Teknik
Vi sikrer en tjekket afvikling på højeste niveau med nogle af landets dygtigste teknikere og det nyeste udstyr fra event-teknologiens verden. Vi pakker dit arrangement ind i de helt rigtige rammer med lys og lyd, så dine gæster får en oplevelse, der matcher dit brand perfekt. Og vi er der, når du har brug for os, så du kan være tryg hele vejen fra planlægning til afvikling.

Se mere på rkctech.dk

Møder og konferencer

Hos RKC Tech er vi leveringsdygtige i teknisk udstyr til alle former for møder og konferencer – lige fra møder, hvor foredragsholderne selv styrer teknikken, til avancerede konferenceløsninger, hvor teknikken styres af os. Så kan du koncentrere dig om mødet og foredraget.

Har du flere præsentationer, videoer eller andet billedmateriale, og er du træt af pauser mellem skift fra en medietype til en anden, så lad os styre det.

Vi råder over avancerede billedmixersystemer, som kan klargøre og “fade” indholdet ind og ud af præsentationer. Det holder fokus på foredragsholderen, og præsentationerne fremstår topprofessionelle.

Vis dit budskab

Det første indtryk er vigtigt. Men hvad med resten?

Hvad enten du har inviteret til konference, fest eller et mindre møde, er det vigtigt, at dit budskab når ud til deltagerne. Men det kan være svært at fastholde fokus, især sidst på dagen. Derfor arbejder vi med avancerede billedløsninger, der underbygger dit budskab.

I Roskilde Kongrescenter er alle lærreder i 16:9 eller 16:10 format, bedre kendt som widescreen. Har du ikke dine præsentationer – fx PowerPoint™ eller Keynote™ – i 16:9 format, er det ikke en hindring for at vælge et bredere lærred. De fleste præsentationer kan rettes til. Kontakt os og hør nærmere.

Har du inviteret til større arrangementer, anbefaler vi en kameraløsning, så også deltagerne bagerst i salen kan følge med og holde fokus.

VORES FORCER
null

TEKNIK

Vores teknikere får stor ros for at være både dygtige og hjælpsomme.

Restauranten

RESTAURATION

Vi laver lækker mad til alt fra 20 til 3000 personer.

Volumen ekstra dimension

VOLUMEN

Over 13.500 m2 gør os til Sjællands største kongrescenter uden for København.