• Herobanner BG

STINE PILGAARD - METER I SEKUNDET

TIRSDAG D. 21. MARTS 2023, KL. 19:00

255 KR.

inkl. kaffe, kage og gebyr

(Unummererede siddepladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Tirsdag d. 21. marts 2023
Kl. 19:00 - 21:30

(Dørene åbner kl. 18:00)

Sted

Sal A1
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL MED DINE VENNER

ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER PRÆSENTERER

STINE PILGAARD – ”SJÆLLAND SYNGER – SPECIAL EDITION”

Per Krøis Kjærsgaard får besøg på fællessangsscenen af en af landets mest spændende forfattere, når Stine Pilgaard kommer til Roskilde til en aften med samtale, oplæsning, refleksioner og fællessange.

Stine Pilgaards nyeste bog ”Meter i sekundet” har bogstaveligt talt taget læserne og anmelderne – og snart biografgængerne – med storm. Bogen handler om, hvor svært det er at finde ind i den rigtige samtale, hvis man ikke helt føler sig som en del af fællesskabet. I ”Meter i sekundet” har Stine Pilgaard skrevet nye tekster til en række kendte højskolesange, bl.a. ’Kære Linedanser’, som vores faste vært og pianist Per Krøis Kjærsgaard, står bag. Vi skal synge flere af Pilgaards sange, hvoraf flere har fundet vej til den nyeste udgave af Højskolesangbogen, ligesom Stine har fået opgaven at vælge og begrunde to sange fra vores fælles sangskat.

Kom og vær med til en fantastisk aften med litteratur, latter, samtale og sang.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I