VORES FIRE BUNDLINJER

Gode oplevelser, både de store og små af slagsen, er i højsædet hos Roskilde Kongrescenter. Vores mål er at levere den bedste oplevelse hver gang – ovenikøbet med samvittigheden i orden. Det er et ansvar, der forpligter og stiller særlige krav til os, som organisation.

I vores arbejde har vi derfor kontinuerligt fokus på vores fire bundlinjer. De fungerer som pejlemærker for, om vi gør det godt nok. Når vores gæster er glade før, under og efter en oplevelse hos os, er vi tilfredse. Det bliver dog først ‘godt nok’, når vi også kan være stolte af det vi laver – og det måler vi på fire forskellige bundlinjer.

DEN ØKONOMISKE BUNDLINJE

Vi driver en ansvarlig virksomhed, der skaber overskud og vækst år for år. Vi ønsker at tjene penge for at have råd til at investere – dels i kongrescenteret, så vi kan optimere rammerne og skabe endnu bedre oplevelser for vores kunder og gæster, dels i konkrete aktiviteter, der gør en forskel for det samfund, vi er en del af.

BÆREDYGTIGHEDSBUNDLINJEN

Vi har fokus på FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling, som vi på forskellig vis støtter op om. Vi arbejder blandt andet kontinuerligt på at reducere vores ressourceforbrug og aftryk på klima og miljø, og vi har skabt en rummelig arbejdsplads med diversitet og fair vilkår for alle.

DEN SOCIALE BUNDLINJE

Vi føler et naturligt ansvar for at bidrage til og understøtte Roskilde Kommunens sociale ambitioner. Det gør vi dels ved at støtte op om et aktivt idrætsliv i Roskilde for bredden og eliten, dels ved at hjælpe sårbare borgere og samfundsgrupper, hvor vi kan.

AKTIVITETSBUNDLINJEN

Vi lægger vægt på løbende at højne antallet af aktiviteter. Indbyggerne i Roskilde og omegn skal opleve, at Roskilde Kongrescenter er et kraftcenter for kultur- og idrætsevents og et sted, hvor man kan dyrke og fremelske stærke fællesskaber. Erhvervslivet skal være stolt af at have et professionelt konferencecenter, som bruges både af virksomheder i Roskilde, men som også tiltrækker virksomheder fra hele Danmark.
Roskilde Kongrescenter er en del af Roskilde Kommune. Gennem vores arbejde med sport, musik, kultur og konferencer er det vores mål at være en stærk drivkraft for Roskilde – et moderne samlingssted for både erhvervsliv og borgere.
Oplevelse Roskilde Kongrescenter og Roskilde Kommune