• Herobanner BG

START LIVET MED EN STOR OPLEVELSE

At blive forældre til et lille, nyt liv er en af de helt store livsbegivenheder – for mange den allerstørste! Derfor er det også kun naturligt at have høje forventninger til barnets første fest. Og dem er vi ikke bange for at indfri i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Vores restaurant har panoramaudsigt over Roskildes tage, mad i særklasse, tjenere med smil der smitter - og naturligvis et roligt sted, du kan stille barnevognen, når det er sovetid.

FEST MED UDSIGT

Vi dækker op til jeres barnedåb i restauranten beliggende på kongrescenterets øverste etage, hvorfra jeres gæster kan nyde synet af Roskilde fra oven. Her sidder I helt ugeneret for husets øvrige gæster og har nem adgang til egne toiletter og puslefaciliteter.

Uanset om I bliver mange eller få, så kan I være sikre på, at vi går hele vejen – og lidt til – for at skabe den perfekte barnedåb for jer. Vi ved det er detaljerne, der gør forskellen – og vi er fast besluttede på at gøre en forskel for jer!

Er I til hvide duge og tallerkenservering eller en mere uformel fest med buffet? Vi kan begge dele og rådgiver jer selvfølgelig, så I får den helt rette stemning til jeres fest. Alt det mødes vi om på forhånd, så I blot skal læne jer tilbage og nyde barnedåben på selve dagen.

Send en forespørgsel

SMAGFULD MAD MED LOKALE RØDDER

I køkkenet sørger vores køkkenchef, Martin, for at maden spiller. Vores råvarer er 30-60% økologiske, men det vi faktisk sætter endnu højere er, at råvarerne er bæredygtige. Derfor finder du masser af danske og især lokale producenter på tallerkenen hos os.

Vores køkken er nordisk med dybe rødder i det franske, og vores barnlige glæde over danske råvarer i sæson er ikke noget vi skammer os over - tværtimod. Nye, danske ærter er som slik for os, og hvem kan tørre smilet af, når man får serveret solmodne, danske jordbær med et lille skvæt fløde?

Vi er selv ret pjattede med de grønne retter, som I selvfølgelig selv kan vælge til eller fra. Men er der vegetarer eller veganere blandt jeres familie og venner, så sammensætter Martin et par grøntsagsrige lækkerier, der også kan få resten af selskabet på den grønne gren.

Dåbsmenuen sammensætter vi naturligvis ud fra jeres ønsker. Og hvad enten I har en bestemt menu i tankerne eller er helt idéforladte, så garanterer vi, at jeres gæster kommer til at huske Martins mad.

Mere om vores restaurant Vores selskabsmenuer

SUVERÆN SERVICE

Selvfølgelig er servicen i særklasse i Roskilde Kongres- og Idrætscenter - altid i øjenhøjde og uden fine fornemmelser.

Det skyldes dels, at vores tjenerstab er under kyndig ledelse af Kristian, der med en fortid på Vinoteket på NIMB, Skovshoved Hotel og AOC ved, hvordan man leverer sublim service. Og dels skyldes det, at vores tjenere ganske enkelt elsker deres arbejde. Vi ved, at god energi smitter – og vi smitter gerne på den aldeles positive måde!

Kontakt os

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL PRIVATE FESTER

Er det muligt at leje jeres lokaler til en privat fest?

Ja. De fleste private fester og selskaber foregår i vores restaurant og her betaler I udelukkende for bestilling af fx brunchbuffet eller selskabsmenu. I restauranten har vi plads til op til 250 gæster og panoramaudsigt ud over byens tage.  Er I flere og ønsker I at leje en større sal eller lokale, vil der være en ekstra omkostning forbundet med lokaleleje.

Hvad koster det at holde min fest hos jer?

Holder du festen i vores restaurant, betaler du udelukkende for maden. Klassisk bar, cocktailbar, natmad, musik og meget mere, kan naturligvis tilkøbes. Se eksempler på lækre festmenuer og priser her.

Kan I hjælpe med underholdning til min fest?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter samarbejder med en række dygtige leverandører og hjælper gerne med at booke underholdning til dit selskab. Kontakt os for at høre nærmere.

Hvordan ser jeres festlokaler ud?

Vi har lokaler med udsigt ud over Roskilde og festsale med plads til både band og dansegulv. Du er velkommen til at komme forbi og se for dig selv.

Kan jeg afspille musik?

Ja

Vi er mange, og jeg får måske brug for en mikrofon.

Det er muligt at tilkøbe mikrofon til alle mødelokaler og sale i Roskilde Kongres- og idrætscenter. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam senest 5 dage før ankomst for at bestille.

Se flere spørgsmål og svar