• Restauranten i Roskilde Kongrescenter

NORDISK MAD TIL FEST OG STORE SELSKABER

Vores køkken er nordisk med franske fornemmelser, og kærligheden til de gode, danske råvarer fylder på tallerkenen. Smagen sørger vores køkkenteam for sidder, hvor den skal - uanset om det er tarteletter med høns i asparges til konfirmanden eller en bryllupsmenu efter alle kunstens regler.

Vores service er naturligvis altid personlig og i øjenhøjde og med meget få fine fornemmelser. Vores tjenere har smil, der smitter, og dét smitter vi jer gerne med i disse tider.

MAD OG FORPLEJNING I DE RETTE OMGIVELSER

De rette rammer og den gode smagsoplevelse går hånd i hånd i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Derfor kombinerer vi altid arrangementer her i huset med lækker og varieret mad og forplejning, så du kan få den bedste oplevelse, uanset om du vil spise i vores hyggelige restaurant eller i et af vores mødelokaler eller sale.

Vores lyse og indbydende restaurant er placeret på første sal med panoramaudsigt over Roskildes tage og med kig til Domkirken. Restauranten har plads til op til 300 gæster, men vi kan også sagtens anrette til færre og stadig bevare en hyggelig atmosfære. Er I et større selskab, serveres menuen direkte i salene, hvor vi kan servicere næsten 2.000 gæster!

Vores dygtige kokke er fleksible, så menuen afstemmes ikke alene sæsonen, men også dine ønsker og forventninger. Hvis det passer bedre til dit arrangement, at der bliver stillet buffet op i kongressalen eller ved mødelokalet, er det naturligvis også muligt.

Se vores lokaler og sale
Restauranten I Roskilde Kongres Og Idrætscenter Restauranten I Roskilde Kongres Og Idrætscenter
  • Finger Food Vegetar Eller Vegansk

    VEGETAR ELLER VEGANSK

    FINGER FOOD

    Glaseret rødbede i sprød skal, med hasselnødder og karse
    Hjemmebagt brød med 2 forskellige slags smør
    Cremet græskar, syltet glaskål og kerner i sprød skal (G)
    Dansk kartoffel, purløg emulition, røget mandel samt karse
    Hvede Pani puri fyldt med masala duxelle og spidskommen creme
    Hjemmelavet falafel på ærter & bønner med chili aioli
    Quiche lorraine med tomat, ost og røgede mandler
    Southern style fried østershat i cornflakes med chipotle mayo
    Spyd a la Caprese, semidried tomat, frisk bøffelost og pesto
    Bao med pulled østershatte, syltede svampe og sprød kål
    Slider med hjemmelavet falafel af ærter og bønner med chili aioli
    Cup salat med tomat, piment, feta og oliven

  • Finger Food Okse Eller Gris

    OKSE ELLER GRIS

    FINGER FOOD

    Klassiske frikadeller med kartoffelcreme og karse.
    Slider med svinebryst og barbecue og persille.
    Quiche lorraine med skinke, ost og porre.
    Croquette af kartofler, ost, røget skinke, timian og Dijon emulsion.
    Bao med svinebryst, Hoisin sauce og forårsløg.
    Confiteret svinebryst, brændt pastinak, bagt løg og fermenteret peber.

    Lynstegt okse marineret i soja, ingefær og hvidløg samt koriander.
    Mini hotdog med paprika-krydret oksepølse syltede bøgehatte og bagte løg.
    Tatar af nordjysk bavette på ristet rugbrød, karse mayo, sprøde og syltede løg.

  • Finger Food Fugl Eller Fisk

    FUGL ELLER FISK

    FINGER FOOD

    Panko kylling med Goma dip.
    Bao med kylling, rød karry mayo & koriander.
    Slider med crispy chicken, garlic-lemon mayo og syltede rødløg.
    lille tartelet, rillette af dansk hønsekød, trøffel og svampe.

    Grillet tun anrettet på sprød toast med wasabicreme og karse
    Tatar af røget laks på sprød rugbrød, syrlige æbler, cremefraiche og peberrod.
    Tigerreje med chili, hvidløg & persille.
    Dansk agurk, rygeost, kaviar og radise.
    Fish & Chips - sprødstegt fisk med rodfrugtchips og tatarsauce.
    Letrøget kammusling, blomkål, syrlig persille mayo og salturt.
    Saltet kerne vaffel, ørredrogn, pisket creme fraiche og sort peber.

  • Finger Food1064 X 460 Px 6

    dessert

    FINGER FOOD

    2 slags petit fours.
    Havtornstorns tærte med syltede bær.
    Vegansk chokolademousse med bær i sæson.
    Fransk emmentaler med frugt kompot og rugchips.

     

     

  • FINGER FOOD - PRISER

    Alle priser er pr. person inkl. moms og gælder for min. 25 kuverter. Prisen dækker fingerfood i vores restaurant med plads til 180 gæster. Er I flere, kan maden i stedet for nydes i en af vores sale mod et tillæg for lokaleleje. Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv (60-90 % økologi). Drikkevarer kan tilkøbes på stedet.

     

    4 VÆLG-SELV RETTER

    Pris pr. pers. inkl. moms kr. 183,-

    6 VÆLG-SELV RETTER

    Pris pr. pers. inkl. moms kr. 274

    8 VÆLG-SELV RETTER

    Pris pr. pers. inkl. moms kr. 365,-

ARRANGEMENTER MED SHOWMENU