• Herobanner BG

JAN GINTBERG – MIRAKLET

FREDAG D. 9. MAJ 2025 KL. 19:00

398 KR.

inkl. gebyr

(Nummererede siddepladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Fredag d. 9. maj 2025
Kl. 19:00 - 21:05

(Dørene åbner kl. 18:00)

Sted

Sal A
Roskilde Kongrescenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Gimle & Roskilde Kongres- & idrætscenter

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

JAN GINTBERG - MIRAKLET

I 2025 rammes danske komikelskere endelig af en sanselig, satirisk og stærkt lårklaskende danmarksturné, når den altid aktuelle og utøjlede entertainer Jan Gintberg åbner scenetæpperne for sit spritnye og næste store comedy show 'MIRAKLET'.

Jan Gintberg udtaler fra toppen af den trækrone, som han har forskanset sig i frem til showet er helt klar til det hungrende folk i januar 2025:

”Et Mirakel er en vidunderlig sjælden hændelse. Lidt ligesom at slå en befriende brandskid på vej ud af en skolebus, eller grine uhæmmet af en moden mands skæve undren over menneskets bimlende kollektive idioti. Glæd dig! Det her show bliver en mageløs mirakuløs rejse ind i sjælens dummeste afkroge.”

Jan Gintberg siger videre:

“ Jeg ser mit humoristiske virke lidt ligesom Mahatma Ghandi's. Det behøver ikke være decideret smukt, men det skal satme kunne blæse noget luft ind under sarongen! Det kan også godt være det var Troels Lund Poulsen, der sagde det… men det gør det jo ikke mindre mirakuløst.”

Jan Gintberg er een af Rigets skæggeste skæve komikere, og her over 30 år efter sin debut, rammer hans altid omfavnende humoristiske betragtninger om livet og tidsånden blandet med hans sylespidse sikre satiriske stikpiller stadig plet i den danske selvforståelse.

 

Glæd dig til MIRAKLET!

Kan opleves fra januar 2025 i hele Danmark inkl. vores besatte dele af Rigsfælleskabet.

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere i Roskilde Kongrescenter?

Roskilde Kongrescenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement.

Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet.

Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske.

Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag.

Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er der bar?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser.

Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid.

Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Er det muligt at få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I