• Herobanner BG

ONKEL REJE - TAGER RØVEN PÅ DIG

SØNDAG D. 26. MARTS 2023, KL. 14:00

165 KR.

Voksne inkl. moms og gebyr

140 KR.

Børn fra og med 2 år inkl. moms og gebyr

(Unummererede siddepladser)

Køb billet

Tid

Søndag den 26. marts 2023
Kl. 14:00 - 14:55

Dørene åbner kl. 13:00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL MED DINE VENNER

ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER PRÆSENTERER:

ONKEL REJE SHOW 2023

Show hvor Onkel Reje ¨tager røven på dig¨ i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter glæder vi os rigtig meget til at byde Onkel Reje velkommen til et forrygende show fuld af sjov, magi og ballade. Kan du og din familie undgå at blive ¨taget i røven¨ – tør I prøve? I må ikke gå glip af årets ¨ONKEL REJE - TAGER RØVEN PÅ DIG¨. Det foregår i Roskilde Kongres- og Idrætscenter søndag den 26. marts 2023, kl. 14:00.

Man kan blive taget på røven. Og man kan blive taget røven på. Begge dele kan være dejligt. Men begge dele kan også være det modsatte. Sådan er livet. Og sådan er Onkel Reje.

I showet Onkel Reje - tager røven på dig, vil Onkel Reje gøre sit ypperste for at tage røven på dig. På den gode og sjove måde. Og han vil ikke kun tage røven på dig, men også på hans yndige assistent Miss Mia. Miss Mia er en af verdens bedste, eller ihvertfald en af Danmarks bedste, hula hop dansere og hun er hjælpsom og rar at snakke med.

Det bliver festligt, sjovt, magisk og fuld af røvgod musik, som både børn og voksne kan synge med på.

Vi garanterer et brag af et show, hvor I med sikkerhed bliver underholdt og får ondt i maverne af grin. Dørene åbnes allerede kl. 13.00.  Vores café tilbyder sunde og søde snacks til at stille sulten, mens I venter. Det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer til koncerter, foredrag, shows og events i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I