• Herobanner BG

EN MINDEVÆRDIG AFSKED, NÅR LIVET ENDER

Når vi mister en kær, er der behov for at få sagt godt farvel. Mange familier vælger at mødes til en mindesammenkomst efter bisættelse eller begravelse. I Roskilde Kongres- og Idrætscenter ved vi, at det er en dag, der ikke kan laves om, og derfor gør vores personale sig umage for at gøre den sidste afsked til en mindeværdig oplevelse. En dag i netop den ånd, som I har behov for.

I vores restaurant kan I samles efter endt ceremoni. Her kan jeres gæster nyde en let anretning, mindes og sige farvel på en god og for jer rigtig måde.

Vores spektakulære udsigt udover Roskilde fås ikke meget smukkere, og I kommer naturligvis til at sidde ganske uforstyrret for husets øvrige besøgende. Samtidig har I adgang til egne toiletter, ligesom der er nem adgang til elevator. Vi har plads til 250 personer i vores restaurant, men er I færre indretter vi naturligvis rummet, så I får en hyggelig og tæt oplevelse.

MAD MED PERSONLIGHED

Fra vores køkken kan vi tilbyde forplejning efter jeres ønsker. Vi dækker gerne et smukt, traditionelt kaffebord eller serverer en let smørrebrødsanretning, hvis arrangementet afholdes omkring frokosttid. Havde jeres kære en yndlingsspise, så indarbejder vi naturligvis gerne det, som en personlig detalje.

Vores råvarer er 30-60% økologiske, men først og fremmest går vi op i, at råvarerne har en bæredygtig vej frem til tallerkenen. Det betyder blandt andet, at I finder masser af danske – og gerne lokale – råvarer i vores retter. Så er ønsket ’gammeldags æblekage’ på kaffebordet, så garanterer vi, at det er dejlige, danske æbler, der udgør smagsoplevelsen.

Mere om vores restaurant

MINDESAMMENKOMST MED ’DET LILLE EKSTRA’

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter ved vi, at det er ’det lille ekstra’, der gør forskellen. Derfor er det en helt naturlig del af vores DNA, at have øje for detaljerne, så I kan koncentrere jer om det gode farvel.

Vores tjenere er altid i øjenhøjde, og vores smil smitter på den positive måde. Vi er respektfulde og nærværende, og sætter en ære i, at ingen føler sig til besvær hos os.

Send en forespørgsel

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL PRIVATE SELSKABER

Er det muligt at leje jeres lokaler til et privat arrangement?

Ja. De fleste private fester og selskaber foregår i vores restaurant og her betaler I udelukkende for bestilling af fx brunchbuffet eller selskabsmenu. I restauranten har vi plads til op til 250 gæster og panoramaudsigt ud over byens tage.  Er I flere og ønsker I at leje en større sal eller lokale, vil der være en ekstra omkostning forbundet med lokaleleje.

Hvad koster det at holde vores arrangement hos jer?

Holder du arrangementet i vores restaurant, betaler du udelukkende for maden. Klassisk bar, cocktailbar, natmad, musik og meget mere, kan naturligvis tilkøbes. Se eksempler på lækre festmenuer og priser her.

Hvordan ser jeres lokaler ud?

Vi har lokaler med udsigt ud over Roskilde og festsale med plads til både band og dansegulv. Du er velkommen til at komme forbi og se for dig selv.

Kan jeg afspille musik?

Ja

Vi er mange, og jeg får måske brug for en mikrofon.

Det er muligt at tilkøbe mikrofon til alle mødelokaler og sale i Roskilde Kongres- og idrætscenter. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam senest 5 dage før ankomst for at bestille.

Se flere spørgsmål og svar