• Herobanner BG

UNIKT KONFERENCECENTER PÅ SJÆLLAND MED STOR KAPACITET

KONFERENCECENTER PÅ SJÆLLAND MED PLADS TIL 2.500 MØDEGÆSTER

Er du på udkig efter et unikt og professionelt konferencecenter på Sjælland, er du kommet til det rette sted. Med en central placering, kun en spytklat væk fra Roskilde Station og med gode tilkørselsmuligheder fra motorvejen, er Roskilde Kongrescenter et oplagt sted at samle deltagere fra alle afkroge af landet uanset hvor   mange I bliver.

Vores møde- og konferencelokaler er det perfekte valg til jer, der er på udkig efter rummelige lokaler, og som ønsker en nærværende service samt forfriskende forplejning, der sætter prikken over i’et på dit møde.

Mulighederne er mange, og du kan nemt sætte dit eget præg og skabe en helt unik oplevelse for dine kunder, gæster eller kollegaer, når I mødes ved vores konferencecenter på Sjælland.

FRA MINDRE MØDER TIL DE STØRSTE KONFERENCER

Uanset om I blot er interesserede i et lille mødelokale, hvor I kan få lov til at fordybe jer eller leder efter rammerne til den helt store kongres, hvor I kan lade de store tanker og visioner få luft under vingerne, har vi den helt rigtige løsning til jer.

Hos Roskilde Kongrescenter tror vi på, at det er rammerne og faciliteterne, der skal tilpasses mødet – ikke omvendt. De mange lokaler og sale i vores store konferencecenter på Sjælland har en kapacitet på mellem 20 og 2.500 mødedeltagere, og lige uden for døren finder I 750 gratis parkeringspladser uden tidsbegrænsning.

Se møde- og konferencelokaler Bliv klogere på Roskilde

DET GODE VÆRTSKAB - EN NATURLIG DEL AF VORES DNA

Gæstfrihed og værtskab er en del af vores DNA, og vi sætter en stor ære i at levere unikke oplevelser og service i særklasse. Vi tager hånd om dit møde og er med dig hele vejen fra start til slut og hjælper dig med at skræddersy dit arrangement, så det bliver lige akkurat, som du går og drømmer om.

Har I fx brug for at møde hinanden på nye måder, kan vi, med Roskilde by i ryggen, tilbyde netop den teambuilding, der skal til for at ryste jer godt og grundigt sammen. Du kan læse mere om, hvilke aktiviteter og seværdigheder området omkring vores konferencecenter på Sjælland har at byde på - enten på Roskilde Kommunes hjemmeside eller Visit Fjordlandet.

Mød vores team

FORPLEJNING I SÆRKLASSE, INSPIRERET AF ÅRSTIDEN

Det gode møde handler om meget mere end blot lokalerne. Vi ved, at uden mad og drikke, duer helten ikke, og derfor sørger vores restaurant og køkkenchef, Martin, naturligvis for, at maverne holdes mætte både før, under og som afslutning på jeres kursus eller konference i vores konferencecenter på Sjælland.

Vores mødepakker støtter op om den gode dialog og bidrager til det hyggelige samvær uanset, om det er over en varm kop kaffe eller lækker tapas, som sender tankerne mod varmere himmelstrøg.

Menuen er inspireret af årstiden og baseret på danske, økologiske råvarer. Nye ærter, sprøde asparges og solmodne, danske jordbær er ting, der gør vores hjerter glade. Og det kan smages på tallerkenen, når den serveres i vores konferencecenter på Sjælland.

Vores restaurant Mødepakker

ALT KLAPPEDE

“Det var en fornøjelse at afholde konferencen hos jer, hvor I understøttede, at det hele gik fantastisk – og teknikken spillede bare.”

VORES KONFERENCECENTER PÅ SJÆLLAND KAN TILBYDE FØLGENDE FACILITETER:

  • Unikke mødefaciliteter og store konferencelokaler for op til 2.500 personer

  • 750 gratis p-pladser og 20 ladepunkter lige udenfor døren

  • Et bæredygtigt mindset og fokus på grøn omstilling

  • Billede, lyd og lys (AV-udstyr) af højeste kvalitet

  • Udstyr til alle digitale mødeformer

Bæredygtighed hos os

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL JERES MØDE ELLER KONFERENCE

Kan jeg leje et mødelokale uden mødepakke?

Det er naturligvis muligt at leje et mødelokale uden eller med begrænset forplejning. Vi skræddersyr gerne en løsning, der passer præcist til jeres behov, uanset om I ønsker en fuld forplejningspakke eller blot basale faciliteter. Kontakt vores dedikerede møde-, konference- og eventteam for at diskutere jeres specifikke ønsker og krav.

Er videokonference en mulighed?

Med avanceret teknisk udstyr og vores egne topkvalificerede teknikere kan vi tilbyde streaming af møder, kurser og konferencer. Dette sikrer, at selv deltagere, der ikke kan være fysisk til stede, får en optimal oplevelse. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for mere information eller læs mere om online møder her.

Kan vi lave en firmaaftale?

Ønsker I at benytte Roskilde Kongres- og Idrætscenter flere gange, tilbyder vi et samarbejde i form af en firmaaftale. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for yderligere information.

Kan vi bestille via Statens Indkøbsaftale?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er godkendt som SKI-leverandør, så hvis du ønsker at bestille et møde eller konference under SKI aftalen kontakter du blot vores møde-, konference- og eventteam.

Hvad koster en mødepakke - og hvad indeholder den?

I tillæg til forplejning, indeholder vores mødepakker som standard også leje af lokale. Du kan se priser og læse mere om vores forskellige mødepakker her på hjemmesiden.

Hvad har I af fællesarealer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter råder over tæt på 1.000 m2 foyer samt flere åbne loungeområder ideelle til breakout sessions og mindre grupper. Til pauser kan gæster nyde vores hyggelige atriumgård eller slappe af på plænen foran vores hus.

Se flere spørgsmål og svar