit event hos os, står vores hold af dedikerede medarbejdere klar til at dele deres erfaring og levere service og personlig betjening i særklasse. Vi skræddersyr hver enkelt event i samarbejde med dig, så du og dine gæster får netop den oplevelse, I drømmer om.

Når I skal have pause fra arbejdet, er der rig mulighed for at boltre sig på vores rummelige og hyggelige fællesarealer – ude som inde. Takket være vores centrale beliggenhed vil det også være muligt at opleve de skønne omgivelser i Roskilde. Vi anbefaler at søge inspiration til omkringliggende seværdigheder hos Roskilde Kommune og Visit Fjordlandet.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at afholde dit event hos os, er du altid velkommen til at sende os en uforpligtende forespørgsel.

Send en forespørgsel

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL VORES KONFERENCESTED

Hvordan er parkeringsmulighederne hos jer?

Ved besøg i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, tilbyder vi 750 parkeringspladser, herunder 4 pladser til handicapparkering og 20 pladser til opladning af elbiler. Vores parkeringsfaciliteter er gratis og uden tidsbegrænsning.

Kan vi lave en firmaaftale?

Ønsker I at benytte Roskilde Kongres- og Idrætscenter flere gange, tilbyder vi et samarbejde i form af en firmaaftale. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for yderligere information.

Hvad koster en mødepakke - og hvad indeholder den?

I tillæg til forplejning, indeholder vores mødepakker som standard også leje af lokale. Du kan se priser og læse mere om vores forskellige mødepakker her på hjemmesiden.

Er videokonference en mulighed?

Med avanceret teknisk udstyr og vores egne topkvalificerede teknikere kan vi tilbyde streaming af møder, kurser og konferencer. Dette sikrer, at selv deltagere, der ikke kan være fysisk til stede, får en optimal oplevelse. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for mere information eller læs mere om online møder her.

Hvad har I af fællesarealer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter råder over tæt på 1.000 m2 foyer samt flere åbne loungeområder ideelle til breakout sessions og mindre grupper. Til pauser kan gæster nyde vores hyggelige atriumgård eller slappe af på plænen foran vores hus.

Kan vi bestille via Statens Indkøbsaftale?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er godkendt som SKI-leverandør, så hvis du ønsker at bestille et møde eller konference under SKI aftalen kontakter du blot vores møde-, konference- og eventteam.

Se flere spørgsmål og svar