• Herobanner BG

SEMIFINALE - ROSKILDE BORDTENNIS, BTK61 VS B75 HIRTSHALS

TORSDAG D. 18. APRIL, KL 19:00

BILLETTER KØBES I DØREN

50 KR.

Voksne

 

20 KR.

Børn

GRATIS

Medlemmer

Se stillingen

Tid

Torsdag d. 18. april 2024
Kl. 19.00 til 21.00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Bordtennis, BTK 61

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

BORDTENNISLIGAEN FOR HERRER: ROSKILDE MØDER HIRTSHALS

Kalder alle bordtennisfans 🏓 Kom og støt op om Roskilde Bordtennis, BTK 61 når de på hjemmebane møder B75, Hirtshals i semifinalen torsdag d. 18. april kl. 19.00.

Roskilde Bordtennis, BTK 61 har siden 1993 vundet Bordtennisligaen for Herrer i alt 12 gange. Læg dertil, at klubben har haft spillere med i kvartfinalerne i Champions League senest i 2019 og 2020, og vi tør godt love, at aftenens kampe bliver både top bordtennis og super underholdning.

Roskilde Kongres- og Idrætscenter ønsker byens bordtennisdrenge held og lykke til aftenens semifinale mod B75, Hirtshals 💪🏽 Forhåbentlig bliver det en bordtennisoplevelse ud over det sædvanlige, og vi glæder os i hvert fald til at opleve elitespillernes evner med battet! 🔥🔥

KOM OG STØT ROSKILDES BORDTENNIS HERRER!

Sæt allerede nu x i kalenderen torsdag den 18. april 2023, kl. 19:00 og mød op til en forhåbentlig både spændende og god sportsoplevelse i Roskilde Kongres- og Idrætscenter 🙂 Roskilde Bordtennis, BTK 61 går selvfølgelig hele vejen.

Vi krydser fingre for, at alle byens bordtennisfans og bordtennis-entusiaster kommer og hepper, så hjemmeholdet får den opbakning de fortjener! Tag gerne både dine venner, naboer og familie med –tribunen er kørt ud, så der er plads til jer alle.

Kom i god tid - salen åbnes 1 time før kampstart.

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med arrangementer i huset. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før eller efter en event?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I