• Herobanner BG

PORTVINSMESSE I ROSKILDE 2025

  • PARKERING

LØRDAG DEN 1. MARTS 2025, KL. 13 - 18

EN SMAGSPERIODE

339 KR.

(Begrænset antal billetter)

Køb billet

Tid

Lørdag den 1. marts 2025
1. smagsperiode: kl. 13.00 - 15.00
2. smagsperiode: kl. 16.00 - 18.00

Sted

Kongressal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Portvinsmessen.dk

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

10 ÅRS JUBILÆUM I 2025!

KOM TIL PORTVINSMESSE I ROSKILDE

På messen kan 2 x 400 glade gæster smage mere end 350 forskellige portvine fra 50 forskellige portvinshuse. Mere end 95% af vinene udskænkes gratis – enkelte vine (særligt gamle vine) sælges pr. glas.

Der vil ligeledes være mulighed for at besøge messens bar, hvor 5-10 ældre vine sælges pr. glas, ligesom man kan besøge messens "gourmet-hjørne", hvor der er smagsprøver på kaffe, chokolade og ost. Mange af udstillerne har særlige gode messetilbud på dagen, og der vil således være mulighed for at købe flasker med hjem til fordelagtige priser.

HVAD SKER DER PÅ MESSEN?

På messen kan 2 x 400 glade gæster smage mere end 250 forskellige portvine fra 50 forskellige portvinshuse. Mere end 95% af vinene udskænkes gratis – enkelte vine (særligt gamle vine) sælges pr. glas. Der vil ligeledes være mulighed for at besøge messens bar, hvor 5-10 ældre vine sælges pr. glas, ligesom man kan besøge messens "gourmet-hjørne", hvor der er smagsprøver på kaffe, chokolade og ost.

Mange af udstillerne har særlige gode messetilbud på dagen, og der vil således være mulighed for at købe flasker med hjem til fordelagtige priser.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Ved besøg i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, tilbyder vi 750 parkeringspladser, herunder 4 pladser til handicapparkering og 20 pladser til opladning af elbiler. Vores parkeringsfaciliteter er gratis og uden tidsbegrænsning. Ved større arrangementer kan der opleves øget efterspørgsel på parkering.


Vi opfordrer derfor til tidlig ankomst og samkørsel for at lette parkeringspresset. Dette er ikke kun godt for miljøet, men også en praktisk måde at sikre, at alle kommer frem til tiden.


Afsætning af passagerer: Skal du sætte passagerer af, anbefaler vi at det sker længere nede ad Møllehusvej for at lette trafikflowet og sikre en smidig ankomst for alle gæster.


Offentlig transport: Overvej bus, tog, eller cyklen som alternativer til bilen for en nemmere og mere miljøvenlig rejse.


Flere parkeringsmuligheder: Find ekstra parkering i Roskilde bymidte. Se detaljer i Roskilde Kommunes parkeringsoversigt.


Ved at følge disse råd kan du bidrage til en mere behagelig og mindre stressende oplevelse for dig selv og andre gæster ved store arrangementer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Vi ser frem til at byde dig velkommen og ønsker dig en fantastisk oplevelse i vores hus.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I