• Herobanner BG

KONFERENCECENTER TÆT PÅ KØBENHAVN - KAPACITET OP TIL 2.500

FLEKSIBLE KONFERENCEFACILITETER MED STRATEGISK BELIGGENHED

Med plads til op mod 2.500 mødedeltagere kan vi imødekomme alle krav til rummelighed, personlighed og kreativitet for dig og dit event, hvis du leder efter et konferencecenter nær København. Vi har gode parkerings- og transportmuligheder, så I nemt kan komme til og fra lokationen.

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har stor erfaring med alle former for konferencer og events lige fra idræts- og aktivitets events, musik og kultur til messer og konferencer. Vores faciliteter åbner op for fleksibilitet og alsidighed, når det gælder jeres arrangementer, som vi sammensætter efter jeres behov og ønsker.

Vi er placeret centralt i Roskilde, som det er nemt at komme til fra Sjælland, Fyn, Jylland og resten af landet. Vores faciliteter giver mulighed for at afholde større konferencer i et konferencecenter tæt på København med god plads og mange muligheder.

HOLDET BAG ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER

Hos os er du i fokus - uanset om du er gæst eller arrangør. Vores team står klar i kulissen med masser af erfaring, kompetence, service og personlig betjening. Vores allerstørste prioritet er, at du, i vores konferencecenter tæt på København, får udlevet dine drømme for jeres arrangement, møde eller konference.

Vi skaber ekstraordinære oplevelser, som danner rammerne om gode minder, faglige som sociale, for de mødedeltagere, du inviterer. Vores team arbejder professionelt med at imødekomme alle kunders behov ned til mindste detalje, og vi skræddersyr hver eneste opgave.

Derudover har vi et stort fokus på at levere bæredygtige møder og events. Vi ønsker ikke bare at købe os til klimakompensation, men tager aktiv del i den bæredygtige udvikling, hvor vores fokusområder dækker alt fra ansvarlig produktion og økonomisk vækst med anstændige jobs til opmærksomhed på vores CO2 fodspor.

Læs mere om os Ansvarlig virksomhedsdrift

KONFERENCECENTER TÆT PÅ KØBENHAVN MED BÆREDYGTIGE MADOPLEVELSER

Uden mad og drikke duer helten ikke… Det er vigtigt for den gode konference og for produktive møder, at der er tilstrækkeligt med mad og snacks at forsyne sig med undervejs. Skal dine møde- eller konferencedeltagere være veloplagte og fokuserede, er det derfor nødvendigt med både næringsrig og velsmagende mad under hele arrangementet.

Det kan vi, på fineste og mest bæredygtige og personlige vis, hjælpe jer med. Vores eget passionerede team, i både restaurant og cafe, serverer madoplevelser med kant, overraskelser og respekt for jeres behov og ønsker. Vi bestræber os på, at råvarer er i sæson og levereret fra lokale producenter.

Vi sammensætter jeres individuelle menu, efter det koncept og opsæt I ønsker i vores konferencecenter tæt på København. Det kan være alt fra opdelte middage i separate lokaler til madboder med små snacks, inspirerende pindemadder eller canapéer.

Vores restaurant

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL MØDER OG KONFERENCER HOS OS

Hvordan er parkeringsmulighederne hos jer?

Ved besøg i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, tilbyder vi 750 parkeringspladser, herunder 4 pladser til handicapparkering og 20 pladser til opladning af elbiler. Vores parkeringsfaciliteter er gratis og uden tidsbegrænsning.

Kan vi lave en firmaaftale?

Ønsker I at benytte Roskilde Kongres- og Idrætscenter flere gange, tilbyder vi et samarbejde i form af en firmaaftale. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for yderligere information.

Hvad koster en mødepakke - og hvad indeholder den?

I tillæg til forplejning, indeholder vores mødepakker som standard også leje af lokale. Du kan se priser og læse mere om vores forskellige mødepakker her på hjemmesiden.

Er videokonference en mulighed?

Med avanceret teknisk udstyr og vores egne topkvalificerede teknikere kan vi tilbyde streaming af møder, kurser og konferencer. Dette sikrer, at selv deltagere, der ikke kan være fysisk til stede, får en optimal oplevelse. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for mere information eller læs mere om online møder her.

Hvad har I af fællesarealer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter råder over tæt på 1.000 m2 foyer samt flere åbne loungeområder ideelle til breakout sessions og mindre grupper. Til pauser kan gæster nyde vores hyggelige atriumgård eller slappe af på plænen foran vores hus.

Kan vi bestille via Statens Indkøbsaftale?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er godkendt som SKI-leverandør, så hvis du ønsker at bestille et møde eller konference under SKI aftalen kontakter du blot vores møde-, konference- og eventteam.

Se flere spørgsmål og svar