• Herobanner BG

HIP HOP UNITE DENMARK QUALIFIER 2024

 • PARKERING

LØRDAG 23. MARTS 2024, KL. 10:00 - 23:00

inkl. billetgebyr

150 KR.

Unummererede pladser.
Samme pris for voksne & børn.

Køb billet Se program

Tid

Lørdag d. 23. marts 2024
Kl. 10:00 - 23:00

(Dørene åbner kl. 09:00)

Sted

Hal C
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Hip Hop Unite

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

KOM OG OPLEV DANSERE FRA HELE DANMARK OG FÅ EN UNIK OPLEVELSE

KOM OG OPLEV dansere fra hele Danmark, og få en unik danse-oplevelse, når Hip Hop Unite Denmark Qualifier 2024 indtager Roskilde Kongres- og Idrætscenter lørdag den 23. marts 2024.

Hip Hop Unite Denmark Qualifier er årets fedeste hiphopevent for både dansere og tilskuere. De deltagende hold danser forskellige stilarter inden for hiphop, og vi garanterer en fantastisk oplevelse med de flotteste koreografier med de sprødeste moves.

Dørene åbner klokken 9:00, og hele dagen og aftenen byder på lækre beats og masser af rå energi. Er du til crews, duos og battle, så er denne qualifier-begivenhed helt sikkert noget for dig.

Hip Hop Unite er en af de mest kendte Hip Hop Dance konkurrencer i Danmark og Europa. Over 800 dansere konkurrerer om chancen for at blive kronet som HHU Denmark Champions, og kvalifikation til EM i Kroatien og VM i Portugal.

Glæd dig til Hip Hop Unite Qualifier hvor vi byder på masser af spændende dans i forskellige kategorier.

ÅBEN FOR ALLE

Turneringen er åben for alle - uagtet om du danser i en forening, en danseskole eller blot træner selv. Konkurrencen har gavepræmier til vinderne i hvert kategori – og der er medaljer og pokaler til alle i top 3.

Deltagerne konkurrerer inden for disse kategorier:

 • Cadet 7-13 år (5-9 dansere)
 • Junior 12-18 år (5-9 dansere)
 • Adult 17+ år (5-9 dansere)
 • Senior 35+ år (5-9 dansere)
 • Mega crew Cadet 7-13 år (10-25 dansere)
 • Mega crew Adult 12 år? (10-25 dansere)

Tryk her for at tilmelde dit crew.

PROGRAM

 • 8:30 - Hold check-in

 • 9:00 - Dørene åbner for publikum

 • 10:00 - Velkomst / Præsentation af dommere

 • 10:15 - Indledende runder

 • 12:15 - Pause

 • 12:30 - Indledende runder

 • 14:15 - Pause

 • 14:30 - Indledende for Duos

 • 16:00 - Battle Youth 1vs1 Hip Hop

 • 17:00 - Finale for alle hold

 • 22:00 - Battle Adult

Hip Hop Unite Mobile 708 X 872 Px Hip Hop Unite I Roskilde 1348 X 1440 Px

SOM OLE HENRIKSEN VIL SIGE DET: I’M LOVING IT

Hvis du elsker at danse, have det sjovt, og deltage i en konkurrence, hvor der er styr på alt, så er Hip Hop Unite “Konkurrencen”. Som Ole Henriksen vil sige det: I’m loving it.

WEB Mobile Tile HIP HOP UNITE 708 X 872 Px HIP HOP UNITE Tile Item 1

HVAD ER HIP HOP UNITE DENMARK

Hip Hop Unite Denmark er en del af Hip Hop Unite-organisationen med 20 medlemslande fra hele verdenen. Målet er at udbrede kendskabet til og interessen for Hip-Hop som sportsgren på tværs af kulturelle, sociale og fysiske forskelle, gennem undervisning og andre aktiviteter.

Hip Hop Unite Denmark er en qualifier-begivenhed, hvor over 800 dansere konkurrerer om chancen for at blive kronet som HHU Denmark Champions, og kvalifikation til EM i Belgien og VM i Portugal. Konkurrencen har gavepræmier til vinderne i hver kategori – og der er medaljer og pokaler til alle i top 3.

Hip Hop Unite er åben for alle – uanset om man tilhører en forening, en danseskole eller blot træner selv. Der konkurreres i kategorierne:

 • Cadet (7-13 år) 5-9 dansere

 • Junior (12-17 år) 5-9 dansere

 • Adult (17+ år) 5-9 dansere

 • Senior (+35 år) 5-9 dansere

 • Mega Crew Cadet (7-13 år) 10-25 dansere

 • Mega Crew Adult (12+ år) 10-25 dansere

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Ved besøg i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, tilbyder vi 750 parkeringspladser, herunder 4 pladser til handicapparkering og 20 pladser til opladning af elbiler. Vores parkeringsfaciliteter er gratis og uden tidsbegrænsning. Ved større arrangementer kan der opleves øget efterspørgsel på parkering.


Vi opfordrer derfor til tidlig ankomst og samkørsel for at lette parkeringspresset. Dette er ikke kun godt for miljøet, men også en praktisk måde at sikre, at alle kommer frem til tiden.


Afsætning af passagerer: Skal du sætte passagerer af, anbefaler vi at det sker længere nede ad Møllehusvej for at lette trafikflowet og sikre en smidig ankomst for alle gæster.


Offentlig transport: Overvej bus, tog, eller cyklen som alternativer til bilen for en nemmere og mere miljøvenlig rejse.


Flere parkeringsmuligheder: Find ekstra parkering i Roskilde bymidte. Se detaljer i Roskilde Kommunes parkeringsoversigt.


Ved at følge disse råd kan du bidrage til en mere behagelig og mindre stressende oplevelse for dig selv og andre gæster ved store arrangementer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Vi ser frem til at byde dig velkommen og ønsker dig en fantastisk oplevelse i vores hus.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I