• Herobanner BG

ROSKILDE GYMNASTIKFORENING FORÅRSOPVISNING 2023

LØRDAG D. 25. MARTS 2023, KL. 11:30

Billetter købes i døren

35 KR.

Entré - +12 år

20 KR.

Entré - 3 til 11 år

(Gratis for børn under 3 år)

Program 2023 (kommer senere)

Tid

Lørdag den 25. marts 2023
Kl. 11:30 til 16:00

(Dørene åbner kl. 10:45)

Sted

Hal C 
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Gymnastikforening

DEL MED DINE VENNER

ROSKILDE GYMNASTIKFORENINGS FORÅRSOPVISNING

Lørdag d. 25. marts inviterer Roskilde Gymnastikforening indenfor til den årlige gymnastikopvisning i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Gymnaster i alle aldre og på alle niveauer viser, hvad de har trænet på det seneste år.

Dagen byder på et højt energiniveau og masser af godt humør, når Roskilde Gymnastikforenings fantastiske gymnaster går på gulvet. Du kan bl.a. opleve spring, rytme, dans, rope skipping, unicykler og trampolin samt en bred vifte af voksen- og børnehold når Roskilde Gymnastikforening optræder i hal C.

I programmet er der også plads til overraskelser – så kom med lørdag d. 25. marts og se, hvad gymnastikforeningen har gemt i ærmet!

OM ROSKILDE GYMNASTIKFORENING

Roskilde Gymnastikforenings historie kan spores tilbage til 1924. I dag har foreningen godt 800 aktive gymnaster. Gymnastikforeningen har i indeværende år 51 forskellige hold for gymnaster i alle aldre. De yngste deltagere er ned til 2 år og den ældste oppe i firserne.

 

 

OBS: Der tages forbehold for ændringer i programmet.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I