• Herobanner BG

PORTVINSMESSE I ROSKILDE 2024

LØRDAG DEN 2. MARTS 2024, KL. 13 - 18

EN SMAGSPERIODE

325 KR.

(Begrænset antal billetter)

Køb billet

Tid

Lørdag den 2. marts 2024
1. smagsperiode: kl. 13.00 - 15.00
2. smagsperiode: kl. 16.00 - 18.00

Sted

Kongressal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Portvinsmessen.dk

DEL MED DINE VENNER

Successen fra sidste år gentages!

KOM TIL PORTVINSMESSE I ROSKILDE

På messen kan 2 x 400 glade gæster smage mere end 250 forskellige portvine fra 40 forskellige portvinshuse. Mere end 95% af vinene udskænkes gratis – enkelte vine (særligt gamle vine) sælges pr. glas.

Der vil ligeledes være mulighed for at besøge messens bar, hvor 5-10 ældre vine sælges pr. glas, ligesom man kan besøge messens "gourmet-hjørne", hvor der er smagsprøver på kaffe, chokolade og ost. Mange af udstillerne har særlige gode messetilbud på dagen, og der vil således være mulighed for at købe flasker med hjem til fordelagtige priser.

HVAD SKER DER PÅ MESSEN?

På messen kan 2 x 400 glade gæster smage mere end 250 forskellige portvine fra 40 forskellige portvinshuse. Mere end 95% af vinene udskænkes gratis – enkelte vine (særligt gamle vine) sælges pr. glas. Der vil ligeledes være mulighed for at besøge messens bar, hvor 5-10 ældre vine sælges pr. glas, ligesom man kan besøge messens "gourmet-hjørne", hvor der er smagsprøver på kaffe, chokolade og ost.

Mange af udstillerne har særlige gode messetilbud på dagen, og der vil således være mulighed for at købe flasker med hjem til fordelagtige priser.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I