• Herobanner BG

KICK-OFF EVENT, MØDE ELLER FEST I ABSOLUT SÆRKLASSE

Et inspirerende kick-off event er alfa og omega, når banen skal kridtes op og teamet skal motiveres til at nå målene. Kom godt i gang med det nye år, projekt eller strategi med et motiverende kick-off event i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Vi har rammerne og faciliteterne til alle former for kick-off-møder, -konferencer og fester – og vi sørger naturligvis for det gode værtskab og forplejning i særklasse. Samtidig tager vi selvfølgelig jeres event personligt. Det betyder, at I altid har en fast kontaktperson fra første dialog til afvikling og opfølgning. Det giver tryghed at vide, at tidsplan og praktik bliver styret i kulissen på selve dagen – og det har vi det bedst med. Vi glæder os til at byde jer velkommen til kick-off i absolut særklasse i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

HOLD DIT KICK-OFF EVENT I ROSKILDE

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter har vi lokaler, sale og loungeområder i mange størrelser. Så uanset om jeres næste kick-off skal være for 20 eller 3.000 personer, så har vi pladsen. Vi tilbyder naturligvis alt i teknisk udstyr og professionel afvikling – også hvis I har behov for at streame jeres kick-off online til kolleger, der ikke kan være til stede.

Vi sikrer altid, at I sidder uforstyrret for vores øvrige gæster, ligesom der er mulighed for separat indgang til kongrescentret og adgang til egne toiletter. Og har I brug for at trække ud i mindre grupper eller bare holde pauser i afslappede omgivelser, så kan vi med vores fleksible rum skabe de perfekte åndehuller til jer.

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er med sin placering midt på Sjælland nem at komme til. Vi har både motorvej og offentlig trafik tæt på, og kommer du i bil, har vi 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Se vores sale og lokaler Send en forespørgsel

MAD MED HOLDNING

Vores restaurant sørger naturligvis for, at maverne holdes mætte både før, under og som afslutning på jeres kick-off arrangement. Hvad enten I ønsker en dag med fuld forplejning og fest om aftenen eller blot skal have et kort møde med lidt sunde snacks og drikkevarer undervejs, så leverer vores køkkenchef, Martin, og hans team en smagfuld løsning.

Vi skammer os ikke over at sige, at vi får et kick af gode, danske råvarer. Nye ærter, sprøde asparges og solmodne, danske jordbær gør vores hjerter glade. Og det vi ved I kan smage på tallerkenen.
Vores indkøb af råvarer bliver gjort med omtanke og øje for bæredygtighed. Det fylder en spiseoplevelse i Roskilde Kongres- og Idrætscenter med masser af god samvittighed – udover den fantastiske smag, naturligvis. Pssst….fik vi sagt, at op til 60% af vores råvarer derudover er økologiske?

Læs mere om restauranten

TEKNIK TIL DET STORE ELLER LILLE ARRANGEMENT

Vores tekniske ekspertise og udstyr er et kapitel for sig selv. Og det mindste du skal bekymre dig om!

Vores in-house teknikere har årelang erfaring med afvikling af alt fra store kongresser og firmafester til årsmøder og generalforsamlinger. Det kræver state-of-the-art udstyr – og det har vi kælderen proppet med.

Uanset hvad I måtte have af ønsker til lyd, lys og teknik, så løser vi opgaven. Vi har naturligvis altid en tekniker til stede under jeres arrangement, som sikrer en 100% problemfri afvikling. I skal blot koncentrere jer om indholdet.

Brug for et digitalt møde eller online event? Covid19-pandemien har stillet helt nye krav til online konferencer og hybridmøder, og for mange virksomheder er det en mødeform, som er kommet for at blive. I Roskilde Kongres- og Idrætscenter ved vi, at det stiller særlige krav til teknik. Derfor har vi tilføjet det nyeste streaming-udstyr til vores tekniske set-up, så jeres næste kick-off kan foregå helt eller delvist digitalt.

Mere om vores online løsninger

TEAMBUILDING SOM DEL AF JERES KICK-OFF

Et kick-off skal selvfølgelig ikke bare være et morsomt afbræk inden medarbejderne går ombord i buffeten eller aftenens fest. Alligevel kan der blive behov for en eller flere pauseaktiviteter, som kan ryste medarbejderne sammen eller give alle en mental vitaminindsprøjtning.

Lad Roskilde Kongres- og Idrætscenter hjælpe med at finde de helt rigtige aktiviteter til jeres arrangement. Vi har de nødvendige kontakter og kan sammen med jer arrangere et kort pusterum og en ”genopladning” inden mødedagen fortsætter.

Teambuilding hos os

KOMBINER DAGEN MED SPORT, FEST - ELLER BEGGE DELE

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er mere end et traditionelt konferencecenter. Vi tilbyder unikke helhedsoplevelser, hvor det faglige, det sportslige og det festlige går hånd i hånd. Med mere end 6.500 m2 sportsareal og masser af moderne sportsudstyr, kan I nemt kombinere et fagligt program med sportslige aktiviteter. Og efter en lang dag, kan I vælge at fortsætte med en velfortjent middag og fest.

Giv medarbejderne en oplevelse, de aldrig glemmer. Hvad siger I fx til at kombinere jeres kick-off med en stor basket-, floorball- eller bordtennisturnering? Fra vores fleksible tribuner kan kollegerne sætte den helt rette stemning, og når vinderne er fundet, har vi naturligvis moderne bad- og omklædningsfaciliteter klar.

Mere sport Firmafester og events