• Herobanner BG
  • Herobanner BG

SELSKABSMENU OG BUFFET TIL ENHVER LEJLIGHED

NORDISK MAD TIL FEST OG STORE SELSKABER

Vores køkken er nordisk med franske fornemmelser, og kærligheden til de gode, danske råvarer fylder på tallerkenen. Smagen sørger vores køkkenchef Martin for sidder, hvor den skal - uanset om det er tarteletter med høns i asparges til konfirmanden eller en bryllupsmenu efter alle kunstens regler.

Vores service er naturligvis altid personlig og i øjenhøjde og med meget få fine fornemmelser. Vores tjenere har smil, der smitter, og dét smitter vi jer gerne med i disse tider.

  • 22

    FORÅR

    Til alle hovedretter serveres en lille grøn salat og dagens kartoffel.

    FORRET

    Dampet kulmule serveret med citron-dild, syltede rødløg, sprød rugbrødscrumble og hjemmerørt urtemayo.

    HOVEDRET

    Langtidsstegt kalvefilet med ovnbagte rodfrugter, brændte løg, smørstegte portobello svampe og rødvinsglace.

    DESSERT

    Hjemmelavet rabarbertrifli med ristede nødder, vaniljeis og friske bær.

    De oplyste priser er pr. person inkl. moms, og for min. 25 kuverter. Prisen dækker middag i vores restaurant for op til 180 gæster. Er I flere, kan middagen i stedet for nydes i en af vores sale, hvorved der tillægges lokaleleje. Drikkevarer kan tilkøbes på stedet.
  • 23

    SOMMER

    Til alle hovedretter serveres en lille grøn salat og dagens kartoffel.

    FORRET

    Let saltet laks med dildmarineret agurk, asparges, radise crudité, purløgscreme og karse.

    HOVEDRET

    Dansk gårdkylling fra Rokkedahl serveret på to måder: pocheret rulle med sæsonens krydderurter og grillet bryst serveret med salvie, ærter, sommerløg og smørstegt blomkål.

    DESSERT 

    Hjemmelavet rødgrød med vaniljefløde og friske jordbær.

    De oplyste priser er pr. person inkl. moms, og for min. 25 kuverter. Prisen dækker middag i vores restaurant for op til 180 gæster. Er I flere, kan middagen i stedet for nydes i en af vores sale, hvorved der tillægges lokaleleje. Drikkevarer kan tilkøbes på stedet.
  • 17

    EFTERÅR & VINTER

    Til alle hovedretter serveres en lille grøn salat og dagens kartoffel.

    FORRET

    Torskerulle med ristede nødder, røget musling, dildcreme og sprøde croutoner.

    HOVEDRET

    Helstegt oksemørbrad serveret med ristet kål, gulerodspuré, svampesauté og morkelsauce.

    DESSERT 

    Mazarinkage med citron, sprød marengs, chokoladeis og citron verbena serveres med friske bær og nødder.

    De oplyste priser er pr. person inkl. moms, og for min. 25 kuverter. Prisen dækker middag i vores restaurant for op til 180 gæster. Er I flere, kan middagen i stedet for nydes i en af vores sale, hvorved der tillægges lokaleleje. Drikkevarer kan tilkøbes på stedet.
  • 1

    RECEPTIONSBUFFET

    Til buffeten serveres hjemmebagt brød med lækker hjemmerørt aioli og basilikumspesto.

    VÆLG MELLEM

    Årstidens Salater
    Hjemmerøget laks med urtemayo
    Landskinke-ruller med grøntsagskompot
    Lette minitærter med løg og bacon
    Langtidsstegt kalvefilet med røget chilidressing
    Bagte portobello svampe med timian og hvidløg
    Sliders (miniburger) med Rokkedahl kylling, karry og bacon
    Et udvalg af sprøde snacks med humus, tapenade og ærtedip
    Hjemmelavet chokoladekage med årstidens bær og vaniljecreme
    Restaurantens luksus romkugler vendt i nødder og kokos

    De oplyste priser er pr. person inkl. moms, og for min. 25 kuverter. Prisen dækker middag i vores restaurant for op til 180 gæster. Er I flere, kan middagen i stedet for nydes i en af vores sale, hvorved der tillægges lokaleleje. Drikkevarer kan tilkøbes på stedet.
  • 10 (1)

    CANAPEER

    Et udpluk af vores lækre canapeer. Savner du en særlig canape til dit næste arrangement, laver vi naturligvis også gerne den.

    VÆLG MELLEM

    Landskinke med svampemayo
    Røget Laks med dild og rødløg
    Tomat med grillet piment og purløg
    Kylling med citrus og marinerede urter
    Tatar af tun med ristet lys sesam og agurk
    Kammusling med tangsalat og ristet rugbrød
    Provencekrydret kalvefilet med grillet artiskok

    De oplyste priser er pr. person inkl. moms, og for min. 25 kuverter. Prisen dækker middag i vores restaurant for op til 180 gæster. Er I flere, kan middagen i stedet for nydes i en af vores sale, hvorved der tillægges lokaleleje. Drikkevarer kan tilkøbes på stedet.
  • 40

    BRUNCH BUFFET

    Til brunch buffeten følger økologisk Fairtrade kaffe, the og juice

    VÆLG MELLEM

    Yoghurtshot med sprød müesli og marinerede bær
    Røræg med pølser og bacon eller tortillas med landskinke
    Croissanter, wienerbrød og frisk hjemmebagt brød
    Lun leverpostej med svampe og bacon
    Pålæg, røget laks, oste og marmelade
    Pandekager med sirup
    Friske og tørrede frugter

    De oplyste priser er pr. person inkl. moms, og for min. 25 kuverter. Prisen dækker middag i vores restaurant for op til 180 gæster. Er I flere, kan middagen i stedet for nydes i en af vores sale, hvorved der tillægges lokaleleje. Drikkevarer kan tilkøbes på stedet.
  • 15

    VEGANERMENU

    Til alle hovedretter serveres en lille grøn salat og dagens kartoffel.

    VÆLG MELLEM

    Gulerodssuppe med sprøde kikærter
    Perlebyg risotto med ristede portobello svampe
    Blomkålscurry med linser, sprød topping og ris
    Spinat- og kartoffelbøf med hvidløg og muskat
    Sprøde forårsruller med sauterede svampe og spirer
    Rabarber trifli med luftig kokoscreme og makroner
    Hasselnøddekage med lys/mørk/hvid chokolademousse

    De oplyste priser er pr. person inkl. moms, og for min. 25 kuverter. Prisen dækker middag i vores restaurant for op til 180 gæster. Er I flere, kan middagen i stedet for nydes i en af vores sale, hvorved der tillægges lokaleleje. Drikkevarer kan tilkøbes på stedet.
  • SPØRGSMÅL TIL VORES
    RESTAURANT

    • Er duge, borde og stole inkluderet i prisen?

      Borde, stole og linoleumsduge er inkluderet i prisen. Sorte eller hvide stofduge kan tilkøbes.

    • Må vi selv medbringe drikkevarer?

      Det er tilladt at medbringe egne drikkevarer mod betaling af proppenge.

    • Har I glutenfri mad?

      Vores restaurant har mulighed for at lave glutenfri brød. Du skal blot sørge for at fortælle os herom senest 8 dage inden jeres arrangement.

    • Hvor mange kan jeg booke til?

      Vi kan bespise alt fra 20 til 2.000 gæster. I restauranten er der plads til i alt 200 spisende gæster. Er I flere, har vi masser af plads i resten af huset. Se vores lokaleoversigt eller kontakt vores møde-, konference- og eventteam for mere information.

    • Flere i vores selskab er vegetarer

      Vi sørger gerne for både vegetariske og veganske menuer, og vi imødekommer selvfølgelig allergier, intolerance eller andre behov. Hvis en eller flere i selskabet ikke spiser svinekød, klarer vi selvfølgelig også det. Det er dog vigtigt, at du sørger for at fortælle os herom senest 8 dage inden jeres arrangement.

    • Find flere spørgsmål og svar

MAD OG FORPLEJNING I DE RETTE OMGIVELSER

De rette rammer og den gode smagsoplevelse går hånd i hånd i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Derfor kombinerer vi altid arrangementer her i huset med lækker og varieret mad og forplejning, så du kan få den bedste oplevelse, uanset om du vil spise i vores hyggelige restaurant eller i et af vores mødelokaler eller sale.

Vores lyse og indbydende restaurant er placeret på første sal med panoramaudsigt over Roskildes tage og med kig til Domkirken. Restauranten har plads til op til 300 gæster, men vi kan også sagtens anrette til færre og stadig bevare en hyggelig atmosfære. Er I et større selskab, serveres menuen direkte i salene, hvor vi kan servicere næsten 2.000 gæster!

Vores dygtige kokke er fleksible, så menuen afstemmes ikke alene sæsonen, men også dine ønsker og forventninger. Hvis det passer bedre til dit arrangement, at der bliver stillet buffet op i kongressalen eller ved mødelokalet, er det naturligvis også muligt.

Se vores lokaler og sale
5 FORSIDE Galleri Min 680 X 820 Px 5 FORSIDE Galleri Min 680 X 820 Px

ARRANGEMENTER MED SHOWMENU