• Herobanner BG

GOLDEN THAIBOXING 2023

LØRDAG 29. APRIL 2023 KL. 18:00-23:00

Priser fra

250 KR.

Pris voksen - ekskl. gebyr

175 KR.

Pris børn u/18 år - ekskl. gebyr

(Nummererede siddepladser)

Køb billet

Tid

Lørdag den 29. april 2023
Kl. 18:00 - 23:00

(Dørene åbner kl. 17:00)

Sted

Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Thaiboxing / Maeng-Ho

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

GOLDEN THAIBOXING - EN UNIK OPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN

GOLDEN THAIBOXING præsenterer et Fightcard med thaiboksere fra hele verden og de største talenter fra Danmark. Oplev en sprængfyldt aften med masser af action og fight i ringen på et meget højt niveau. Oplev stemningen fra et dedikeret publikum der giver oplevelsen af at være på Thailands national stadium Lumpinee – så er det GOLDEN THAIBOXING du skal bestille billetter til.

GOLDEN THAIBOXING er arrangeret af foreningen Roskilde Thaiboxing og havde første arrangement i 2004 med stor succes. Muay Thai Thaiboxing og K1 kampe blev præsenteret med fighters fra Skandinavien og hele Europa. Stemningen til GOLDEN THAIBOXING er helt unik og giver dig næsten den samme oplevelse som i Thailand når slag og spark bliver hyldet af publikum til ære for fighterne i ringen.

Golden Thaiboxing er for hele familien, børn, unge og de voksne – brug stævnet som oplevelse for vennerne, netværk eller giv dine medarbejdere eller kunder en helt unik oplevelse!

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I