• Herobanner BG

KONFERENCEFACILITETER I TOP HOS ROSKILDE KONGRESCENTER

FLEKSIBLE KONFERENCERUM- OG LOKALER TIL ALLE FORMER FOR ARRANGEMENTER

Hos Roskilde Kongres- og Idrætscenter er det vores fornemmeste opgave at skabe de perfekte rammer for møder og konferencer, og derfor er vores konferencefaciliteter selvfølgelig helt i top. De tæller blandt andet:

- Fleksible lokaler, der kan arrangeres efter behov og rumme alt mellem 20 og 2.500 mødegæster

- Egen restaurant og café

- Samlet areal på over 13.500 kvadratmeter

- Tekniske faciliteter til hybride møder eller virtuelle arrangementer 

- 750 gratis og tidsubegrænsede parkeringspladser

- Mulighed for lynopladning og almindelig opladning af elbil

Vores centrale placering i Roskilde gør det nemt at komme til og fra kongrescenteret. Med lokaler fra 68 m2 og helt op til 2.600 m2 kan vi huse det meste – og vi gør vores absolut bedste for at skabe de perfekte rammer til jeres behov.

TEKNISKE FACILITETER OG MØDEARTIKLER

Hybride møder og virtuelle konferencer bliver mere og mere udbredte. Derfor er alle vores lokaler naturligvis udstyret med det nødvendige tekniske udstyr. Alle vores mødelokaler har projektor, lærred og højtalere. 

Vi stiller gerne navneskilte, whiteboard og flipover med tuscher til rådighed på forespørgsel. Vi udleverer desuden dobbeltklæbende tape, hvis der bliver behov for at hænge materiale på væggene.

På den måde skaber vores konferencefaciliteter de oplagte rammer for både små og store konferencer – virtuelt eller på stedet. Læs mere om online møder hos os.

Online mødefaciliteter

KONFERENCEFACILITETER MED FOKUS PÅ HELHEDSOPLEVELSEN

Hos Roskilde Kongres- og Idrætscenter ved vi, at et godt møde eller arrangement ikke kun handler om lokaler og redskaber. Derfor fokuserer vi på helhedsoplevelsen, når vi byder jer velkommen. 

Når I afholder jeres arrangement hos os, kan I glæde jer til forplejning og lækker mad. Vi gør alle vores indkøb med omtanke og blik for bæredygtighed, og op til 60% af de råvarer, vi laver jeres mad af, er økologiske. Ved brug af vores konferencefaciliteter kan I vælge mellem forskellige typer af forplejning. Se vores mødepakker og priser her. 

Se vores mødepakker

FÆLLESAREALER OG GRUPPERUM

Når I afholder jeres møde eller konference hos os, kan I, udover at have jeres eget lokale, nyde godt af vores fællesarealer.

I vores næsten 1000 m2 store foyer finder I op til flere åbne loungeområder med sofaagrupper og borde, hvor I kan nyde jeres pauser. Er vejet godt, kan I rykke ud i vores hyggelige atriumgård eller på plænen foran kongrescentret. 

Får I brug for at dele jer op i løbet af dagen, har vi desuden flere lokaler, der kan bruges som grupperum. 

Vil du høre mere om vores konferencefaciliteter? Så kontakt vores team til en uforpligtende snak.

Mød vores team

ALT KLAPPEDE

“Det var en fornøjelse at afholde konferencen hos jer, hvor I understøttede, at det hele gik fantastisk – og teknikken spillede bare.”

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL JERES MØDE ELLER KONFERENCE

Kan jeg leje et konferencelokale uden mødepakke?

Det er naturligvis muligt at leje et lokale uden eller med begrænset forplejning. Vi skræddersyr gerne en løsning, der passer præcist til jeres behov, uanset om I ønsker en fuld forplejningspakke eller blot basale faciliteter. Kontakt vores dedikerede møde-, konference- og eventteam for at diskutere jeres specifikke ønsker og krav.

Er videokonference en mulighed?

Med avanceret teknisk udstyr og vores egne topkvalificerede teknikere kan vi tilbyde streaming af møder, kurser og konferencer. Dette sikrer, at selv deltagere, der ikke kan være fysisk til stede, får en optimal oplevelse. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for mere information eller læs mere om online møder her.

Kan vi lave en firmaaftale?

Ønsker I at benytte Roskilde Kongres- og Idrætscenter flere gange, tilbyder vi et samarbejde i form af en firmaaftale. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam for yderligere information.

Kan vi bestille via Statens Indkøbsaftale?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er godkendt som SKI-leverandør, så hvis du ønsker at bestille et møde eller konference under SKI aftalen kontakter du blot vores møde-, konference- og eventteam.

Hvad koster en mødepakke - og hvad indeholder den?

I tillæg til forplejning, indeholder vores mødepakker som standard også leje af lokale. Du kan se priser og læse mere om vores forskellige mødepakker her på hjemmesiden.

Hvad har I af fællesarealer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter råder over tæt på 1.000 m2 foyer samt flere åbne loungeområder ideelle til breakout sessions og mindre grupper. Til pauser kan gæster nyde vores hyggelige atriumgård eller slappe af på plænen foran vores hus.

Se flere spørgsmål og svar