• Herobanner BG

ROSKILDE MØDER AS PONTOISE CERGY

TORSDAG D. 15. DECEMBER 2022, KL. 18:00

BILLETTER KØBES VED INDGANGEN

60 KR.

Voksne

20 KR.

Børn under 14 år

(Medlemmer er gratis)

Program og resultater

Tid

Torsdag d. 15. december 2022
Kl. 18.00 til 20.00

(Dørene åbner kl. 17:00)

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Bordtennis, BTK 61

DEL MED DINE VENNER

CHAMPIONS LEAGUE: ROSKILDE MØDER CERGY

Kalder alle bordtennisfans 🏓 Kom og støt op om Roskilde Bordtennis, BTK 61 når de endnu en gang går op imod en af de store europæiske klubber. Til denne Champions League kamp i gruppespil 2 møder Roskilde Bordtennis, BTK 61 det franske hold AS Pontoise Cergy. Roskilde mødte dem på udebane den 15. november og tabte den kamp med 1-3. Så det er denne aften hvis det skal lykkedes dem at gå videre fra gruppen. Men efter kampen mod FC Saarbrücken, hvor spillerne viste sig frem fra sin bedste side, så tror vi på at det kan lade sig gøre. 

Kampen spilles denne gang på hjemmebane i Roskilde Kongres- og Idrætscenter torsdag d. 15. december kl. 18.00.

Målet er selvfølgelig at levere et godt resultat i Europa, og Roskilde Bordtennis, BTK 61 har tidligere spillet med i kvartfinalerne i Champions League - senest i 2019 og 2020. Dagens kampe vil med sikkerhed byde på både topunderholdning og bordtennis i verdensklasse.

Roskilde Kongres- og Idrætscenter ønsker byens bordtennishelte held og lykke til aftenens Champions League kamp mod AS Pontoise Cergy, som kan stille med Marcos Freitas, nr. 36 , Emmanuel Lebesson nr. 47 og Cho Seungmin nr.64 på verdensranglisten. 💪🏽 Det bliver uden tvivl en bordtennisoplevelse ud over det sædvanlige, og en chance for at opleve de europæiske elitespilleres evner med battet! 🔥🔥

KOM OG STØT BORDTENNISDRENGENE I CHAMPIONS LEAGUE!

Sæt allerede nu x i kalenderen torsdag d. 15. december kl. 18.00, når Roskilde Kongres- og Idrætscenter danner rammen for en sand bordtennisfest 🙂 De danske mestre og rutinerede spillere, Jens Lundquist, Michael Maze, Mikkel Hindersson og Allan Bentsen er normalt garanter for de allerbedste sportsoplevelser.

Vi krydser fingre for, at alle byens bordtennisfans og bordtennis-entusiaster kommer og hepper, så de lokale bordtennishelte får den opbakning de fortjener! Tag gerne både dine venner, naboer og familie med – tribunen er kørt ud, så der er plads til jer alle.

Kom i god tid - salen åbnes 1 time før kampstart.

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I