• Herobanner BG

BAMSE - FORTÆLLINGEN BAG DEN FOLKEKÆRE SANGER

MANDAG D. 13. FEBRUAR 2023, KL. 19:00

125 KR.

Voksne inkl. moms og ekskl. gebyr

(Unummererede siddepladser)

Køb billet

Tid

Mandag den 13. februar 2023
Kl. 19:00 - 20:30

Dørene åbner kl. 18:00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL MED DINE VENNER

ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER PRÆSENTERER:

FLEMMING "BAMSE" JØRGENSEN

Den autentiske fortælling bag den folkekære sanger Flemming ”Bamse” Jørgensen fortalt af hans enke Käte Jørgensen og tidligere pladedirektør og nære ven gennem mange år Jens Ove Friis.

Flemming ”Bamse” Jørgensen var en af vores mest elskede og ikoniske entertainere, og langt de fleste kan synge med på op til flere af hans mange ørehængere. Få alle de kærlige anekdoter og personlige historier fra Bamses liv og karriere af de to mennesker, som stod ham allernærmest. Bamses enke Käte Jørgensen nåede at kende Bamse i 40 år og sammen fik de to børn.

Gå ikke glip af et unikt og personligt indblik i Flemming "Bamse" Jørgensens liv; personlige og karrieremæssige op- og nedture, hverdagen og familielivet med Flemming, det kreative samarbejde om den ikoniske musik og ikke mindst venskabet med og kærligheden til en fantastisk mand. Käte og Jens Ove Friis beretter desuden om, hvilken skrøbelig og usikker kunstner Bamse var, og hvordan han kæmpede med komplekser af at være adopteret og fravalgt.

Med dette foredrag får I:

  • en kærlig og personlig fortælling om en af dansk musiks største ikoner
  • historier fra Flemming ”Bamse” Jørgensens liv, som I ikke har hørt før
  • et unikt indblik i, hvordan at han arbejdede med sine sange og sin musik

Flemming "Bamse" Jørgensens liv og karriere bliver også portrætteret i den nye spillefilm Bamse. Filmen er inspireret af Bamses liv, mens foredraget med Käte og Jens Ove er den autentiske fortælling om Bamse - en af nutidens største entertainere.

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I