• Herobanner BG

BASKETBALL SOMMERCAMP - ÅRG. 2014 - 2017

ONSDAG 10. JULI - FREDAG 12. JULI 2023, KL. 9-14

 6 - 10 år, begynder, letøvede, øvede

750 KR.


Du skal selv medbringe drikkedunk, frokost samt frugt/snacks. 

Du må meget gerne have egen bold med (husk navn) og ellers har vi bolde at låne.

(Tilmeldingsfrist 7. jul 2023 kl. 23:59)

Køb billet

Tid

Mandag-onsdag d. 10. - 12. juli 2023, kl. 9:00 - 14:00

Sted

Hal C
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Basketball Club og DGI

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

ROSKILDE BASKETBALL CLUB PRÆSENTERER:

ROSKILDE BASKETBALL SOMMERCAMP 2014 - 2017

RBBC er glade for at kunne invitere jer til en 3-dages basketballcamp for børn født i årgangene 2014-2017. Campen er designet til at være både sjov og udfordrende, og alle får mulighed for at lære en masse nye teknikker og færdigheder, samtidig med at de har det sjovt og møder nye venner.

Head Coach, Joachim Rønnest, har en imponerende baggrund inden for børnebasketball. Han har studeret børnebasket i Italien, som er kendt som verdensmestrene i børnebasketball, og han har opnået en stor viden om træningsmetoder og teknikker, som er specielt tilpasset til børn i alderen 2014-2017.

Joachim er også ungdomslandstræner, og han har undervist og trænet børn i basketball i mange år. Han er passioneret omkring at hjælpe børn med at udvikle sig på banen og er altid klar til sammen med sit trænerteam at skabe en sjov og positiv læringsoplevelse for alle deltagere på campen.

HVEM:

Både piger og drenge fra årgang 2014 til 2017 kan deltage uanset niveau. Det dygtige trænerteam, sørger for at alle udfordres blandt jævnbyrdige.

Hvad får jeg på campen?

  • Head Coach fra ungdomslandsholdet med et team af uddannede trænere og elitespillere omkring sig.
  • 3 dage med masser af basketball
  • udfordringer, som rykker dig til næste niveau
  • mulighed for at deltage i små konkurrencer
  • masser af kampe
  • spændende aktiviteter uden for banen
  • Sommer Camp T-shirt

Ved spørgsmål kan du skrive til joac1326@hotmail.com

MULIGHED FOR FRIPLADS

DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt DGI Basketball – mail: Lene.Joergensen@dgi.dk / tlf.: 22 13 81 80 – og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Det forudsættes, at børn med friplads kan deltage på idrætsskolen sammen med resten af børnegruppen uden særskilt støtte.

Læs mere på www.dgi.dk/friplads.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I