• Herobanner BG

FEST TIL DEN LYSE SOMMERMORGEN

Selvom de fleste rykker udenfor, når sommeren rykker tæt på, så synes vi I skulle rykke sammen til en fabelagtig sommerfest i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Hos os kan I få det lige, som I vil; glitter og galla, beachstemning, DJ og farverige drinks eller stemningsfyldt fest i vores restaurant med byens bedste udsigt over Roskildes tage. Vi har størrelsen andre misunder, så invitér uden problemer kollegerne fra Fyn og Jylland med. Uanset om jeres sommerfest tæller mange eller få, så har vi et lokale, som passer. Vi har stole til 20 - og til 2.000 - og vi er ikke bange for at bruge dem!

JERES HELT EGEN RAMME

Start sommerfesten med drinks på vores grønne arealer, og læg dig ud med kollegerne i en venskabelig dyst krolf. Imens sørger vi for, at jeres lokale er pyntet og dækket efter alle kunstens regler, så I bare skal sætte jer til rette og koncentrere jer om værtskabet.

Uanset om lokalet skal bades i en særlig farve lys, eller jeres husorkester skal bakkes op af professionel lyd og teknik, så ved vi, hvad der skal til. Med egne teknikere og kælderen fuld af udstyr, der giver professionelle musikere røde kinder af begejstring, så ved vi, hvordan vi sætter den helt rette stemning.

Vores mange åndehuller fungerer perfekt som loungeområder, hvis I har brug for at trække jer fra festen. Og er der rygere i selskabet, så skal de bestemt ikke føle sig udenfor. I vores atriumgård har vi naturligvis sat både caféborde og varmelamper op, så selv en smøgtur bliver en optur.

Hvad enten I inviterer på et sommerbrag i en af vores sale eller lader de nærmeste 250 kolleger nyde panoramaudsigten fra vores restaurant på første sal, så lover vi jer en sommerfest I kommer til at snakke om. På den gode måde, naturligvis!

Mød vores team Se vores lokaler og sale

MAD MED HOLDNING

Manden bag maden er Martin – og ikke mindst hans team af dygtige kokke. Og med en fortid på Skodsborg Kurcenter og Hotel Phoenix i København har Martin styr på gryderne.

Køkkenets kærlighed til de gode, danske råvarer i sæson er næsten barnlig. Sprøde, grønne asparges, nye kartofler og jordbær med et skvæt fløde får deres blod til at suse, så dem finder I masser af på tallerkenen. 30-60% af råvarerne er økologiske og langt de fleste har haft en bæredygtig vej til køkkenet. Det synes vi giver god mening.

Der er med andre ord ikke meget cafeteriemad over vores køkken – med mindre I selvfølgelig drømmer om en gedigen cowboytoast til natmad. Så er vi ret sikre på, at Martin kan levere en gourmetudgave, der får selv Lucky Luke til at stige af hesten.

Vi kalder vores køkken nordisk med franske rødder – og den indstilling til mad kan vi dreje i mange retninger. Vi tager naturligvis en snak om jeres ønsker, og mangler I ideer har vi masser at byde ind med.

Se vores selskabsmenuer

SOMMERFEST OG TEAMBUILDING I ÉT

Har I brug for at få rystet teamet sammen, eller bare kickstarte sommerfesten på uformel vis, så kan vi sammensætte en oplevelsesrig team-building for jer. Tag f.eks. en historisk booster hos en af Roskildes mange kulturelle aktører. Sæt jeres samarbejdsevne på prøve, når I stævner ud på Roskilde Fjord i et vikingeskib eller tag på en historisk rejse gennem kongerækken i Roskilde Domkirke, som er på listen over UNESCO verdensarv.

Er I mere til en svedig omgang, så har vi 6.500 m2 sportsareal I kan dyste på. Hvad siger I f.eks. til jeres helt egen bordtennisturnering med tidligere Danmarks- og Europamester i bordtennis, Allan Bentsen?

Vi har alt i moderne sportsudstyr og ikke mindst omklædnings- og badefaciliteter i topklasse. Med andre ord er der er ingen grund til at frygte, at makeuppen ikke sidder som den skal, når festen skydes i gang.

Mere om teambuilding