• Herobanner BG

ARNE ALLIGATOR OG TONER FRA JUNGLEN

SØNDAG D. 4. FEBRUAR 2024, KL. 11:00

150 KR.

Børnebillet + gebyr 17 kr.

199 KR.

Voksenbillet + gebyr 20 kr.

(Unummererede siddepladser)

Køb billet

Tid

Søndag d. 4. februar 2024
kl. 11:00 til 11:45

(Dørene til salen åbner kl. 10:00)

Sted

Sal A1
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis p-pladser lige uden for døren

Arrangør

SHOWTIME Theatre Production

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

ARNE ALLIGATOR KOMMER TIL ROSKILDE MED SIT HELT EGET SHOW

Vi er begejstrede for at kunne invitere hele familien med på denne musikalske rejse, når Arne Alligator tager ud i landet med sin nye 45 minutters underholdende forestilling! Den elskede sangglade Arne Alligator er tilbage, og er klar til at invitere børnene landet over med på nye eventyr i den dybeste jungle. Arne Alligator tager som altid afsted med sin karakteristiske sangstemme og danseglade attitude, som uden tvivl vil give hele publikum en uforglemmelig oplevelse.

Gå derfor ikke glip af denne nye forestilling, fyldt med de velkendte sange, og book din billet allerede i dag!

KORT OM ARNE ALLIGATOR:

Arne Alligator er et kæmpe YouTube-fænomen. Det startede i Finland/Sverige i 2017, og med over 80 millioner afspilninger på YouTube er Arne Alligator et at de hurtigst voksende børnebrands i mange år. Spørg blot 2- og 3-årige børn om de kan synge med på Arne Alligator sangen og du vil få et klart ”ja”.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I