• Herobanner BG

FOREDRAG OM CARMEN CURLERS

TORSDAG D. 19. JANUAR 2023 KL. 19:00

125 KR.

ekskl. gebyr

(Unummererede siddepladser)

Køb billet

Tid

Torsdag den 19. januar 2023
Kl. 19:00 - 20:30

Dørene åbner kl. 18:30

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL EVENT MED DINE VENNER

CARMEN CURLERS - ET KRØLLET ERHVERVSEVENTYR

Vi får besøg af Jonas Henriksen og journalist Niels Plaschke, som fortæller den ”virkelige” historie om et af Danmarks største erhvervseventyr.

I 1960’erne fik radioforhandler Arne Bybjerg Pedersen i Kalundborg en god idé. Han startede op med forsøg i forretningens baglokale og endte med en virksomhed med mere en 3.500 ansatte på bare få år. Hans opfindelse blev en verdensomspændende succes, og Bybjerg Pedersen endte da også som millionær med både privatfly, Rolls-Royce og privatchauffør. 

Jonas Henriksen og Niels Plaschke er begge bosiddende i Kalundborg, hvor Arne Bybjerg Pedersens erhvervseventyr tog sit udspring. I de sidste par år har de undersøgt alle detaljer og vendt hver en sten for at finde frem til den sande historie bag de populære curlers.

Da DR annoncerede, at de ville lave en serie med Arne Bybjerg Pedersen og hans Carmen Curlers som omdrejningspunkt, blev det klart, at Jonas og Niels har kunne bidrage med viden og materiale, så DR’s fiktionsserie kunne fremstå så tæt på virkeligheden som overhovedet muligt. Og da DR besluttede at supplere dramafortællingen med en dokumentarserie i tre dele om Bybjerg Pedersen og hans fantastiske Carmen Curlers kom Jonas og Niels for alvor på banen, hvor de kunne hjælpe med kildemateriale, personer og andet, som DR skulle bruge i tilrettelæggelsen af dokumentarserien.

Så kom og hør med, når Jonas Henriksen og Niels Plaschke kommer og løfter sløret for den rigtige historie bag Arne Bybjerg Pedersen fra Kalundborg og hans fantastiske Carmen Curlers, som tog verden med storm.

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I