• Herobanner BG

FIRMAFESTER OG PRIVATE SELSKABER

FLEKSIBLE LOKALER TIL BÅDE DE SMÅ OG DE STØRSTE FESTER

Skal du holde fest midt i domkirkebyens hjerte? I Roskilde Kongres- og Idrætscenter har vi hele 13.500 m2 at boltre sig på fordelt på store sale, fleksible fest- og mødelokaler samt egen restaurant med byens bedste udsigt udover Roskildes tage.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen til gastronomisk forkælelse, førsteklasses service og uforglemmelige oplevelser.

DE PERFEKTE RAMMER OG FACILITETER TIL JERES FEST

Vi tilbyder ingen standardløsninger – kun personlig service hele vejen. Hvad enten du skal holde firmajulefrokost for 2.000 gæster eller søger et hyggeligt sted til familiens næste store fest, så gør vi et stort nummer ud af det. Og så er kongrescenteret både nemt at komme til – og hjem fra - i bil, med offentlig trafik og til bens.

 • Fra 50 til 2.000 spisende gæster

 • Fleksible festlokaler og sale

 • Smagfuld og bæredygtig mad

 • Alt i lyd, lys og teknik – samt in-house afvikling

 • 750 gratis p-pladser og 20 ladepunkter lige udenfor døren

Send os dine spørgsmål

NORDISK MAD TIL FEST OG STORE SELSKABER

Vores køkken er nordisk med franske fornemmelser, og kærligheden til de gode, danske råvarer fylder på tallerkenen. Smagen sørger vores køkkenchef Martin for sidder, hvor den skal - uanset om I skal have sunde snacks til mødet, den store, klassiske julebuffet eller en bryllupsmenu efter alle kunstens regler.

Vores service er naturligvis altid personlig og i øjenhøjde og med meget få fine fornemmelser. Vores tjenere har smil, der smitter, og dét smitter vi jer gerne med i disse tider.

Vi tilbyder:

 • Egen restaurant med skræddersyet forplejning

 • Bæredygtigt, nordisk køkken

 • 30 til 60 % økologiske råvarer

 • Vegetariske og veganske retter

 • Professionelt og altid smilende tjenerteam

Mere om vores restaurant

"TOPKARAKTERER TIL
JER ALLE"

Maden smagte godt, og der var rigeligt, øllene var kolde, snapsen smagte. Alt bliver meget nemmere for et festudvalg, når man arbejder med så dedikerede mennesker, som I er, tak for det.

ALLE FORMER FOR FIRMAFESTER

Uanset jeres ønsker finder vi en løsning og et eventlokale, der passer jer. Vores venue har mange års erfaring med store som små firmafester og kan skabe de bedste rammer for jeres næste firmaevent.

ÅBN DANSEGULVET MED LYS OG LYD I SÆRKLASSE

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter kan vi opfylde jeres vildeste drømme til lyd, lys og teknisk afvikling. Skal salen være badet i blåt lys? Har I selv jeres yndlingsband med? Eller skal vi booke en DJ, der kan efterlade stolene tomme og dansegulvet fyldt?

Med vores state-of-the-art udstyr kan vi bringe jeres firmajulefrokost eller sommerfest i højeste gear med både live musik, lysshow og lyd i absolut særklasse. Alt er muligt – I skal bare drømme vildt!

Vores in-house teknikere er naturligvis altid til stede på dagen og sikrer at alting spiller. Det har vi det bedst med – og det ved vi, at du også kommer til!

Vi tilbyder:

 • Lyd og lys i absolut særklasse

 • Skræddersyet lyssætning af salen

 • Personlig og festlig pyntning af salen

 • Egen in-house tekniker til arrangementet

 • Professionel afvikling og sparring

Send en forespørgsel

TIDLIGERE FIRMAEVENTS I VORES VENUE

MAD DER SÆTTER GANG I FIRMAFESTEN

Indrømmet… vi er lidt af nogle madører. Derfor går vi også hele vejen, når det kommer til at give jer en madoplevelse, der sætter sig. Ikke bare i maven, men som både får snakken til at gå - og giver energi til dansefødderne senere på aftenen.

Drømmer I om en smagfuld, klassisk julebuffet, der får englene til at synge? Eller flerretters festmiddag, der får jer til at glemme tid og sted? Vi sammensætter altid menuen til firmafesten ud fra jeres ønsker – og med masser af gode, danske råvarer, naturligvis.

Til firmafesten tilbyder vores restaurant:

 • Nordisk og bæredygtigt køkken

 • 30 til 60 % økologisk med masser af danske råvarer

 • Mulighed for vegetariske og veganske retter

 • Mulighed for retter uden svinekød

 • Professionelt in-house kokke- og tjenerteam

 • Afstemte vin- og ølmenuer – og alkoholfrie alternativer

Vores selskabsmenuer Mere om vores restaurant

VI ER MED JER – HELE VEJEN

Der er mange detaljer at holde styr på, hvad enten I skal holde et stort eller mindre arrangement.

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter får I altid en fast kontaktperson – fra første kontakt til festen er i hus. Det giver tryghed at vide, at vi styrer detaljerne af i kulissen. Og vi sætter en ære i at have styr på det, I måske har glemt.

Skal den årlige firmafest kombineres med et kick-off event i løbet af dagen? Eller har I brug at få arrangeret overnatning? Vi hjælper jer naturligvis med alt det praktiske. Det eneste du faktisk skal koncentrere dig om, er indholdet og det gode værtskab.

Send os dine ønsker

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL FIRMAFESTEN

Kan vi leje jeres festlokaler til vores firmafest?

Ja, i Roskilde Kongres- og Idrætscenter har vi lokaler og sale til både store og mindre arrangementer - i alt mellem 20 og 2.500 personer.

Kan I hjælpe med underholdning til vores firmafest?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter samarbejder med en række gode leverandører og hjælper gerne med at booke underholdning til din firmafest. Kontakt os for at høre nærmere.

Hvordan ser jeres festlokaler ud?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har en række store lokaler, sale og haller og kan dermed huse fester med alt fra 20 til 2.500 gæster. I er selvfølgelig altid velkomne til at kigge forbi og se de forskellige muligheder - fx. mulighed for egen indgang /m.m. ved store fester.

Vi er mange og får måske brug for en mikrofon.

Det er muligt at tilkøbe mikrofon til alle festlokaler og sale i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam senest 5 dage før ankomst for at bestille.

Se flere spørgsmål og svar

MENUER OG RAMMER TIL ALLE LIVETS FESTER

De flotte, lyse lokaler i Roskilde Kongres- og Idrætscenter danner hvert år rammerne om mange af livets fester. Bryllup, rund fødselsdag, barnedåb eller konfirmation - vi kan klare det hele. Tag os med på råd, og lad os stå for alt det praktiske.

SKRÆDDERSYET OG UNIK FESTMAD

Vores restaurant har ikke et fast menukort - og det har sine fordele. Her kan I nemlig få maden, lige som I vil have den.

Er fødselaren til tarteletter med sprøde, danske asparges? Drømmer I om hvide duge og flerretters menu? Eller vil konfirmanden have buffet fyldt med alle livretterne? Dem laver vi selvfølgelig hjertens gerne.

Vores mad er nordisk, enkel og lige så fyldt med smag som med gode, danske råvarer. Det er sådan vi forkæler vores egne smagsløg, og det kommer I til at elske.

Mere om vores restaurant

PERSONLIG FEST MED PANORAMAUDSIGT

Det er ikke hver dag, man kan invitere på smagfuld mad og panoramaudsigt over Roskilde. Men det kan I i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

I vores hyggelige restaurant kan I holde netop den fest, I drømmer om. Barnedåb, konfirmation, bryllup eller rund fødselsdag? Uanset anledning og festens størrelse, så har vi altid en personlig løsning til jer. Og måske et par overraskelser i ærmet.

Vores restaurant har plads til tæt på 200 gæster, så inviter gladeligt alle dem I har kær. Bliver I flere har vi heldigvis 13.500 m2 at boltre os på, så det løser vi uden problemer. Og bliver I færre, så er det naturligvis ikke et problem. Vi ved, hvordan restauranten skal dækkes op, så I får en både hyggelig og tæt oplevelse.

Send en forespørgsel

INGEN SURE MINER

Der er ikke noget værre end sur betjening! Heldigvis slipper I for det hos os. For vores tjenere elsker deres job – og det kan mærkes. Her er smilet den korteste vej, og vi går gerne hele vejen for at give jer en uforglemmelig fest.

At gøre det ’lille ekstra’ er en indædt del af kongrescenterets DNA, og vi nyder at give jer en service, som I ikke glemmer. I har naturligvis altid en fast kontaktperson, som følger jer fra første møde til festen er slut.

Det ved vi giver tryghed – og det har vi det bedst med!

Send en forespørgsel

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL PRIVATE SELSKABER

Er det muligt at leje jeres lokaler til en privat fest?

Ja. De fleste private fester og selskaber foregår i vores restaurant og her betaler I udelukkende for bestilling af fx brunchbuffet eller selskabsmenu.


I restauranten på første sal har vi plads til op til 200 gæster og panoramaudsigt ud over byens tage. Vores restaurant er altså et oplagt valg til både bryllup og konfirmation eller andre af livets store fester.


Er I flere og ønsker I at leje teknik eller en større sal eller lokale, vil der komme ekstra omkostninger.

Hvor meget koster det at leje et festlokale hos jer?

Holder du festen i vores restaurant, betaler du udelukkende for maden. Klassisk bar, cocktailbar, natmad, musik og meget mere, kan naturligvis tilkøbes. Se eksempler på lækre festmenuer og priser her.


Har I brug for mere plads, tager vi vores lokale og sale i brug. Kontakt vores møde- og eventteam for mere information.

Kan I hjælpe med underholdning til min fest?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter samarbejder med en række dygtige leverandører og hjælper gerne med at booke underholdning til dit selskab. Kontakt os for at høre nærmere.

Hvordan ser jeres festlokaler ud?

Vi har lokaler med udsigt ud over Roskilde og festsale med plads til både band og dansegulv. Du er velkommen til at komme forbi og se for dig selv.

Kan jeg afspille musik?

Ja

Vi er mange, og jeg får måske brug for en mikrofon.

Det er muligt at tilkøbe mikrofon til alle mødelokaler og sale i Roskilde Kongres- og idrætscenter. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam senest 5 dage før ankomst for at bestille.

Se flere spørgsmål og svar