• Herobanner BG
  • Herobanner BG

FÆLLESSANG MED SJÆLLAND SYNGER #7

SØNDAG D. 6. NOVEMBER 2022 KL. 15:30

125 KR.

inkl. kaffe, kage og gebyr

 

260 KR.

inkl. menu + 1 øl eller vand, kaffe, kage og gebyr

(Unummererede siddepladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Søndag den 6. november 2022
Kl. 15:30 - 18:00

Dørene åbner kl. 14:30

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL EVENT MED DINE VENNER

ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER PRÆSENTERER

FÆLLESSANG MED PER KRØIS KJÆRSGAARD OG RENÉ LA COUR SELL

Højskolesangbogens samling af lyrik med tilsatte melodier er enestående – en maggiterning af poesi, mening og livsoplysning. Vi mødes om de dejligste digte, de fineste formuleringer og de smukkeste sange, når vi endnu engang mødes til fantastisk fællessang i Roskildes største forsamlingshus.

Medbring din højskolesangbog, hvis du har én. Tekst vises også på storskærm.

Så er det tid til igen at finde Højskolesangbogen og sangglæden frem. Per Krøis Kjærsgaard og René la Cour Sell står igen som værter for en række arrangementer, hvor vi hylder den danske sangskat, og hvor fællessang er i højsædet.

Per Krøis Kjærsgaard har selv leveret op til flere sange til Højskolesangbogen, og er til daglig forstander på Osted Friskole og Osted Efterskole. Han vil i løbet af aftenen få hjælp til at guide gæsterne sikkert rundt i Højskolesangbogen af René la Cour Sell, som er direktør på Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Hvert arrangement har et tema som omdrejningspunkt, og de to værter binder aftenens program sammen med fortællinger om sangene og anekdoter fra hverdagen. Programmet er en blanding af nye og gamle kendinge, som alle er at finde i den nyeste udgave af Højskolesangbogen. Teksterne vil også blive vist på storskærm.

Kaffe og kage i pausen er inkluderet i billetprisen, og det er muligt at spise i restauranten efter arrangementet. Restauranten åbner kl. 18.00.

Roskilde Kongres- og Idrætscenter glæder sig til at slå dørene op for Sjælland synger 2022.

2 Sjælland Synger Tile Item 1 Large PC 1348X 1440 Px 2 Sjælland Synger Tile Item 1 Large PC 1348X 1440 Px

AFTENENS VÆRTER

Per Krøis Kjærsgaard vil tage os i hænderne og føre os sikkert gennem aftenen og sørge for, at vi kommer derfra ikke bare opfyldt af sangglæde og fællesskab, men også klogere på, hvor sangene kommer fra, og hvilken historie der ligger bag.

Per står bag mange sange, bl.a. teksten til ”Gi’ os lyset tilbage” og ”Kære Linedanser”, og han er til daglig forstander på Osted Friskole og Osted Efterskole. Han vil i løbet af aftenen få hjælp til at guide gæsterne sikkert rundt i Højskolesangbogen af René la Cour Sell, som er direktør på Roskilde Kongrescenter.

  • Per Krøis Kjærsgaard, komponist, tekstforfatter og forstander på Osted Friskole og Osted Efterskole

  • René la Cour Sell, direktør, Roskilde Kongrescenter

Køb billet

AFTENENS PROGRAM OG TEMA

Aftenens tema: Poesiens vingesus: Så smuk, jeg måtte græde. Kombineret tema for denne fællessang er dels poesiens vingesus og dels Parkinson.

Særlig gæst er i dagens anledning er Sophie Rønnow, psykolog, sangerinde og parkinsonramt til en samtale om Parkinson og livet. Sophie synger et par af hendes sange om den snigende sygdom.

Højskolesangbogen er Danmarks mest solgte bog. I 2020 og 2021 sang vi sammen på DR, på Zoom, Skype og Meet og fra altaner og sofaer. Nu er det tid til at synge sammen, sammen. Den danske sangskat rummer fantastiske sange om folket og fællesskabet, om livet og lykken.

En rigtig højskolesang-aften i fællesskabets favn.

  • 14:30 - Dørene åbner

  • 15:30 - Velkommen ved René la Cour Sell

  • 15:40 - Fællessang med Per Krøis Kjærsgaard

  • 16:30 - Pause med kaffe og kage

  • 17:00 - Fællessang

  • 18:00 - Tak for i aften og kom godt hjem!

  • 18:00 - Restauranten åbner

Køb billet
3 Sjælland Synger Tile Item 1 Large PC 1348X 1440 Px 3 Sjælland Synger Tile Item 1 Large PC 1348X 1440 Px

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I