• Herobanner BG

ROSKILDE HÅNDBOLDS KVINDER - FRED. HK

LØRDAG 21. OKTOBER 2023, KL. 14:30-15:45

50 KR.

Online inkl. gebyr

 

70 KR.

Ved køb i døren

(Børn under 15 år kr. 0,- )

Køb billet Se stillingen

Tid

Lørdag d. 21. oktober 2023
Kl. 14:30 - 15:45

(Dørene åbner kl. 13:30)

Sted

Hal D
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Kampinfo

Roskilde Håndbold
Kvinder 1. division
Sæson 2023/24

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

HÅNDBOLD 1. DIVISION: ROSKILDES KVINDER MØDER FREDERICIA HK

Så er det igen tid til både god og flot håndbold i weekenden 🤾🏻‍♂️ De seje kvinder fra Roskilde Håndbold tager imod Fredericia HK på hjemmebane lørdag den 21. oktober kl. 14.30.

Weekendens opgør i 1. division byder uden tvivl på gode muligheder for at se noget klasse håndbold 💪🏽 🔥🔥 Og vi satser selvfølgelig på, at vores lokale håndboldtalenter kan hente yderligere to point hjem til kontoen.

Sammen med Roskilde Håndbold inviterer Roskilde Kongres- og Idrætscenter, til en medrivende og underholdende sportsbegivenhed i vores store hal D. Marker allerede nu datoen i kalenderen. Alle byens håndboldentusiaster er inviteret!

KOM OG BAK OP OM ROSKILDES STJERNER I JAGTEN PÅ SEJR!

Ved hjemmekampe skal Roskildes kvinder naturligvis møde et hav af entusiastisk støtte fra byens håndboldfans! Vores tribuner er derfor gjort klar til at rumme så mange tilskuere som muligt. Medbring gerne hele familien, venner og naboer, kom ned i hallen og hjælp hjemmeholdet frem til sejren.

Vi garanterer en af sæsonens mest spændingsfyldte håndboldopgør. Der er stadig mulighed for at sikre sig billetter til kampen. Kom og bak op om Roskilde Håndbolds kvinder i 1. division, så de kan høste en velfortjent sejr i denne duel. Billetter kan erhverves for 50 kr. online og for 70 kr. ved indgangen.

Kom i god tid - dørene til hallen åbner 1 time før kampstart.

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I