• Herobanner BG

FOREDRAG MED PREBEN ELKJÆR: MIT LIV SOM ELKJÆR

ONSDAG D. 20. MARTS 2024 KL. 19:00

299 KR.

(bagerste del af tribune) + gebyr 35 kr.

374 KR.

(gulv og forreste del af tribune) + gebyr 35 kr.

(Nummererede siddepladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Onsdag d. 20. marts 2024, kl. 19:00 - 21:00

Dørene åbner kl. 18:15

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Tikko

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

MIT LIV SOM ELKJÆR - FOREDRAG MED PREBEN ELKJÆR

Preben Elkjær var en angrebsstjerne i 1980'erne, kendt som målkongen på det legendariske danske landshold, der nåede ottendedelsfinalen ved VM i Mexico i 1986. Han er blevet et kulturelt ikon i Danmark, beundret af flere generationer, og er i samme liga som Den Lille Havfrue, Kim Larsen og Dronning Margrethe, selvom han selvfølgelig er helt unik på sin egen måde-

Denne aften får du chancen for at komme helt tæt på Preben Elkjær og høre hans fascinerende historier i et underholdende og humoristisk foredrag. Preben deler anekdoter fra sin bemærkelsesværdige fodboldkarriere i Tyskland, Belgien, Italien og selvfølgelig på det berømte danske 80'ers landshold. Han vil også tale om livet efter fodbolden, inklusive hans tid som tv-personlighed, forretningsmand og fodboldkommentator.

Foredraget vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, og der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.

 

Vi kan garantere, at du ikke vil kede dig, når du hører hans fascinerende historier!

 

Bogkøb

Du har i forbindelse med dit billetkøb også mulighed for, at tilkøbe Preben Elkjærs bog ”Mit liv som Elkjær”, denne kan også købes på selve aftenen. Bøgerne udleveres på aftenen i forbindelse med foredraget.

Preben Elkjaer 708 X 872 Px Preben Elkjaer 1348 X 1440 Px

OM PREBEN ELKJÆR - DANMARKS MÅLKONGE NR.1

 

Preben Elkjær er kendt af danskere som målkongen fra det legendariske 80'er-landshold, der nåede ottendedelsfinalen ved VM i Mexico i 1986. Det hold blev berømt for sin charme, angrebskraft og den ikoniske fodboldsang "Re-Sepp-ten." I dag deler Preben Elkjær sine oplevelser fra en spektakulær karriere på landsholdet og i internationale klubber med en ærlig og underholdende indsigt.

Som angriber var Elkjær unik, berygtet for sin dristige og uortodokse spillestil, der gav ham muligheden for at score utrolige mål, der udfordrede traditionel fodboldtænkning. Eksempler inkluderer et mål mod Belgien ved EM i 1984, hvor han dribblede fra midterlinjen, og et legendarisk mål for Verona, hvor han scorede i strømpesokker - en afgørende faktor i at sikre klubbens første og eneste mesterskab.

Udover landsholdet havde Elkjær en succesfuld klubkarriere i udlandet, spillede for klubber som FC Köln og Hellas Verona FC. I 1999 blev han hædret med en plads i sportens Hall of Fame.

Køb billet

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I