• Herobanner BG

ROSKILDE MØDER POLEN

MANDAG D. 30. JANUAR 2023, KL. 19:00

BILLETTER KØBES VED INDGANGEN

60 KR.

Voksne

30 KR.

Børn under 14 år

 

Program og resultater

Tid

Mandag d. 30. januar 2023
Kl. 19.00 til 21.00

(Dørene åbner kl. 18:00)

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Bordtennis Danmark
Roskilde Bordtennis, BTK 61

DEL MED DINE VENNER

LANDSKAMP: DANMARK MØDER POLEN

Kalder alle bordtennisfans 🏓 Kom og støt op om de danske bordtennisherrer når de skal op imod det stærke unge hold fra Polen. Danmark er kommet i kvalifikationsgruppe A2, hvor foruden Polen, Portugal venter. Der spilles om en plads til Hold EM 2023 i Malmø og efter en sejrer på 3-1 i Gdansk står de danske herrer til at opnå en andenplads der giver direkte adgang. Returopgøret spilles på hjemmebane i Roskilde Kongres- og Idrætscenter mandag d. 30. januar kl. 19.00.

Roskilde Kongres- og Idrætscenter ønsker landets bordtennishelte held og lykke til aftenens landskampkamp mod Polen, der utvivlsomt vil give kamp til stregen. 💪🏽 Det bliver med sikkerhed en bordtennisoplevelse ud over det sædvanlige, og en chance for at opleve de europæiske elitespilleres evner med battet! 🔥🔥

KOM OG STØT BORDTENNISDRENGENE I EM-KVAL. KAMP!

Sæt allerede nu x i kalenderen mandag d. 30. januar kl. 19.00, når Roskilde Kongres- og Idrætscenter danner rammen for en sand bordtennisfest 🙂 De danske landsholdsspillere, Anders Lind, Jonathan Groth, Tobias Rasmussen, Thor Christensen er normalt garanter for de allerbedste sportsoplevelser.

Vi krydser fingre for, at alle byens bordtennisfans og bordtennis-entusiaster kommer og hepper, så Danmarks bordtennishelte får den opbakning de fortjener! Tag gerne både dine venner, naboer og familie med – tribunen er kørt ud, så der er plads til jer alle.

Kom i god tid - salen åbnes 1 time før kampstart.

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I