• Herobanner BG

DEN GODE MADOPLEVELSE
SÆTTER PRIKKEN OVER I’ET

Hos Roskilde Kongres- og Idrætscenter ved vi, hvor meget den gode mad betyder, når du inviterer til møde, fest, konference eller event. Derfor gør vi i restauranten også en dyd ud af at levere velsmag og kvalitet, der sætter prikken over i’et på ethvert arrangement. 

MAD TIL STORE OG SMÅ ARRANGEMENTER

Madboder og ismaskiner, barbecue eller nordisk gourmet … Nogle events kræver den helt store pakke, når det gælder madoplevelsen, og vores kokke og køkkenpersonale kan levere varen. Planlægger du fx et kick-off arrangement, en gallamiddag, eller en 80'er fest, kan vi bidrage med inspiration og idéer, så menuen tilpasses netop det tema eller den stil, du har valgt. Vores kokke hjælper også gerne med særlige behov og ønsker til maden.

Det er ikke ved alle arrangementer, at de hvide duge kommer frem. Måske involverer dit møde kun en simpel frokostanretning eller en let morgenmad eller sund snack. ’Det lille ekstra’ er dog en naturlig del af vores DNA, så vi kan garantere, at vores køkken går lige så seriøst til den mere beskedne opgave, som de gør ved en tre retters gourmetmenu.

Send en forespørgsel

GOD MAD MED OMTANKE

Vores restaurant sikrer den gode madoplevelse med nøje udvalgte, lokale råvarer - der er i sæson og typisk økologiske. Vores mad tilberedes samtidig altid med omhu og god samvittighed. Det er nemlig vigtigt for os, at I altid kan regne med, at kvaliteten er i orden, når I kommer og spiser hos os. På den baggrund:

  • er 30 - 60 % af vores føde- og drikkevarer økologiske

  • prioriterer vi råvarer i sæson og fra lokale producenter

  • indsamler og genanvender vi madaffald i samarbejde med Marius Pedersen A/S

Se vores selskabsmenuer Bæredygtighed hos os

TOPKARAKTERER TIL JER ALLE

Maden smagte godt, og der var rigeligt, øllene var kolde, snapsen smagte. Alt bliver meget nemmere for et festudvalg, når man arbejder med så dedikerede mennesker, som I er, tak for det.

MAD OG FORPLEJNING I DE RETTE OMGIVELSER

De rette rammer og den gode smagsoplevelse går hånd i hånd i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Derfor kombinerer vi altid arrangementer her i huset med lækker og varieret mad og forplejning, så du kan få den bedste oplevelse, uanset om du vil spise i vores hyggelige restaurant eller i et af vores andre lokaler eller sale.

Vores lyse og indbydende restaurant er placeret på første sal med panoramaudsigt over Roskildes tage og med kig til Domkirken. Restauranten har plads til over 200 gæster, men vi kan også sagtens anrette til færre og stadig bevare en hyggelig atmosfære. Er I et større selskab, serveres menuen direkte i salene, hvor vi kan servicere op til 2.000 gæster!

Vores dygtige kokke er fleksible, så menuen afstemmes ikke alene sæsonen, men også dine ønsker og forventninger. Hvis det passer bedre til dit arrangement, at der bliver stillet buffet op i kongressalen eller ved mødelokalet, er det naturligvis også muligt.

Se vores lokaleoversigt Send en forespørgsel

EN MENU TIL DINE SMAGSLØG

Hos Roskilde Kongres- og Idrætscenters restaurant er den gode smagsoplevelse i fokus – og det vil vi rigtig gerne dele med dig og dine gæster. Derfor har vi skabt flere forskellige sammensætninger af menuer, så der er noget for enhver smag. I vores mødepakker giver vi vores forslag til den ideelle smagssammensætning, men har du andre gode idéer, står vores kokke klar til at tilpasse menuen til dine ønsker og behov.

Uanset om menuen skal stå på burgere og grove fritter, lette anretninger eller det helt store gastronomiske eventyr, kan vi levere en mindeværdig oplevelse med masser af smag og passion. Har du særlige ønsker, laver vi også gerne skræddersyede løsninger til afviklingen af netop dit arrangement.

Vores restaurant har lutter glade smileys fra Fødevarestyrelsen.

Se vores mødepakker Send en forespørgsel

Arrangementer med showmenu

SPØRGSMÅL TIL VORES RESTAURANT

Hvornår har restauranten åbent?

Vores restaurant er kun åben på anmodning til større grupper og selskaber eller i forbindelse møder, konferencer eller koncerter og foredrag i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Har I glutenfri mad?

Vores restaurant har mulighed for at lave glutenfri brød. Du skal blot sørge for at fortælle os herom senest 7 dage inden jeres arrangement.

Hvor mange gæster har I plads til i restauranten?

Vores restaurant har plads til 200 spisende gæster. Er I flere tager vi resten af huset i brug. Se vores lokaleoversigt.

Flere i vores selskab er vegetarer eller spiser ikke svinekød

Vi sørger gerne for både vegetariske og veganske menuer, og vi imødekommer selvfølgelig allergier, intolerance eller andre behov. Hvis en eller flere i selskabet ikke spiser svinekød, klarer vi selvfølgelig også det.

Er jeres restaurant handicap- og kørestolsvenlig?

Hele Roskilde Kongres- og Idrætscenter inklusiv vores restaurant er God Adgang mærket og dermed handicap- og kørestolsvenlig.

Hvad er jeres børnepolitik?

Børn er velkomne i Roskilde Kongres- og Idrætscenter! Ved bestilling af selskabsmenuer, kan I oplyse, hvor mange børn der er i selskabet

Se alle vores spørgsmål og svar