• Herobanner BG

NÅR BØRN OG UNGE FÅR ANGST

TIRSDAG D. 12. SEPTEMBER 2023, KL. 19:00

150 KR.

standardpris inkl. gebyr

100 KR.

For unge under 25 inkl. gebyr

(Unummererede siddepladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Tirsdag d. 12. september 2023
Kl. 19:00 - 21:00

(Dørene åbner kl. 18:00)

Sted

Sal A1
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangører

Roskilde Kongres- og Idrætscenter, Sind Roskilde, Foreningen for børn med angst, AOF Roskilde, Headspace Roskilde

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

NÅR BØRN OG UNGE FÅR ANGST - FOREDRAG MED PETER LUND MADSEN

Inden for de sidste 15 år er angstdiagnoserne hos børn og unge mere end fordoblet. De unge er under større og større pres i en hverdag fyldt med præstationskrav, konstant uro og mange forstyrrelser.

For at blive lidt klogere på, hvordan angsten opstår og ikke mindst, hvordan vi tackler den, når vores børn og unge bliver ramt af angst har Roskilde Kongres- og Idrætscenter i samarbejde med SIND Roskilde, Headspace Roskilde, Foreningen for børn med angst og AOF Roskilde inviteret hjerneforsker Peter Lund Madsen.

Peter Lund Madsen tager denne aften fat i emnet angst – med særligt fokus på børn og unge. Angst er en overlevelsesmekanisme, en naturlig følelse, som det kan være uhyggeligt svært at kontrollere. Og når det rammer vores børn og unge – rammer det ofte hele familien, som ofte mangler redskaber til, hvordan denne nye situation kan tackles bedst muligt.

Angst er pinefuldt, men er ikke farlig i sig selv, og den kan i langt de fleste tilfælde styres eller overvindes. Kom og hør med, når Peter Lund Madsen vil gøre os klogere og bedre til at formindske angsten.

Medlemmer af foreningen Sind Roskilde og Foreningen for børn med angst kan få rabat på foredraget ved brug af rabatkode, som udleveres via Sind Roskilde og Foreningen for børn med angst.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I