• Herobanner BG

FESTLIG FØDSELSDAG FOR FÅ ELLER MANGE

Vil du invitere familie og venner på en atmosfærefyldt fødselsdagsfejring med kig udover Roskildes tage?  Eller sparke et nyt årti ind med DJ, temafest og drinks til den lyse morgen?

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter kan du fejre din næste fødselsdag - præcis som du ønsker det. Vi har plads til alt fra 20-2.000 spisende gæster og egen restaurant, der leverer suveræn festmad med masser af velsmag. Lige udenfor finder du 750 gratis parkeringspladser, og udvikler festen sig, så bilen må blive stående, så er offentlig transport indenfor gåafstand.

BOOK, NYD OG FEST

I vores restaurant er der masser af stemning – og nok en af byens bedste udsigter. Her kan fødselsdagsselskabet sidde ugeneret for husets øvrige gæster, og I får nem adgang til egne toiletter, ligesom der er ubesværet adgang til elevator. Vi har plads til 250 gæster, men er I færre ved vi præcis, hvordan rummet skal indrettes, så I får en god oplevelse.

Vi ved, at det kræver en særlig indsats at skabe en mindeværdig fødselsdagsfest. Derfor ligger det også dybt begravet i vores DNA, at gøre ’det lille ekstra’. Dét som får gæsterne til at hygge sig – og får dig som vært til at slappe af og bare nyde dagen. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker til dagen, men byder også gerne ind med ideer og vores årelange erfaring.

Send en forespørgsel

KØKKEN MED HOLDNING

Vores mad udspringer af det nordiske køkken med dybe rødder i de franske traditioner. Det betyder masser af fokus på danske råvarer i sæson, der tilfredsstiller både øjne og gane. Faktisk er 30-60% af vores råvarer økologiske, ligesom vi vægter bæredygtighed højt, når vi køber ind til køkkenet.

Det er vores køkkenchef, Martin, der svinger piskeriset i køkkenet. En rigtig Roskilde-dreng med masser af erfaring fra sin tid som køkkenchef på Hotel Phoenix i København og Skodsborg Kurcenter. Martin mestrer både de klassiske retter såvel som grønne alternativer uden kød, hvis der er vegetarer eller veganere blandt gæsterne. Vi plejer at sige, at det meste kan lade sig gøre, så vær endelig ikke bange for at have konkrete ønsker.

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter sætter vi den personlige og hjertevarme service forrest. Vi elsker at have gæster i huset og sætter en ære i at skabe en mindeværdig oplevelse. Her er ingen til besvær, og vores smil bliver kun større, hver gang vi sender glade gæster ud ad døren.

Se vores selskabsmenuer

STOR, STØRRE, STØRST! FÅ DEN DAG DU DRØMMER OM

I Roskilde Kongres- og idrætscenter kan vi det andre drømmer om, når det kommer til størrelsen. Med højt til loftet og sale og lokaler i alle størrelser kan vi huse flere end de fleste. Så er drømmen en kæmpe brag af en fest med plads til alle, der kan gå og stå, så er vi leveringsdygtige.

Vores kælder er proppet med state-of-the-art lyd- og lysudstyr – og det ligger ikke og samler støv. Vi er vant til at servicere den professionelle musikbranche, når vi afholder koncerter, og vi kan med garanti indfri dine ønsker til teknik. Vi hjælper gerne med både DJ og live musik og står selvfølgelig for hele den tekniske afvikling. Gå bare i gang med at drømme stort!

Send en forespørgsel

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL PRIVATE FESTER

Er det muligt at leje jeres lokaler til en privat fest?

Ja. De fleste private fester og selskaber foregår i vores restaurant og her betaler I udelukkende for bestilling af fx brunchbuffet eller selskabsmenu. I restauranten har vi plads til op til 250 gæster og panoramaudsigt ud over byens tage.  Er I flere og ønsker I at leje en større sal eller lokale, vil der være en ekstra omkostning forbundet med lokaleleje.

Hvad koster det at holde min fest hos jer?

Holder du festen i vores restaurant, betaler du udelukkende for maden. Klassisk bar, cocktailbar, natmad, musik og meget mere, kan naturligvis tilkøbes. Se eksempler på lækre festmenuer og priser her.

Kan I hjælpe med underholdning til min fest?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter samarbejder med en række dygtige leverandører og hjælper gerne med at booke underholdning til dit selskab. Kontakt os for at høre nærmere.

Hvordan ser jeres festlokaler ud?

Vi har lokaler med udsigt ud over Roskilde og festsale med plads til både band og dansegulv. Du er velkommen til at komme forbi og se for dig selv.

Kan jeg afspille musik?

Ja

Vi er mange, og jeg får måske brug for en mikrofon.

Det er muligt at tilkøbe mikrofon til alle mødelokaler og sale i Roskilde Kongres- og idrætscenter. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam senest 5 dage før ankomst for at bestille.

Se flere spørgsmål og svar