• Herobanner BG

KATA DK-TOUR - DGI VERDENSHOLDET 2024

  • PARKERING

LØRDAG D. 25. MAJ 2024, KL. 15:00 - 17:00

200 - 335 KR.

Standard

150 - 255 KR.

Børn under 12 år

(Nummererede siddepladser)

Køb billet

Tid

Lørdag d. 25. maj 2024
kl. 15:00 til 17:00

(Dørene åbner kl. 14:00)

Sted

Hal D
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

DGI Verdensholdet

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

DGI VERDENSHOLDET 2024 KATA DK-TOUR

KATA Oplev Verdensholdets intense opvisning med fantastiske koreografier og flotte spring, når holdet turnéer rundt i Danmark på DK-TOUR.

Showet KATA er i absolut verdensklasse:

KATA inviterer dig med på en rejse ind i et vidunderligt, mystisk og poetisk univers. Et univers, som tvinger både gymnaster og publikum til at slippe kontrollen og i stedet lade sig forføre af musikken, bevægelserne og magien. Vi glæder os til at invitere dig derud, hvor forestillingsevnen hører op, og hvor du må give dig hen til en eventyrlig og uforklarlig oplevelse.

DGI Verdensholdets show er en uforglemmelig oplevelse, og vi er anerkendt over hele verden for at levere en performance i verdensklasse.

PRAKTISK INFORMATION

Til og med 0-2 år er gratis, hvis barnet sidder på skødet. Kørestolspladser sælges gennem ticketmasters Servicecenter på 38481633. Grupperabat Grupper: 10% rabat ved grupper på minimum 10 personer. Gælder A, B og C billetter. Gælder ikke A+. Kan ikke kombineres med early bird rabat. Kontakt Ticketmaster Gruppeservice på 38481637 alle hverdage mellem kl. 10.00 -17.00.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Kan jeg oplade min elbil ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Gæster i Roskildes store sport- og konferencecenter har nem og hurtig adgang til opladning af deres elbiler. På parkeringspladsen bag Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der nemlig blevet etableret i alt 20 ladepunkter, herunder 16 almindelige og 4 lynladeudtag.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I