• Herobanner BG

HOLD ÅRETS JULEFROKOST
MIDT I ROSKILDE

JULEFROKOST MED ALT FRA 20 TIL 2.000 SPISENDE GÆSTER

Eget rockband, lounge med farverige drinks og julemad i absolut særklasse? Er det lyden af jeres næste julefrokost, så overlad trygt festen i vores hænder.

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter praler vi gerne med størrelsen – for der kan vi mere end de fleste. Hos os kan du invitere alt mellem 20 og 2.000 spisende gæster, så hvad enten I er få eller mange, så har vi lokalet til jer. Nyd udsigten over Roskildes tage med en julefrokost i vores restaurant på første sal, eller inviter kollegerne fra Fyn og Jylland til et julebrag i en af vores smukt pyntede sale – med langborde, glitrende snefnug og live musik fra scenen.

JULEMAD MED TRADITIONER - OG PLADS TIL FORNYELSE

Glem alt om pomfritter og hapsdogs. Der er ikke cafeteriemad over vores køkken! Vi ved hvordan en smagfuld, klassisk julemenu skal skrues sammen, og har I særlige ønsker til menuen, så imødekommer vi alt fra kalveleverpostej og veganske retter til alkoholfri vin. Alt I skal gøre er at spørge.

Vores køkkenchef Martin står på mål for maden. Og med en fortid fra både Skodsborg Kurcenter og Hotel Phoenix i København, så har han styr på gryderne. Martin og hans kokke har en næsten barnlig kærlighed til de danske råvarer, så dem finder I masser af i vores juleretter. 30-60% af råvarerne er økologiske, og så har de fleste haft en bæredygtig rejse frem til tallerkenen. Sådan noget går vi ret meget op i.

Selvom vores køkken er nordisk med franske rødder, så er vores julemad så dansk, som den kan blive. Standardløsninger er ikke vores kop te, så vi mødes naturligvis på forhånd og sammensætter netop den menu, I kunne tænke jer til jeres julefrokost. Bare rolig - mangler I ideer, så har vi masser at byde ind med.

Se vores julemenuer Send os dine ønsker
Julemad I Roskilde 60 Julefrokost i Roskilde
Julefrokost i Roskilde Julefrokost i Roskilde Kongres- og Idrætscenter

VI GØR ÅRETS JULEFROKOST TIL EN SUCCES

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter gør vi et nummer ud af den personlige service. Det har vi det bedst med.

I har altid en fast kontaktperson, som følger jer - fra første brainstorming til rengøringen rykker ind. Det giver tryghed at vide, at vi styrer både tidsplan og praktik i kulissen på selve dagen. Og vi går selvfølgelig først hjem, når vi ved at alt forløber som aftalt.

Vi har altid en receptionist til stede under hele jeres arrangement, som kan være behjælpelig, hvis der skulle opstå uforudsete problemer – eller en gæst bare har brug for at få bestilt en taxa. Og vi bliver naturligvis til den glade ende, og den sidste gæst er sendt sikkert hjem.

Det eneste I skal koncentrere jer om, er faktisk det gode værtskab og evt. intriger på dansegulvet. Dem blander vi os ikke i.

Se vores team

SLUT MED TEKNISKE MARERIDT

Drømmer I om live musik eller egen DJ? Hvad enten I selv tager husorkesteret med, eller vi skal booke et band til jer, så er vi ikke bange for at lægge hovedet på teknik-blokken.

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter er kælderen spækket med teknisk udstyr, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne, professionelle musikere. Så hos os må du godt stille vilde, tekniske krav. Vores in-house teknikere kan løse de fleste opgaver, og så sikrer de dig 100% problemfri teknisk afvikling på selve aftenen.

Vores sale kan lyssættes efter alle kunstens regler, så har I ønsker til en særlig farve lys eller skal medarbejdernes underholdning bakkes op af et lækkert lysshow, så har vi løsningen. Og når maverne er fyldte og julebuffeten er pakket væk, så åbner vi selvfølgelig dansegulvet med en lyd, der kan få selv de mest introverte til at flytte på danseskoene.

Velkommen til julefrokost i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Kontakt os
Julefrokost Med Musik I RKIC 62 29
 • Den klassiske julefrokost i Roskilde

  klassisk julefrokost

  Til vores klassiske julefrokost serveres lækkert rugbrød, hjemmebagt brød på økologisk mel fra Mejnerts Mølle og økologisk smør.

  JULEBUFFET

  Marineret- og kryddersild med karry-, peberrod- og sennepscreme
  Rødbedegravad laks med croudité af fennikel
  And a l'orange med creme af jordskokker
  Roastbeef med pickles og stegte løg
  Lun fiskefilet med grov remoulade
  Stegt bryst af gris med sprød svær
  Æg og rejer med urtemayo
  Rødkålssalat
  Risalamande med kirsebærsauce

  De oplyste priser er pr. person inkl. moms, og for min. 25 kuverter. Prisen dækker middag i vores restaurant for op til 180 gæster. Er I flere, kan julefrokosten i stedet for nydes i en af vores sale, hvorved der tillægges lokaleleje. Drikkevarer kan tilkøbes på stedet.
 • Den moderne julefrokost i Roskilde Kongrescenter

  Den moderne julefrokost

  En lækker 3-retters julemenu er vores bud på den moderne julefrokost:

  FORRET

  Skiver af sprængt andebryst, friteret peberrod, hjemmesyltet rødbede, crudité af kål, urtecreme, og sprødt rug.

  HOVEDRET

  Langtidsstegt nakkefilet med hjemmelavet rødkål, saute af æbler og løg, glaceret julesalat, krydret julesauce og kartoffelchips. Serveres med hvide kartofler. (Tilkøb: brunede kartofler kr. 8,- pr. person)

  DESSERT

  Kirsebærtærte med mandeliscreme og sprøde risflager.

  De oplyste priser er pr. person inkl. moms, og for min. 25 kuverter. Prisen dækker middag i vores restaurant for op til 180 gæster. Er I flere, kan julefrokosten i stedet for nydes i en af vores sale, hvorved der tillægges lokaleleje. Drikkevarer kan tilkøbes på stedet.
 • Det store julebord i Roskilde Kongrescenter

  det store julebord

  Til det lækre julebord serveres lækkert rugbrød, hjemmebagt brød på økologisk mel fra Mejnerts Mølle og økologisk smør.

  JULEBUFFET

  2 slags sild med karrysalat
  Lun stegt sild
  Æg og rejer
  And med æbler og svesker
  Lun ribbensteg og julemedister med rødkål og surt
  Roastbeef med peberrod og ristede løg
  Lun kalvepostej med bacon og svampe
  Salat med rodfrugter
  Ostefad med frugt
  Risalamande med kirsebærsauce

  De oplyste priser er pr. person inkl. moms, og for min. 25 kuverter. Prisen dækker middag i vores restaurant for op til 180 gæster. Er I flere, kan det store julebord i stedet for nydes i en af vores sale, hvorved der tillægges lokaleleje. Drikkevarer kan tilkøbes på stedet.
 • Traditionelle julelækkerier til julefrokosten

  juleplatte

  Roskilde Kongres- og Idrætscenter har også sammensat en overdådig og helt igennem traditionel juleplatte med en masse lækre julespecialiteter:

  TRADITIONELLE JULELÆKKERIER

  Marineret sild med karry- og peberrodsdips
  Hjemmerøget laks med æblekompot
  Lun fiskefilet med hjemmerørt remoulade
  Ribbensteg med rødkålssalat med tranebær og kerner
  Kalvepostej med ristede svampe og surt
  Hønsesalat med sprød bacon
  Kalvecuvette med grønkålssalat med græskar og oliven
  2 slags oste med kompot eller risalamande med kirsebærsauce

  De oplyste priser er pr. person inkl. moms, og for min. 25 kuverter. Prisen dækker middag i vores restaurant for op til 180 gæster. Er I flere, kan juleplatten i stedet for nydes i en af vores sale, hvorved der tillægges lokaleleje. Drikkevarer kan tilkøbes på stedet.
 • TILKØB TIL DIN
  JULEFROKOST

  Skal der ekstra lækkerier på bordet til jeres julefrokost?

  Restauranten i Roskilde Kongres- og Idrætscenter tilbyder flere forskellige tilkøb til vores julemenuer. Fælles for dem alle er, at de alle sammen emmer af jul:

  VÆLG MELLEM

  Tarteletter med høns i asparges (pr. 2 stk.) kr. 38,-

  2 slags modne oste med kompot og nødder kr. 55,-

  Mørbradbøf a la créme med bløde løg kr. 48,-

  Kalvepostej med svampe og bacon kr. 35,-

  Ferskrøget laks med æggestand kr. 45,-

  Æbleflæsk kr. 38,-

  De oplyste priser er pr. person inkl. moms, og for min. 20 kuverter.

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL JULEFROKOSTEN

Hvor mange julefrokost gæster har I plads til?

I vores restaurant har vi plads til op til 180 gæster. Er I flere, har vi masser af plads i resten af huset og tager gerne en af vores store sale i brug. Se oversigten over vores lokaler og sale her.

Er der et min. antal gæster for at booke privat julefrokost?

Ved leje af et af vores mindre lokaler, er der krav om minimum 25 gæster. I er selvfølgelig altid velkomne til at forhøre jer om mulighederne, hvis I er en mindre gruppe.


Se oversigten over vores lokaler og sale her. Kontakt eventuelt vores møde- og eventteam for at høre mere om mulighederne.

Kan jeg ændre i vores bestilling, efter jeg har booket?

Ja, du har mulighed for at tilføje flere gæster til din julefrokost løbende. Det er dog kun muligt at nedjustere antallet af deltagere op til 2 uger før årets julefrokost. Herefter binder I jer til antallet af gæster, som er tilmeldt.


Har I spørgsmål frem til afholdelse af julefrokosten, kan du altid kontakte vores møde- og eventteam.

Kan vi lave om i julemenuerne?

Vores restaurant tilbyder fire forskellige julemenuer – alle med mulighed for tilkøb. Har I særlige ønsker, er det ved private julearrangementer selvfølgelig muligt at tilpasse menuerne yderligere efter aftale med vores møde- og eventteam.


Eventuelle justeringer skal ske senest 14 dage inden jeres arrangement.

Flere I vores selskab er vegetarer

Vi kan naturligvis sørge for både vegetariske og veganske menuer, og vi imødekommer selvfølgelig allergier, intolerance eller andre behov. Hvis en eller flere i selskabet ikke spiser svinekød, klarer vi også det.


Det er dog vigtigt, at I sørger for at fortælle os om eventuelle hensyn senest 8 dage inden jeres arrangement.

Må vi selv medbringe drikkevarer?

Det er tilladt at medbringe egne drikkevarer mod betaling af proppenge.

Flere spørgsmål og svar
Ofte Stillede Spørgsmål Til Julefrokost Ofte Stillede Spørgsmål Til Julefrokost