• Herobanner BG

TEAMBUILDING I ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER

DYST, SPIS OG FEST – TEAMBUILDING I HUSKER!

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter kan vi give jer en ordentlig rystetur – altså, på den fede måde. Hvad enten I er til sved, hjernegymnastik eller en historisk booster, så kan vi, med Roskilde by i ryggen og en række professionelle samarbejdspartnere, tilbyde jer netop den teambuilding I drømmer om. I får med garanti mødt hinanden på nye måder, og kollegerne bliver rystet godt og grundigt sammen.

DYST SOM EN PROF!

Med 6.500 m2 sportsareal og alt inden for moderne sportsudstyr så har I al mulig anledning til at få rørt muskelgrupperne hos os.

Vores nære kontakt til det lokale foreningsliv giver os helt særlige muligheder for at stable et unikt arrangement på benene for jer. Hvad siger I f.eks. til jeres helt egen bordtennisturnering med tidligere Danmarks- og Europamester i bordtennis, Allan Bentsen? Der bliver både undervist i teknik såvel som taktik, og så har Allan fra sin tid som professionel gode tips til, hvordan man får et hold til at præstere, når det gælder.

Fra de fleksible tribuner kan kollegerne sætte den helt rette stemning, og når vinderne er fundet, har vi naturligvis moderne bad- og omklædningsfaciliteter.

Mød vores team

LEV MED PÅ HISTORIEN…

Med Roskilde by lige om hjørnet er der masser af muligheder for at inddrage byens mange kulturelle tilbud i jeres teambuilding-dag.

Kom på rundvisning og bliv klogere på Roskildes førende vartegn, Roskilde Domkirke, der både er UNESCO verdensarv og gravkirke for Danmarks konger og dronninger. Eller stævn ud på fjorden i et vaskeægte vikingeskib og mærk, hvordan samarbejde og holdånd er nødvendig, når verden skal opdages fra vandsiden.

Er I mere til en moderne puls, så byder rockmuseet RAGNAROCK på en musikalsk rejse gennem dansk rockhistorie. Her får I samtidig mulighed for at gå på opdagelse i Roskildes nye bydel, Musicon, som lige nu skyder frem med banebrydende arkitektur og en lige så banebrydende tilgang til byplanlægning.

Kontakt os

MAD DER GIVER ENERGI TIL SAMARBEJDET

Når ben og hoved er mættet, så er det mavernes tur! Dem kræser vores køkkenchef Martin og hans team om gennem hele dagen. Og med en fortid som køkkenchef på Skodsborg Kurcenter og Hotel Phoenix i København, så mestrer Martin både det klassiske såvel som moderne repertoire.

Vores køkken er nordisk med franske fornemmelser, og kærligheden til de danske råvarer smager I tydeligt på tallerkenen. Op til 60% af vores råvarer er økologiske ligesom vi vægter bæredygtighed højt, når vi vælger leverandører.

I vores restaurant på første sal kan vi bespise op til 250 gæster, og her får I samtidig en af byens bedste panoramaudsigter med - ganske gratis. Er I et større selskab, så dækker vi op i en af vores kongressale, der kan rumme op til 2.000 spisende gæster. Her kan I få det, lige som I vil have det; festmiddag, live musik, lounge og teknisk afvikling i absolut særklasse. Vi dækker hele paletten.

Mødepakker Selskabsmenuer