• Herobanner BG

KONFERENCECENTER - PLADS TIL OP MOD 2.500 DELTAGERE

VÆLG BELIGGENHED, FACILITETER OG KONFERENCECENTER MED OMHU

Søger du et stort konferencecenter til et arrangement med flere tusinde deltagere, så kan vi tilbyde lokaler og faciliteter til alt fra 20 personer til 2.500. Vi har kapacitet til store såvel som små events, hvor alt foregår i et inspirerende miljø med gode muligheder.

Vi har tidligere afholdt alt fra messer, store jubilæumsfester, konferencer, musikforestillinger og koncerter såvel som større idrætsevents. Med os får du et samlingssted for både kultur, erhverv og idræt. Vi skræddersyr jeres individuelle og unikke arrangement i vores konferencecenter.

Vores placering i Roskilde, tæt på både offentlig transport og motorvej, gør desuden, at jeres deltagere nemt og hurtigt kan komme til og fra konferencen. Med vores centrale beliggenhed, har I også mulighed for at bruge byens mange muligheder og opleve seværdighederne i området.

INNOVATIV FORPLEJNING MED FOKUS PÅ DEN LILLE DETALJE

Med vores mange års erfaring har vi afholdt tonsvis af arrangementer af mere eller mindre kreativ karakter. Vi ved, at der til ethvert arrangement, konference eller møde er behov for forplejning. Heldigvis huser vores konferencecenter en restaurant og cafe, som står klar med en spændende madoplevelse uanset antallet af deltagere.

I vores store konferencecenter sørger vores passionerede kokke og øvrige personale for at skabe de helt rette, personlige og trygge rammer for jeres event. Det er alt fra den lille detalje i anretningerne til den kreative og innovative indretning.

Vores restaurant

RÅDGIVNING OG HJÆLP FRA A-Z I VALG AF KONFERENCECENTER

Vi tager dig i hånden fra start til slut, så du tidligt i processen får valgt de rette konferencelokaler i vores konferencecenter samt den helt rigtige menu og dagsprogram. Skal I bruge store lokaler i forbindelse med messer eller andre udstillinger, har vi større messehaller, der giver jer helt op mod 6.500 m2 at boltre jer på.

Et topprofessionelt og førsteklasses team står på spring for at hjælpe jer fra start til slut, så vi sammen kan skabe de helt rigtige rammer efter jeres behov. Vi arbejder med stor fleksibilitet og alsidighed, og vi tilpasser løbende baseret på jeres drømme.

Vores fornemmeste opgave er at skabe mindeværdige oplevelser for både jer såvel som jeres mødedeltagere, og vi glæder os til at huse jer til jeres næste konference, messe, møde eller kulturevent.

Mød vores team

KOMBINER DIN KONFERENCE MED ENKELTSTÅENDE MØDER

Vores store konferencecenter giver fleksibilitet, da vores faciliteter inkluderer både store rummelige sale og haller såvel som små intime mødelokaler, hvor I kan samles før, under eller efter konferencen. Alle mødefaciliteter og mindre konferencerum er udstyret med moderne AV-teknologi, lækkert interiør samt god mulighed for snacks og anden forplejning.

Du er altid velkommen til at kontakte os forud, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning på, hvordan du kan kombinere flere formater, lave hybrid møder samt hvordan sådanne arrangementer eller konferencer forløber. Vi er eksperter i at tænke ud af boksen og strikke det perfekte setup sammen i vores konferencecenter.

Digitale mødeformer

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL VORES KONFERENCECENTER

Hvordan er parkeringsmulighederne hos jer?

Ved besøg i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, tilbyder vi 750 parkeringspladser, herunder 4 pladser til handicapparkering og 20 pladser til opladning af elbiler. Vores parkeringsfaciliteter er gratis og uden tidsbegrænsning.

Kan vi lave en firmaaftale?

Ønsker I at benytte Roskilde Kongres- og Idrætscenter flere gange, tilbyder vi et samarbejde i form af en firmaaftale. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for yderligere information.

Hvad koster en mødepakke - og hvad indeholder den?

I tillæg til forplejning, indeholder vores mødepakker som standard også leje af lokale. Du kan se priser og læse mere om vores forskellige mødepakker her på hjemmesiden.

Kan I håndtere store events i jeres konferencecenter?

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder og kan imødekomme alle former for behov. Med kapacitet til op til 2.500 deltagere kan vi rumme både små møder og helt store events. Vi har mange fleksible og alsidige lokaler, der kan skræddersys til jeres specifikke arrangement, herunder møder, kurser, produktlanceringer og kongresser.


Vores faciliteter inkluderer avanceret teknisk udstyr og topkvalificerede teknikere, der sikrer, at selv de mest komplekse events forløber gnidningsfrit. 


For at sikre en optimal oplevelse tilbyder vi skønne madoplevelser fra vores restaurant og cafe. Vores team sammensætter individuelle menuer baseret på sæsonens lokale råvarer og jeres specifikke ønsker, fra større måltider til små snacks og canapéer.


Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for at høre nærmere.

Hvad har I af fællesarealer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter råder over tæt på 1.000 m2 foyer samt flere åbne loungeområder ideelle til breakout sessions og mindre grupper. Til pauser kan gæster nyde vores hyggelige atriumgård eller slappe af på plænen foran vores hus.

Kan vi bestille via Statens Indkøbsaftale?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er godkendt som SKI-leverandør, så hvis du ønsker at bestille et møde eller konference under SKI aftalen kontakter du blot vores møde-, konference- og eventteam.

Se flere spørgsmål og svar