• Herobanner BG

BORDTENNISLIGAEN - ROSKILDE MØDER VIRUM

LØRDAG D. 25. NOVEMBER, KL 14:00

GRATIS

Gratis entré for alle

Se stillingen Planlagte kampe

Tid

Lørdag d. 25. november 2023
Kl. 14.00 til 16.00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Bordtennis, BTK 61

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

BORDTENNISLIGAEN FOR HERRER: ROSKILDE MØDER VIRUM

Kalder alle bordtennisfans 🏓 Kom og støt op om Roskilde Bordtennis, BTK 61 når de på hjemmebane møder Virum i herreligaen lørdag d. 25. november kl. 14.00.

Roskilde Bordtennis, BTK 61 har siden 1993 vundet Bordtennisligaen for Herrer i alt 12 gange. Læg dertil, at klubben har spillet med i kvartfinalerne i Champions League senest i 2019, 2020 og 2022, og vi tør godt love, at dagens kampe bliver både top bordtennis og super underholdning.

Roskilde Kongres- og Idrætscenter ønsker byens bordtennisdrenge held og lykke til weekendens ligakamp mod Virum 💪🏽 Forhåbentlig bliver det en bordtennisoplevelse ud over det sædvanlige, og vi glæder os i hvert fald til at opleve elitespillernes evner med battet! 🔥🔥

KOM OG STØT ROSKILDES BORDTENNIS HERRER!

Sæt allerede nu x i kalenderen lørdag den 25. november 2023, kl. 14.00 og mød op til en forhåbentlig både spændende og god sportsoplevelse i Roskilde Kongres- og Idrætscenter 🙂 Roskilde Bordtennis, BTK 61 går selvfølgelig hele vejen.

Vi krydser fingre for, at alle byens bordtennisfans og bordtennis-entusiaster kommer og hepper, så hjemmeholdet får den opbakning de fortjener! Tag gerne både dine venner, naboer og familie med – tribunen er kørt ud, så der er plads til jer alle.

Kom i god tid - salen åbnes 1 time før kampstart.

BORDTENNISLIGAEN, HERRER

Bordtennisligaen er den bedste række i Danmarksturneringen. Tidligere har rækken båret navnene ’Stigadivisionen’ og ’EliteDivisionen’. Bordtennisligaen blev skabt som en overbygning på 1. division, og er blevet spillet siden 1993. Ingen klubber har deltaget i alle sæsoner.

I sæson 2023/24 er der i alt otte hold med i rækken:

  • Hillerød GI

  • Virum

  • Hørning

  • Roskilde

  • Herlev

  • Næstved B.

  • Viby

  • B 75

Se stillingen
Bordtennisligaen Herrer 1348 X 1440 Px Bordtennisligaen Herrer 1348 X 1440 Px

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Kan jeg oplade min elbil ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Gæster i Roskildes store sport- og konferencecenter har nem og hurtig adgang til opladning af deres elbiler. På parkeringspladsen bag Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der nemlig blevet etableret i alt 20 ladepunkter, herunder 16 almindelige og 4 lynladeudtag.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I