• Herobanner BG

MERE ER ALDRIG NOK

TORSDAG D. 16. JANUAR 2024, KL. 19

349 KR.

Kat. A - ekskl. gebyr

299 KR.

Kat. B - ekskl. gebyr

(Nummererede siddepladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Torsdag d. 16. januar 2025
Kl. 19:00 - 21:00

(Dørene åbner kl. 18:15)

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Tikko

DEL EVENT MED DINE VENNER

FOREDRAG MED NIELS OVERGAARD

MERE ER ALDRIG NOK

For os moderne mennesker er der overraskende meget inspiration at hente fra de gamle grækere og romere i deres stræben efter et lykkeligt liv. I hvert fald hvis du spørger Niels Overgaard, som i sit nye foredrag anviser den antikke vej til lykken.

INDRE TILFREDSHED OVER YDRE SUCCES

Niels Overgaard tager dig med på en rejse ind i antikkens filosofi i foredraget baseret på hans anden bestseller, "Mere er aldrig nok – Hvad antikke filosoffer ved om et lykkeligt liv". Her udforsker han spørgsmål som:

• Hvad er lykke? • Hvordan opnår vi lykke?

• Hvordan kan de antikke tænkere hjælpe os til at leve lykkeligt?

• Hvilke faldgruber skal man undgå for at leve godt?

For de store tænkere som Sokrates, Platon, Epikur og stoikerne var livets formål at opnå lykke gennem en livsindstilling, der prioriterede indre tilfredshed over ydre succes. Det mener Niels Overgaard, at vi kan lære meget af.

DYDER, LASTER OG DILEMMAER

Samtidig deler Niels ud af sine personlige erfaringer med dyder og – især – laster. Du vil også høre, hvordan kærligheden både er afsættet og retningen, hvis vi ønsker at leve lykkeligt. Og så bliver der rig mulighed for at få svar på dine egne spørgsmål ift. livets store og små dilemmaer med afsæt i de antikke filosoffers livssyn.

OM NIELS OVERGAARD

Niels Overgaard har i årevis nørdet antik filosofi i sin fritid for selv at kunne leve bedst muligt. Han er forfatter til de anmelderroste bøger “Det hele handler ikke om dig” og “Mere er aldrig nok” om samme emne. Han er uddannet journalist og arbejder til daglig som strategi- og kommunikationschef hos Gyldendal.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I